- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Szerintem nem írtam olyat, hogy "UV fólia". De mindegy is, ezen ne veszünk össze.
Szóval:
Én viszonylag gyorsan és hamar megkaptam a telefont. Mikor tudtam, hogy jön, gyorsan rendeltem rá egy Spigen fóliát, hogy itt legyen mire érkezik a teló. Üveget akkor még nem találtam hozzá. Gondoltam pár hétig jó lesz, aztán úgyis az üveg a cél. Jó is volt a fólia, csak kikapcsolt képernyő mellett tükröződve látszottak használati nyomok. Pl az S-pené. Gondolom mert puha volt a fólia.
Más gond nem volt vele, az ujjlenyomtolvasó is szuper volt (még csak újra regisztrálni sem kellett)csak a prémium fílingért akartam mégis üveget.Kedden megérkezett a Hofi UV üveg. Gyorsan le is kaptam a fóliát (kár volt). A telót természetesen a lehető leg aprólékosabban lepucoltam.
Az üveg felraksánál az UV folyadék nem terült elteljesen magától. Kellett ide-oda csusztatni, nyomkodni, hogy buborék mentes legyen. Valószínűleg ekkor jutott egy kis folyadék a beszéd hangszóróba, ami miatt a mai buherálást meg kellett ejtenem.
Amikor fent volt az üveg, az ujjlenyomat olvasó sokkal érzéketlenebb volt. Telibe rá kellett préselnem a hüvelykujjamat és akkor sem volt pontos. Persze többször töröltem és újra regisztráltam, hiába.
Aztán jött ez a mizéria a hangszóróval. Pg1966 fórumtárs tanácsára ki akartam venni a telót a tokból, hogy megnézzem nem lóg e rá az üveg. Ahogy az egyik sarkát kipattintottam a tokból, azonnal elvált az üveg a képernyőtől. Kb hozzá se értem. Szóval lóf*szt sem tartott az UV réteg.Most, ebben a pillanatban nincs semmilyen védő a képernyőn. Nem készültem, hogy ez így le dobja magát.
Gondolkozom, hogy mi legyen a következő. Lehet vissza megyek a régen bevált mobileoutfitters -hez, hogy tegyenek fel ők egy prémium fóliát.
Magamat ismételve:
Én nem veszek többé UV-s üveg fóliát, de most úgy általában is el met akedvem bármilyen üvegtől.
-Az ujjlenyomt olvasás sokkal szarabb.
-Ahogy picit hozzáérek a sarkához, már dobja is le magát.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest