- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Elég 2 percet ránézni a honlapjára, látszik, hogy egy kamu cég. Csak házhozszállítás, készpénzes fizetéssel. Meg csak magánszemély vásároljon. Kíváncsi lennék, milyen "számlát" adna. A székhelye meg egy füves, bekerített telek. Hosszú életű nem hiszem, h lesz.
S22-t én nem vennék, mert a 23 sokkal meggyőzőbb, kiegyensúlyozottabb modell.
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
Hát ugye mindenki azt keresi, hogy minden IS legyen hozzá, rajta ÉS olcsó is legyen.
Ezt a formulát azonban még nem találták ki... sajnos.
A linken ott az nem gyári garancia. És nem is céges ár.
Mivel a készülék új, most vezették be a piacra én ragaszkodnék a gyártói garanciához.
Biztosítást meg már több helyen is lehet rá kötni, de lehet, hogy ez inkább csak költés, nem könnyű érvényesíteni, főleg lopás esetén.
De ez csak az én véleményem.
Ja és én inkább a 23-t venném, hosszabb lesz a támogatása.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Itt is feltenném kérdésem
-
iceQ!
addikt
Nem tudom hogy sikerült neked így , de én elsőre felraktam. Bár én rutinos vagyok benne mivel évek óta ilyen uv-s üveget használok. az ujjlenyomat olvasói is tökéletesen működik nálam.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ShadowLac
addikt
-
-Maci-
addikt
válasz TODI1111 #3984 üzenetére
Igen, ezt így én is láttam. De amit vettem és a csatolt kép szerint üveg, az valójában fólia. Rossz a leírás.
Szóval nem értem értem miben különbözik a kettő, pedig markánsan más áron vannak.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
őstag
Én a Pólusba most rakattam rá fóliát matt ujjlenyomat menteset a hátuljára is raktak fóliát és látták hogy okos óra van rajtam arra is rakta egyet ingyen. Üvegfóliával elég hektikus az ujjlenyomat érzékelő. Az S21 Ultrámon gyári fólia volt azzal tökéletes volt az ujjlenyomat olvasó de volt más Samsungom amire üvegfóliát raktam azzal 10 ből kétszer volt jó hiába állítottam be többet.
-
BRABUS113
aktív tag
Sziasztok, hosszas ügyintézés, keresgélés és reklamáció után a [link] promóciót működésre bírtam és sikeresnek bizonyul. Meglátjuk, mennyit utalnak
A [https://samsung-hu.foxway.tech/] weboldalát működőképesre "hoztam" a Foxwayes levelezések után az oldalt helyre állították és a SWIFT kódhoz kell bíerni a bankszámlaszámot.Nálam a gomb megnyomása után nem történt semmi.
Most már a gomb is működik, visszaigazolót is kapsz és már a Packeta is megkeresett.
Hátha valaki ilyen promóciót nyomna, holnap éjfélig még él.
Vodánál, SES Storenál semmit nem tudnak erről a promóról, még azt sem hogy hogyan működik.. Samsung.com nyújtott segítséget, egy samsung foxwayes e-mail címmel.Most egyelőre a Regalaxy kódomat várom, remélem nem lesz bonyodalom
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
-Maci-
addikt
válasz TODI1111 #3981 üzenetére
Jekem ez volt fent. Gondolod, hogy amit Te linkeltél Spigen fólia, az más lehet?
Én is arra gondoltam, hogy 2-3 havonta cserélem.
Az üveget a prémium fíling miatt akartam, de most elillant a bizalmam.
Plusz nem tetszik a kamera kivágás, de úgy látszik ez elkerülhetetlen.
A kudarcot vallott Hofi üvegen nem volt kamera lyuk.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
TODI1111
veterán
Egy idő után ez is karcolódok de annyira nem érzékeny. Napi 2-3 alkalommal hasznélom az S-pen-t, nem vettem észre, hogy nyomot hagyna.Érzésre inkább keményebb és az ujjlenyomatolvasó is jól működik. Minden samsung készülékemen vagy a [gyári] vagy a [spigen neo flex] fóliát használom és 3-4 havonta cserélem.
-
-Maci-
addikt
válasz TODI1111 #3978 üzenetére
Az nem karcolódik? Pl az S-pen nyomai nem láthatóak?
Érzésre milyen? Puha, vagy inkább keményebb?
Ha elégedett vagy, akkor gondolom az ujjlenyomat olvasó is jó.Lehet én is ilyet tetek rá, még nem döntöttem el.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Lajmund
őstag
Plusz egy a whitestone üvegre. Szerintem hibátlan kivéve a kivágás de azt használat közben nem látod igazán csak ha ki van kapcsolva a kijelző. Én direkt ezért nem kisérleteztem olcsóbb üveggel inkább biztosra mentem. 20 ezer volt házhozszallítással a 2 szett plusz uv lámpa ha így nézzük 10 ezer egy. Tartalék meg jó ha van mert pár év alatt benne van a sérülés és egyből tudod cserélni. Viszont amúgy nem ezt vettem volna hanem nillkin üveget amihez szintén van keret de nem uv ragasztos hanem hagyományos. Csak az nem jött meg volna addig amíg a telefon így vettem a whitestone üveget mert jónak tünt és jött egyből.Legutolsó telomon nillkin volt és ez az etalon számomra minden téren igaz az sík kijelzős volt kamera lyuk nélkül. 6 ezer ft kb külföldről 2 db. Egy próbát megér.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
AtHoS
nagyúr
válasz thomas92 #3972 üzenetére
Akkor ezt eddig nem jól tudtad: Samsung 65W and 45W super fast charging adapters revealed
read-only mode on the forum
-
-Maci-
addikt
Szerintem nem írtam olyat, hogy "UV fólia". De mindegy is, ezen ne veszünk össze.
Szóval:
Én viszonylag gyorsan és hamar megkaptam a telefont. Mikor tudtam, hogy jön, gyorsan rendeltem rá egy Spigen fóliát, hogy itt legyen mire érkezik a teló. Üveget akkor még nem találtam hozzá. Gondoltam pár hétig jó lesz, aztán úgyis az üveg a cél. Jó is volt a fólia, csak kikapcsolt képernyő mellett tükröződve látszottak használati nyomok. Pl az S-pené. Gondolom mert puha volt a fólia.
Más gond nem volt vele, az ujjlenyomtolvasó is szuper volt (még csak újra regisztrálni sem kellett)csak a prémium fílingért akartam mégis üveget.Kedden megérkezett a Hofi UV üveg. Gyorsan le is kaptam a fóliát (kár volt). A telót természetesen a lehető leg aprólékosabban lepucoltam.
Az üveg felraksánál az UV folyadék nem terült elteljesen magától. Kellett ide-oda csusztatni, nyomkodni, hogy buborék mentes legyen. Valószínűleg ekkor jutott egy kis folyadék a beszéd hangszóróba, ami miatt a mai buherálást meg kellett ejtenem.
Amikor fent volt az üveg, az ujjlenyomat olvasó sokkal érzéketlenebb volt. Telibe rá kellett préselnem a hüvelykujjamat és akkor sem volt pontos. Persze többször töröltem és újra regisztráltam, hiába.
Aztán jött ez a mizéria a hangszóróval. Pg1966 fórumtárs tanácsára ki akartam venni a telót a tokból, hogy megnézzem nem lóg e rá az üveg. Ahogy az egyik sarkát kipattintottam a tokból, azonnal elvált az üveg a képernyőtől. Kb hozzá se értem. Szóval lóf*szt sem tartott az UV réteg.Most, ebben a pillanatban nincs semmilyen védő a képernyőn. Nem készültem, hogy ez így le dobja magát.
Gondolkozom, hogy mi legyen a következő. Lehet vissza megyek a régen bevált mobileoutfitters -hez, hogy tegyenek fel ők egy prémium fóliát.
Magamat ismételve:
Én nem veszek többé UV-s üveg fóliát, de most úgy általában is el met akedvem bármilyen üvegtől.
-Az ujjlenyomt olvasás sokkal szarabb.
-Ahogy picit hozzáérek a sarkához, már dobja is le magát.[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
Nekem a 45-ös van. Az elején gyorsabban pumpál bele szerintem, mint a 25-ös.
Azt gyanítom, hogy a 45 lesz a Samsung következő sztenderd töltési sebessége, így szerintem érdemes a 45-öst venni.
A 65-ös, ha jól tudom, nem tölt 65W-tal, mert itt csak azért akkora a kimeneti sebesség, mert több eszközt tud egyszerre tölteni, de a maximum, ami 1 eszközbe megy, az ennél alacsonyabb.
-
babosf
aktív tag
sziasztok,,még mindig hivásrogzítés... (indiai rom)
nem nagyon használtam az Android Autot-t eddig ...most hogy elkezdtem azt tapasztalom hogy nem rogzíti a hívásokat. ha nem dugom össze kocsival (magyarul nincs AA) csak BT csatlakozok a kocsihoz akkor simán rögzít. Van erre vmi megoldás ? (mazda6)
ja és ha gmaps megy AA-n és ott kiválasztom hogy "beszéddel" adom meg a címet.. azt nem ismeri fel amit mondok....és ez mitől lehet?
kösziGalaxy S23 Ultra
-
artiny
őstag
Milyen toltot vennetek hozza a helyemben?
samsung
a)
45Wb)
65W ?45w tamogat az tudom, de a jovore nezve, ha esetleg kihasznalnam majd a nagyobb teljesitemenyt ? 10euro kulombseg van koztuk. Csak abban filozofalok,hogy tonkre e teszi esetleg a s23 ultra aksijat ha 65w toltom, hogy elobb hasznalodik e majd el ezaltal ?
-
MrCsiT
addikt
A HOFI üveggel "nem volt az igazi" a feloldás? Ez kifejtve mit jelent?
Ám, egyszer UV fóliát, egyszer meg üveget írsz. Tudtommal, van UV-s mind a kettőből, de akkor végül mi van (vagy volt) fent pontosan nálad?
Nálam pl. a Whitestone UV-s üveggel kb. 100-ból 4-szer nem az igazi (azaz, nincs találat elsőre vagy akár másodikra, pedig ujjlenyomat újra reg. is volt) illetve az épp az ujjban/ujjon lévő nedvességre érzékenyebb a feloldás, mint a korábbi talán Spigen sima fóliával.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
-Maci-
addikt
Köszönöm. Nem is az ára miatt, de nekem ez a nagy kamera kivágás nem tetszik.
Amit most leszedtem Hofi üveg, azon nem is volt kamera kivágás vagy lyuk.
Ez szimpatikus volt.
Másrészt honnan tudjam, hogy ez a 23eft-os nem jön le mikor ki feszegetem a telót a tokból?!A körbe maszkoló tapaszok viszont nagyon jók. Valahogy "közhírré" kéne tenni, hogy senki ne álljon neki UV-s fólát feltenni, amég nem maszkolta le a hangszórót és a gombokat. Én is feltenném mégegyszer így, de hogy egy tokból kivétellel le is válik...
Valami egyszerűbb, nem UV-s üveg kell. Az is belefér, hogy 4-6 havonta kicserélem másik ugyanolyanra.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Ja és még1:
Az ujjlenyomat olvasó sem volt az igazi az üveggel. Pedig újra hozzáadtam őket, nem is egyszer. Sokkal erősebben kellett nyomni az üveget, nem volt elég csak rátapintani.
Üveg nékül hibátlan és villám gyors.(Lejárt a szerk idő az előző hsz-hez)
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Volt egy kemény, izzadós órám:
Nem tudtam, hogy ott fent van még egy hangszóró sáv is. Ha nem írod, nem is tudom meg, mert egyáltalán nem látszott.
Szóval neki láttam "vakon", érzésből.
Varró tűvel és gél lakk lemosóval dolgoztam. A végén fogkefével. Több körben. Kb 6x kellett nekilátnom, mire változást éreztem a hangminőségben.A hangszóró sáv is előkerült a trutymó alól.
Végül sikerült. Megint úgy szól, mint első telefonálskor. Bő 50%-ot ronthatott rajta a ragacs.Én UV-s képernyővédőt mégegyszer nem veszek az tuti!
A másik, hogy a művelethez kivettem a telót a jó passzos Spigen tokból és kb ahogy megmozdult, rögtön le is vált a védő üveg. Kb semmit sem tartott rajta az UV cucc. (kedden tettem fel) Pedig úgy terveztem, hogy 1-2 havonta kiveszem a telót a tokból, hogy megszabadítsam a tok alá került portól.
Mondjuk ez nem nagy baj, úgyis féltem, hogy hogyan lehet letakarítani a telefont, a ez az üveg eltörik és le kell vennem. Úgyhogy megnyugodtam.
Kezdhetek új képernyővédőt halászni. legrosszabb esetben marad a fólia.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Nem látom, de sejtem mi lehet a gond:
UV-s fóliát raktam fel és szerintem oda folyhatott az UV-s anyag.
Mivel lehetne azt lepucolni róla? Van valami oldó anyag?
Nem gondolom, hogy bele tudott volna folyni, mert elég sűrű cucc volt.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Gardaai
senior tag
Akkor azért a születésnapi kupont csak nem volt p⌀fájuk visszavonni. Én már a történtek után ebben sem nagyon bíztam.
Amennyiben akinek felajánlottad nem tart rá igényt, akkor én szívesen elhasználnám.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
szabeska
addikt
Az tuti hogy a gyorsabb rogzites volt az alapertelmezett eddig is, ha fotozas utan megnyitom a kepet, latszik hogy meg dolgozik rajta. Gyorsabb utomunkara allitva viszont nincs homokorazas amikor megnyitom a kepet. A kerdes az, hogy ennek mi ertelme es fokent hogy milyen hatassal van a vegeredmenyre...
Valamit lattam amugy hogy ahhoz hogy minden megjelenjen az uj appban, kell a most kovetkezo szoftverfrissites.
[ Szerkesztve ]
F1
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Létezik az, hogy az üveg képernyővédőtől halkabb legyen a beszéd hang hívás közben?
-
pg1966
aktív tag
Lehet nem ez a legjobb kijelző, de a fogyasztása hozzájárul a kiváló üzemidőhöz:
Forrás
Mielőtt S23U-t vettem, kipróbáltam a Pixel 7 Pro-t is, hát azóta is örülök, hogy váltottam, nem csak a gyenge SOT miatt! -
TODI1111
veterán
válasz Gardaai #3945 üzenetére
Bocsi, reggel van még, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Arra gondoltam, hogy nálunk itthon ugye 2 Samsung is van ahol vásárolni lehet. SES.hu és Samsung.hu. Mind a kettő Samsung mégsem ugyan az a cég és náluk is mindíg más más kedvezmény van. Arra irányult volna a kérdésem, hogy nem-e ott is ilyen hasonló a helyzet? -
Gardaai
senior tag
Be is próbáltad váltani?
Nekem is van 3 darab 20%-os kódom.
Nem születésnapi, de ahogy lejött az ügyfélszolgálatosokkal beszélve, az összes 10%-nál nagyobb kódot kukázták.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-miura
csendes tag
válasz karldergroße #3930 üzenetére
Van egy 20%-os kuponom az osztrák Samsungtól, sajnos már csak egy napig él. Geburtstag geschenkt. Én végül az előfizetésemre vettem nagyon jó áron, és így nem kellett. Ha érdekel akkor privátban átküldöm.
:)
-
Teka007
csendes tag
válasz wong kok wah #3938 üzenetére
Köszi, akkor ez jó hír!
-
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik kaptak árajánlatot a ReGalaxy javítsához a TMX-től. Az árajánlatban nem írják sehol, hogy bruttó 100 ezerig ingyenes, csak a végösszeg van ott (70k).
Ezt akkor értelmezhetem úgy, hogy elfogadom az árajánlatot és benne van a ReGalaxy ingyenes javításban, vagy ez az az összeg amit ki kell nekik fizetni?
Azért vagyok bizonytalan, mert a ReGalaxy ingyenes javtás sehol sincs megemlítve náluk, illetve az van ráírva az árajánlatra, hogy "Fizetős javítás".
Köszi a segítséget!
-
Gardaai
senior tag
Párat kellett volna visszaolvasni, pont téma volt.
Az én meglátásom: [link]
Biztos nem költenék rá pluszban, ha a tárhely nem mérvadó.Kintről rendeltem én is, azt vedd figyelembe, hogy kapsz érte Samsung pontokat, így mondjuk én visszakaptam 60€-t a semmiért.
Mondjuk kicsit zabos lettem rájuk, mert 31-ei lejárattal adtak nekem 20% kupont, amit 2 nap után visszavontak. Ráadásul csak Watch5 és Buds2-re lehetett felhasználni.. Előző nap bedobáltam a cuccokat, másnap rendelném és nem fogadja el a kupont, 5. átirányítás után fejtették meg, hogy visszavonták a 20%-osokat és tessék itt egy 10%-os...Kisebb balhét kivertem, hogy ha itt a kezemben a papír amit azért kaptam, mert vásároltam előrendelésben nem kevés pénzért egy csúcs telefont, ráadásul nincs oda írva az apró betűben, hogy "vagy visszavonásig" ez számomra undorító dolog.Itthon nem nagyon találkoztam ilyennel. Mondhatná bárki, hogy nem is tudtam, hogy kapni fogok és tök ingyen osztogatják, de utána el is vették. Az elég szar érzés amikor valaminek nagyon megörülsz, megadja az utolsó lökést, majd megfosztanak tőle.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
szabeska
addikt
Gördülékenyebb nem lesz a több ram miatt, viszont több appot tud a háttérben tartani (elvileg, gyakorlatilag agresszívan kezeli és szerintem ugyanúgy bezárogat a háttérben amikor kedve tartja. Nekem 8GB van, előtte 12GB S21U volt, nem veszek észre változást, simán az is be kellett töltsön újra olyan appot, amit negyed órája használtam és utána nem nyitottam meg semmi újat Jelenleg 2-2,5 GB szabad nálam a 8-ból, ha megnyitok 30 appot akkor is ennyi a szabad, ki se használja a drága, de biztosan megvan az oka rá...) Dex-et nem használok, nem játszom, ha a Chrome kibírja a háttérben amíg kódot másolok/vásárlást hagyok jóvá/etc., az nekem elég Akkura nincs hatással a több ram.
[ Szerkesztve ]
F1
-
thomas92
aktív tag
Jelenleg én nem tudok ennél kedvezőbbet.
Ha jól emlékszem, akkor csak március 26-ig élt egy 15%-os kód, és plusz Trade In kedvezménnyel volt a 256-os ára 458e, az 512-es ára 526e volt. -
karldergroße
senior tag
Venni fogok egy ilyen telefont. Két kérdésem lenne a magyar "ultrákhoz" 😉
Ausztriában élek. Hivatalos Samsung markaboltban véve 10 százalékos kedvezménnyel a 8/256-os modell ára itt forintra számolva 478000, az 12/512-esé pedig 540000 Forint. Első kérdésem, tud-e esetleg valaki ennél olcsóbb forrást vagy veteli módot kis hazánkban. (nem sufni GSM-től)? Értsd: léteznek-e ennél nagyobb kedvezmények?
A masodik: érdemes-e megvenni nagyobb memóriájú készüléket? Maga a tárhely nem érdekel, mert van még egy s10+-om zenehallgatásra egy 512GB-os micro-sd-vel. Viszont a gördülékeny működés szempont lenne. Tehát jelent-e valamilyen különbséget normál használat mellett (nem játszom) a +4GB memória és van-e ennek befolyása az üzemidő szempontjából? Mindenképpen veszek egy ilyen készüléket, mert nagyon tetszik és csupa jót olvastam róla, az S10+-om pedig még mindig jó. Tehát a Samsung nyerő nálam. De jó lenne a legjobb döntést hozni. Köszönöm mindenkinek a szakértő válaszát.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
-
Gardaai
senior tag
válasz peestheee #3918 üzenetére
Én csak a tárhelyet venném figyelembe. Ha elférsz hosszú távon a 256gb-on, akkor csak azért nem dobnék ki 80e. Ft-ot, hogy +4gb memória legye benne.
Több okból sincs értelme a nagyobb memóriás modellnek, főleg nem átlag felhasználásra. Egy példa a sok közül: [link].
A többség még csak nem is játszik a telefonon, de mint láthatod vígan elfuttat 2 nagyobb kaliberű játékot, meg jó pár programot a háttérben. (Egyébként többet is vígan elfuttat mindkét verzió).
Virtuális memóriával meg +8gb-al kitudod bővíteni. Bár ezt én eleve kiszoktam kapcsolni.Itt nem a memória mennyiségével van gond, hanem az optimalizálással. Megint csak azt tudom felhozni példának, hogy mi értelme van, hogy akármennyi appom van megnyitva, azt látom, hogy nagyon max 3/4-ig tolja tele a memóriát. Közben meg van, hogy újratölt appokat. Amíg mondjuk az almás gyártónál ez úgy néz ki, hogy 4-6gb alapmemóriából max 100-200mb szabad, de van, hogy 20mb. Mégse tölt újra soha semmit amit használok (gondolom tanulja a használati szokásaimat), az S23U-m pedig van, hogy újratölti mondjuk a számológépet. Pedig megtanulhatná, hogy napi szinten rengeteget használom.
Egy ideje nem vettem szolgáltatónál készüléket, de minden szolgáltatónak be van építve az egyedi kódja a rendszerbe, hogy felajánlja a saját appjukat setupnál, hogy telepítheted. Ahogy a ROM-ok között most körbenéztem, már csak EU ROM-ot találtam, tehát elvileg nincs saját szolgáltatói ROM mint eddig.
Független kérdés pedig megint csak régen volt, de a Telekomon kívül a Voda és a Yettel is korlátozta a mobilokat egy ideig (korábbi modelleket még most is ha kapható náluk), viszont már nem hiszem, hogy bármi korlátozás lenne, mert az EU kikötötte, hogy nem lehet.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
peestheee
tag
sziasztok,
szerintetek elég 256gb ebbe a telefonba úgy hogy nen bővíthető? egy s7em van kb 90gb tárhellyel, sok képet és videót csinálok de alig férek el rajta, a mai telefonok gondolom már 10-20 megás képeket is csinálnak, így járnék ezzel is?
illetve tudjátok hogy yettelnél vásárolt telefon esetében van-e valami különbség? független, de szolgáltatói rom van rajta?
van egyáltalán meg szolgáltató-függő telefon?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz AuraSync #3908 üzenetére
Ha jól emlékszem, te oldaltáskában hordod a telefont, vagy ha nem ott van, akkor az asztalon. Ilyen felhasználás mellett valóban nem karcolódik. Én speciel zsebben hordom, ha menni kell valahova, bevágom kabátzsebbe, vagy nadrágzsebbe, aztán kész. Kocsiban autós tartóban van.
Értem én hogy fólia nélkül jobb, mert asztalon nem karcolódik, nálam viszont már a fólia is megkarcolódott a fentiek miatt, ezért áldom az eget hogy van rajta valami, ha nem is üveg.. -
Topikgazda
Aki full S23 Ultra experienszet akarja kapni az szabaduljon meg mindenféle fóliától vagy üvegtől.
Mikrokarcoknak jele sincs, amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak.Speciel én nem ajánlom a fentieket. Ha valaki tud hermetikusan elzárva élni egy homok mentes környezetben, akkor valóban nem kell fólia/ üveg.
Sajnos a homokban lévő kvarckristály karcolja össze az eseten nagy részében a kijelzőt ( Nem a kulcs, érme stb...)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lajmund
őstag
A folia részét megértem hogy nem olyan de pl egy rendes üveg pl a whitestone amit én is használok semmit se csorbit a használati érzeten se a képminőségen. Mielőtt feltettem direkt használtam egy kicsit a telefont hogy milyen különbséget érzek majd és semmit nem érzékelek. Pluszba ha pofára esik a telefon nagy valószínűleg csak ez fog repedni és ezt kell cserélni.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
TODI1111
veterán
Természetesen a legjobb élmény fólia nélkül van.
"amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak."
Ezzel viszont nem teljesen értek egyet. Nem mindenki ül irodába és vagy nem mindenki dolgozik steril helyen. Épületvillamosság szerelő vagyok. Nagyon odafigyelek a dolgaimra, de ha nem lenne a készüléken fólia, biztos vgyok benne, hogy 2 nap után karcos lenne a kijelző. -
1 hete használom a telót fólia nélkül és nem elég, hogy sokkal szebb lett a kijlező de még az SPen/érintés élmény is jobb.
Aki full S23 Ultra experienszet akarja kapni az szabaduljon meg mindenféle fóliától vagy üvegtől.
Mikrokarcoknak jele sincs, amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak.Anyám 4 éves A70-én sincsen jelentősebb karc és még soha nem látott fóliát és nem is vigyáz rá akkor majd pont a Viktus fog megkarcolódni nem?
Szal egy szó mint száz én végre felszabadultan telózok.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
TODI1111
veterán
válasz Zsoltg4s #3906 üzenetére
Pont ebből a cikkből idéztem amit linkeltél. Azon kívűl, hogy magyarul "köszön" semmit nem tudsz vele csinálni magyarul.
"A Google Segéd magyarul köszön be, de természetesen angolul kell vele kommunikálni, repertoárjában a kereséstől kezdve a zenevezérlésen és a különféle appok megnyitásán át a random viccmesélésig minden megtalálható."
Idézet másik cikkből:
"Mostantól nem kell angolra állítani a rendszert, ha valaki élne a Google-féle hangasszisztens lehetőségével, de persze ettől még nem kommunikálhatunk anyanyelvünkön vele."Angolul vagy az említett nyelveken lehet vele kommunikálni magyarul sajnos nem.
S23 ultra beállítása:
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
válasz TODI1111 #3898 üzenetére
Igen, részben igazad van.
Fiam ma kapott egy S23-at. Ő használta előző telefonján angolul a google segédet. Dobozból kivéve az új telefont kipróbálta és magyarul fogadta. Az enyém, nem. Bár nekem mindegy, nem is használtam. De találtam róla egy cikket. [link]
Érdekes, a régi telója is angolul fogadja, az enyém is, az ő új S23-ja magyarul.
Szerintem beállitás és engedéjek kérdése. Nem bonyolódtam bele... -
BRABUS113
aktív tag
Nem tudjátok, hogy melyik alkalmazással lehet a videóban szereplő mozgó háttérképeket berakni?
1:05 és 1:35
[link]Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
-Maci-
addikt
Nem szeretnék okoskodni, ha szélvédőre cuppanót szeretnél, olyat vegyél.
Nekem is volt sokáig. Egy régi, hosszú karú tartóm volt, ami a szélvédő közepére cuppant alul. Maga a foglalat pedig a műszerfalon pihent, így stabil volt a telefon. Tölteni így nem lehetett (nem fért el a töltő csonk a teló alatt) és idővel a tappancs is elfáradt.
Kipróbáltam több másik szélvédőre valót, de egyik sem volt olyan stabil, mint a többi. Volt vezeték nélküli töltős is. Stb stb....
Szóval a mostanra kialakult álláspontom:
-Csakis légbefúvó rácsra valót veszek. Stabilabb, praktikusabb és közelebb van a teló a kezemhez ha hozzá kéne nyúlni
-Nem veszek többet vezeték nélküli töltőset: mindig mikor oda teszem a telót rá tölt. Van hogy napi 3x-4x használattól függően. Nekem ez már nem szimpatikus, mert SZERINTEM árt az akksinak.Szóval beépítettem egy Samu gyorstöltőt a műszerfal mögé. A lég befúvó alatt ki figyel a type C pont csak annyit, hogy a tartóig érjen. Ha akarom tölt, ha nem akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest