- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klooo
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a telefon ujjlenyomatos feloldását követően néha random elindul egy dokkoló sávban lévő alkalmazás?
One UI 6.0 és 6.1- el is rendszeresen tapasztalom.Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
válasz FuRiONight #16421 üzenetére
Miért nem keresel rá googlén a fóliára?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
válasz milkabrams #12547 üzenetére
Teljesen jó és tiszta a hang. Legalábbis amit én vettem fel koncerten első sorból, hatalmas hangfaltól néhány méterre az jó volt.
-
klooo
tag
Nálatok megjönnek az értesítések mobilnet alatt. Délután hazaérek, és ahogy rácsatlakozok otthoni wifire hirtelen megjön az összes aznapi értesítés (OTP, Messenger, Revolut, Időjárás, YouTube, stb). Már hónapok óta ezt csinálja, kicsit már unom. Korábban 5.1, most 6.0 alatt is. Egyébként hébe hóba ha megjönnek az értesítések mobilnettel, akkor délután mégegyszer megjönnek ugyan azok is wifin is. 😀 Nem baj ha közte már megnéztem és eltelt 10 óra 😀 Most nyomtam egy mobilhálózat visszaállítást. Járt már így valaki?
Bocs, ha volt már téma korábban!Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Wipe cache törlése csak a gyorsítótárat törli ugye, nem mindent? Az elvileg a FR lenne.
Azért kérdezem, mert nekem korábban Oneplus-om volt és én ott rendszeresen minden frissítés után nyomtam egy wipe cache törlést. Viszont annó az Android 12 frissítés után mikor rányomtam törölt mindet. Nem is értettem.. nagyon mérges voltam. És nem én rontottam el. Egyszerűn gondolt egyet az Oneplus és más funkciót adott neki. Samu vonalon annyira nem vagyok otthon, olvasgattam, keresgettem korábbról, de nem volt konkrétan leírva, de úgy jött le nem töröl mindent.
6.0 után néha mikrolaggokat tapasztalok, ezért gondoltam.
Jó lenne egy megerősítés mielőtt nekiállok.
Előre is köszönöm!Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok! Hama 45w-os PD töltőt használ valaki? Feleségem 25w-os samu töltőjét használtam eddig, de ő rendre akkor töltené telefonját mikor én és emiatt gondoltam beszerzek valamit. Ma a Media Markt mellett volt dolgom és kicsit körülnéztem. Hát gondoltam a fene akar egy Samsung töltőért 20-at adni, így aztán egy Hama töltőt vettem. Ma este kipróbáltam és minden okés volt vele, de egy kicsit megbántam. Inkább egy 25w-os samut kellett volna vennem, azért csak egy fél milliós telefont töltök vele. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mennyire megbízható ez a márka? Ahogy olvasgattam elég megbízható, de jó lenne itteni tapasztalatokat is olvasni.
Előre is köszönöm!Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok! Bocsi a hülye kérdésért, de hogyan szoktak jönni a frissítések Samsungra? Havi szinten?
Ez az első samum, így nincs ebben tapasztalatom.Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok! Nálatok a Samsung gyári böngészőben működik a fordítás? Nálam egyáltalán nem. A böngészőt és a fordító "bővítményt" is töröltem majd újra telepítettem, de semmi (adat törlés is volt). Beállítások is elvileg oké. Járt már valaki így?
-
klooo
tag
1 hónapja használom kb, de én vettem észre egy mikrolaggot sem. Ez az első samum, nekem korábban nem volt, csak hallottam, olvastam, hogy rengeteg a megakadás. Emiatt egy picit tartottam OS-től, de szerencsére rendben van. Korábban 8 évig volt Oneplus-om és az oxigen OS híresen fluid rendszer, ahhoz képest is rendben van. Egyáltalán nem veszek észre semmi laggot, pedig szoktam látni a 60-90 Hz és fullHD-QHD közötti különbséget is.
-
klooo
tag
Na megrendeltem ma én is a vodánàl. Addig addig rágodtam az ára miatt, hogy lehet lecsúszok az előrendelési akcióról. Nem volt nekik 512gb-os csak 256-os, így az ügyintéző csaj megrendelte a központi raktárból. Kérdeztem, hogy lejár az előrendelési akció holnap, hogy mi van akkor ha nem ér ide? Annyi mondott, hogy valakivel beszél, hogy felgyorsítsa és reméli ide ér időbe. Valakinek van ilyennel kapcsolatban valami tapasztalata? Nem vagyok túl derülátó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest