- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz FireFox1996 #18052 üzenetére
alis, ez is teszi a dolgát tökéletesen.
és ez ingyen posta volt. -
Badboys
őstag
válasz FireFox1996 #18108 üzenetére
Köszönöm.
-
Badboys
őstag
válasz FireFox1996 #18103 üzenetére
Működik az ujjlenyomat olvasó az alis üvegfóliával? Tudnál adni egy linket?
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #18105 üzenetére
Nincs olyan, hogy OEM csomagolás, magyarul ez szimpla hamisítvány. 1-2 hete rendeltem én is egyet Amazonról, eredeti Samsung, fóliában, küldtem is egyből vissza meg el az anyjába az Amazont és az eladót a megtévesztés miatt. Mondjuk az sokkal pofátlanabb volt, 11€ körüli ár.
Szóval az OEM töltő, kábel, adapter, összekötő, konverter és hasonlók szimpla hamisítványok, ha neves gyártó termékének hirdetik, bár ezeket a valódi "Alis" eladó nem is Samsungként hirdeti, hanem általában a továbbértékesítő köríti köré a mesét, hogy ez "OEM Samsung", esetleg ír mellé termékkódot. De hamis, ez is, a bliszteres töltő is, és minden más. Vicces, de valakinek még ezeket a filléres cuccokat is megéri hamisítani, aztán persze ha leég vagy tönkremegy miatta a telefonod, esetleg a drága fülesed, mindenki felteszi a kezét, és annyit mond, hogy ez van.
Nekem van ebből eredeti, dobozos, Samsungtól rendelt. Az nem pontosn így néz ki, igaz, nem is ennyibe került. De félre ne érts, nem gondolom, hogy ez éppenséggel bármivel rosszabb lenne a gyárinál, csak ez nem az. És azon se lepődnék meg, hogy a Samsung oldalán a lepontozott gyári adaptert pont a hamisítványok miatt pontoznák le.
-
FireFox1996
őstag
USB-C jack3.5 adapter tapasztalat: kocsi AUX-ba dugom, és így hallgatom a zenét. Abszolút jól teszi a dolgát. OEM csomagolásban érkezett, tehát semmi doboz, csak nylon zacskóban. Maga a kábel nagyon vékony, attól félek, hogy hamar el fog szakadni.
A szállítás drágább, mint maga az adapter 1173 ft.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Oldman2
veterán
válasz FireFox1996 #18061 üzenetére
Majd légyszi írd már meg ide, hogy működik-e az elvárt módon...
Én ezt ismerem Aliról, ami sokféle eszközzel jól működik: Grave Audio DA06 CX31993 DACTöbb eladónál és akcióban is sűrűn kapható.
-
migabi24
nagyúr
Nem értem ezt a sok panaszt, semmi gond vele, 1 éve hibátlanul működik.
-
ScourgeA
tag
Szia,
A gyári USB-C - Jack 3,5 átalakító csak arra jó, hogy gyári jack fülest tudj használni. Más gyártású (Baseus, Huawei, stb.) átalakítót, amiben nincs aktív DAC, nem érdemes venni, mert nem fognak működni. Nem Samsung - AKG füleshez már aktív DAC-os átalakító kell, pl ilyen: [link] Nálam ez rendben működik.
Tehát ezt teheted:
Gyári AKG USB-C-s fülest használsz
Gyári AKG Jack fülest használsz gyári Samsung átalakítóval.
Aktív DAC-os átalakítót használsz bármilyen fülessel. -
petymeg
addikt
Szia!
Nekem csak a gyári működött, 2 másikat is próbáltam, sikertelenül.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tms+
aktív tag
válasz FireFox1996 #15434 üzenetére
Nekem még egy pontot sem írtak jóvá, pedig eltelt 30 nap és úgy tudom, hogy ennyi időn belül kellene jóváírni. Úgyhogy én is írok majd nekik.
De ezen mondjuk nem lepődöm meg, mert a rendelésemet is elcs*szték.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
mgTerminator
veterán
Akkor még mindig többet kaptál mint én, mert én 0-t kaptam. Sőt vettem az órámhoz mégegy toltőt amiért járt volna 30 valamennyi pont de azután se kaptam semmit.
Update: most néztem meg, 12490 pont, ennek értéke: £12.49 Kb semmit sem ér...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Sajnos ez általános probléma, mindenki 1%-ot kapott egyelőre.
Rajta vannak a hiba elhárításán.( De szerintem inkább arról van szó, hogy ma jár le az S24-re a tárhely duplázási akció, nem akarják, hogy jó áron vegyünk még belőle. Ha holnap hirtelen ott lesz a pont, akkor bingóóóó...)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #14254 üzenetére
Küldöm
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #14252 üzenetére
Kaptál már?
Tudok küldeni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Bferibörs
addikt
válasz FireFox1996 #7065 üzenetére
+1
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Zototh64
őstag
Én is minden gugli, pont ezen okok miatt.
Mindig minden mindenhol megvan.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csubííí
senior tag
Én mindig és minden készülékemen a Samsung naptárat és remindert használom. Ezekbe mentek mindent és ott van (megjelenik) a Google naptárban is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest