- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
alcapone386 #19902 üzenetére
Kipróbáltam, teljesen jó a minősége.
Az megvan, hogy ne vegyen fel mindent automatikusan, ezt kikapcsoltam, de hol lehet beállítani, hogy hívás elött vagy esetleg hívás közben kezdjen rögzíteni, tehát én indítsam amikor akarom? -
FeZ...
aktív tag
válasz
alcapone386 #19896 üzenetére
Amíg működött nálam, szerettem a Cube ACR-t, csak amikor jött egy frissítés , mindig történt valami vele, vacakolni kellett, aztán volt, hogy ment, majd egy fissítés után nem, stb. Ettől függetlenül a CSC csere utáni hangfelvételek mindkét fél oldaláról tökéletesek, a Cube ACR-nél azért a hívó fél hangja halkabb valamivel. (amikor még hibátlanul működött, akor is, de ezzel együtt lehet élni)
Persze nem rábeszélés vagy vitatkozás miatt írom, félre ne értsd ! Ha nálam ment volna rendesen a Cube, talán még mindig az lenne fönt és nem tudnék semmit a CSC-ről. ;-) -
gjoco1
addikt
válasz
alcapone386 #19896 üzenetére
De lehet úgy is állítani , hogy manuálisan csak azt vegye fel , amit szeretnénk .
-
zoltan77
aktív tag
válasz
alcapone386 #18280 üzenetére
Szintén ezt használom, megéri az a 999ft. Tökéletesen teszi a dolgát.
-
válasz
alcapone386 #18130 üzenetére
Nekem működött mindig, innen kellett egy frissítés hozzá: [link]
Amit írtak már előttem, hogy nem teljesen ugyanaz a minőség a felvételnek.
Ebben sok igazság van, de használható, sőt még a Messenger beszélgetést is jó minőségben felveszi.
Ezért nem értettem, a romolókat, nem zenét akarok hallgatni, de ők tudják.
😁 -
Garsza
veterán
válasz
alcapone386 #17801 üzenetére
A nyílás leragasztást megoldottam, néztem előtte videót. Csak nem gondoltam hogy az ujjlenyomat olvasót ennyire befolyásolja.
Azért tettem rá ilyen ragasztóst. Mert már zavaróan karcos a kijelző (eddig semmit nem használtam). És eltünteti a karcokat nem látszonak. -
Signat84
tag
válasz
alcapone386 #17790 üzenetére
Eddig jó. Samsung böngésző adatát kellett törölni... közben jött egy frissítés is a samsung pass-re!
-
belashx
senior tag
válasz
alcapone386 #17790 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a böngésző kinullázása rendbetette. A baj, hogy valamiért nem akart lefutni a backup.
Mindegy, majd beállítgatom...Köszi!
-
Signat84
tag
válasz
alcapone386 #17786 üzenetére
Igen, nálam a mai nap jött elő újra. A múlthéten meg majdnem végig ezt csinálta! Lehet kellene egy adatok törlése a samsung internetnek?
fene se tudja
-
tylerddd
veterán
válasz
alcapone386 #17781 üzenetére
Közben megnéztem a többi komment miatt 4-5 oldalon találomra, azokon is ment.
-
Signat84
tag
válasz
Nálam is ugyanez. Néha megy, néha nem.
-
belashx
senior tag
válasz
A legutolsó firmware frissítés óta nekem is ezt csinálja, de van ahol működik, van ahol nem. Nem jöttem rá az okára.
-
tylerddd
veterán
válasz
Nálam megy.
-
válasz
alcapone386 #15519 üzenetére
Igen, a Note 20 Ultrám 990-es Exynosa se volt versenyképes, ráadásul elvileg pont a Note szeriába a soha meg nem jelentetett 992-t tervezték bevezetni, hogy ne legyen szakadéknyi különbség a 990 és az SD 865+ között. De mára a folyamatosan fennálló különbség az új generációra nagyjából eltűnt, ezért tekintek bizakodóan a 2500-ra.
-
válasz
alcapone386 #15485 üzenetére
Miért, az Exynos 2400 rosszul sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest