- VoLTE/VoWiFi
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz taschner #18292 üzenetére
A robotporszívón, csinálj egy visszaállítást, általában ez 2 gomb egyszerre nyomását jelenti. Ilyenkor olyan lesz, mintha most vetted volna ki először a dobozból. Ő fog először wifi hálózatot dobni neked, arra kell a telefonoddal csatlakozni, majd megadod neki csatlakozás után, a saját wifi jelszót, és onnantól tudod kezelni a robot saját alkalmazásában.
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
golyós
addikt
válasz taschner #18000 üzenetére
Naptár és a gyári email alkalmazás ugyanazt az értesítési hangot használja.
Most be akartam állítani mást de nem enged , eltünt az egyéni hang opció, vagy nem is volt?
Most csak úgy tudom megcsinálni ha a naptárban erőre állítom az értesítés tipusát, akkor megjelenik a listában, ez viszont nem tetszik, addig jelez amig ki nem nyomom. Ha átváltom közepesre akkor meg nem mutatja az összas saját hangot.Eddig lehetett egyéni hangot , nem?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
iceQ!
addikt
válasz taschner #18000 üzenetére
Szintén Curve-el használom évek óta. Ritkán van hogy nem tudok fizetni, valamiért eldobál de az esetek 99%-ban csak telefonnal szoktam fizetni ezzel megoldással.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
pavika
tag
válasz taschner #17692 üzenetére
[Így csinálod?] Csak annyi a változás a leíráshoz képest, hogy nem az ADB-nél, hanem az MTP-nél választod a CSC váltást.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz taschner #17668 üzenetére
PDF: Adobe Acrobat Reader
XLSX: Microsoft Excel
DOCX: Microsoft Word
Nekem ez vált be. Suszter a kaptafánál , fizetni sem kell érte.
És nincs teletömve reklámmal, bár azon is lehetne segíteni többnyire.[ Szerkesztve ]
-
joccmocc
csendes tag
-
tylerddd
veterán
válasz taschner #17665 üzenetére
A készülékben alapból van pdf olvasó, teljesen jó, felesleges külsős app. Az Office365 lenne Word-höz a legcélszerűbb, ez ingyenes, de Microsoft fiók kell hozzá. Egy ismerősnek simán a Google Dokumentumokat töltöttem le erre.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
TODI1111
veterán
-
tms+
aktív tag
válasz taschner #17197 üzenetére
szerintem nem a telódat fertőzte meg, hanem kikerült valahonnan az email címed és támadják az email fiókod
túl sokat nem tudsz tenni, változtasd meg a jelszavaidat a fiókokban szerintem. az elején több ezer spam email is beeshet, hogy ne vedd észre a fontos leveleket, ha esetleg sikerül valami accountodba bejutnia
ha a telód folyton becsipog, esetleg kapcsold ki addig az email app értesítéseit
(mailbomb attack, mass mailer attack a neve)
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
őstag
válasz taschner #16986 üzenetére
Google Play Protect, ami szűr valamelyest főleg appok tekintetében, illetve a Mcaffe-t szokta ajánlani alapértelmezetten. Ha netán van Office 365 előfizetésed, akkor ingyenesen megy rá a Defender Antivirus.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
pg1966
aktív tag
válasz taschner #10438 üzenetére
Nem a "VPN szolgáltatás csatlakoztatva"?
Jelzőikonok jelentése. -
arcitec
addikt
válasz taschner #10197 üzenetére
A [Samsung Dex] segítségével, meg a PC-n tudod használni a telefont a billentyűzeten keresztül, ami akár neked kell is...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz taschner #10197 üzenetére
[Smart Switch] [Letöltés és infó] A Smart Switch alkalmazással lehet menteni pc-re, valamint ha új telefont vásárolsz a régiről az újra mindent át tudsz küldeni, vezeték nélkül is. (Nyilván a telefonon kell akkor elindítani.
Secc perc átrakott mindent a régiről az újra, csak pár telefon specifikus beállítás kellett és persze alkalmazás frissítések. És már használható is az új telefonon minden mint a régin..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest