Új hozzászólás Aktív témák

• -Maci-

addikt

válasz MrCsiT #3964 üzenetére

Szerintem nem írtam olyat, hogy "UV fólia". :N De mindegy is, ezen ne veszünk össze.

Szóval:
    Én viszonylag gyorsan és hamar megkaptam a telefont. Mikor tudtam, hogy jön, gyorsan rendeltem rá egy Spigen fóliát, hogy itt legyen mire érkezik a teló. Üveget akkor még nem találtam hozzá. Gondoltam pár hétig jó lesz, aztán úgyis az üveg a cél. Jó is volt a fólia, csak kikapcsolt képernyő mellett tükröződve látszottak használati nyomok. Pl az S-pené. Gondolom mert puha volt a fólia.
    Más gond nem volt vele, az ujjlenyomtolvasó is szuper volt (még csak újra regisztrálni sem kellett)csak a prémium fílingért akartam mégis üveget.

Kedden megérkezett a Hofi UV üveg. Gyorsan le is kaptam a fóliát (kár volt). A telót természetesen a lehető leg aprólékosabban lepucoltam.
    Az üveg felraksánál az UV folyadék nem terült elteljesen magától. Kellett ide-oda csusztatni, nyomkodni, hogy buborék mentes legyen. Valószínűleg ekkor jutott egy kis folyadék a beszéd hangszóróba, ami miatt a mai buherálást meg kellett ejtenem.
    Amikor fent volt az üveg, az ujjlenyomat olvasó sokkal érzéketlenebb volt. Telibe rá kellett préselnem a hüvelykujjamat és akkor sem volt pontos. Persze többször töröltem és újra regisztráltam, hiába.
    Aztán jött ez a mizéria a hangszóróval. Pg1966 fórumtárs tanácsára ki akartam venni a telót a tokból, hogy megnézzem nem lóg e rá az üveg. Ahogy az egyik sarkát kipattintottam a tokból, azonnal elvált az üveg a képernyőtől. Kb hozzá se értem. Szóval lóf*szt sem tartott az UV réteg.

Most, ebben a pillanatban nincs semmilyen védő a képernyőn. Nem készültem, hogy ez így le dobja magát.

Gondolkozom, hogy mi legyen a következő. Lehet vissza megyek a régen bevált mobileoutfitters -hez, hogy tegyenek fel ők egy prémium fóliát.

Magamat ismételve:
    Én nem veszek többé UV-s üveg fóliát, de most úgy általában is el met akedvem bármilyen üvegtől.
    -Az ujjlenyomt olvasás sokkal szarabb.
    -Ahogy picit hozzáérek a sarkához, már dobja is le magát.

[ Szerkesztve ]

Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák