- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz Sebibalu #5982 üzenetére
A fekete bőrtok valóban lehet megoldás, ha a patina zavar. Annyit mondanék, hogy elsőre a bőrtok nagyon csúszós, de kb 1 hét használatot követően nagyon jó fogása lesz. Nekem egyetlen bajom van az S23 ultra gyári bőrtokjával: a hátsó kamerákat alig védi. Szinte egy síkban van a kamera üvege a tokkal.
-
Dave Crank
senior tag
Bőr tokból a feketét ajánlom, ha tetszik, s22U-n is az volt nekem, fél év alatt semmi baja, a fekete színe nem is kopik, a többi színnél kopik a szín.
Üzemidő nekem 2 nap 14óra ebben 4-5h sot, minden 3. este töltöm.
Üvegből én pont pénteken raktam fel Whitestone dome-t, előtte péntekig a februárban felrakott konzolboltos szilikon fólia volt, ami egyébként perfect volt, féltem is az üvegtől, mert S22U-n nekem használhatatlan volt az ujjlenyomolvasó vele, de ezen tökéletesen megy, ajánlom, bár nem olcsó, kb 20ezerFt a 2db-os pack.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
őstag
válasz TheMartin03 #5983 üzenetére
Hát a kopott bőr pont a kedvencem (az LG G4 óta )
Ha nekem kibirja reggel 3tól kb este 10ig és marad benne még szufla akkor böven örülni fogok. FB, messenger, kamera stb ez mind megy mert kell a munkámhoz. Hülyén hangzik de kukáskocsi soför révén is egy komplett irodát kell rendezni. Panasz, törött edény veszélyes hulladék stb. Tehát kell a power
#5984 TODI1111
A sipgen neoflex elég tetszetős -
-
iceQ!
addikt
válasz TODI1111 #5991 üzenetére
Nem? Valahol olvastam hogy érintett ez a típus is (bár én nem tapasztaltam). Ez legalább egy jó hír.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
[link] nocsak nocsak...
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
hito
nagyúr
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Akkor cascod sem volt, csak egy darab papírod
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
beteg
őstag
Tudtok olyan rutint ajánlani, ami segít beállítani az elsődleges bluetooth eszközt, hogy arra menjen a bejövő hívás hangja?
Amióta van egy harmadik eszközöm, amin lehet telefonálni, egy Venu2 plus óra, a headsetem és az autó kihangosítója mellett, azóta full és kezelhetetlen káosz van. Nagyon bekavar, szinte hívásonként kell gyorsan kiválasztani, hogy hol legyen a hang.Csak futni kell!
-
OmniaI900
tag
Sziasztok hogy tudom megoldani a legjobban azt hogy az Otp s kártyám (master card) dal tudjak fizetni telefonnal ? Az iphone nal ez olyan egyszerű volt beállítani köszönöm előre is
-
TODI1111
veterán
Bőrtokról nem tudok nyilatkozni, én jobban szeretem a strapa tokokat. Most egy [ilyen] UAG tok van rajta.
Nekem a [gyári] fólia bevált. Eddig minden samsung készülékemen vagy gyári vagy [spigen neoflex] fóliát használtam.
Nálam minden be van kapcsolva ( wifi, mobilnet,nfc bluetooth, gps) folyamatosan csatlakoztatva egy watch 4 classic. Reggel 5 óra tízkor leveszem a töltőről és másnap este 10 körül megy megint töltőre. Amikor jobban van nyüstölve akkor is simán hozza az 1 napos üzemidőt.
TheMartin03
"A fóliára nem tudok válaszolni, egyelőre anélkül használom... Szerencsére tudok rá vigyázni."
Más is tud rá vigyázni, de ha mondjuk építőiparban dolgoznál biztos te is tennél rá fóliát. A porban és homokban lévő kvarckristályok tudják igazán tönkretenni a kijelzőt nem a zsebszösz és az aprópénz. -
TheMartin03
aktív tag
Hali!
A gyári bőrtokról biztos találsz sokféle forrást, reddit, vagy akárhol.
Röviden annyi, hogy elvileg a bőrnek van egy öregedési "stílusa", "folyamata", én erről nem tudtam, és nekem személy szerint nem tetszik, mert olyan, mintha kopna. Viszont ez erősen jellemző rá a sarkokon, széleken. Sajnos nem jut eszembe a fogalom neve. Nekem volt bőrtokom, 1-2 hét alatt elkezdte a sarkon ezt a "feketesedést", és úgy adódott, hogy vissza tudtam küldeni, szóval inkább megszabadultam tőle...A fóliára nem tudok válaszolni, egyelőre anélkül használom... Szerencsére tudok rá vigyázni.
Akkuidő... Hát ez relatív, mert sokan direkt szeretik húzni, és akkor lescreenelik, hogy 3 nap, de nekem normális használat mellett egy teljes napot bőven még kakaóval, de inkább 24 órát simán bír. Nekem net mindig van kapcsolva, tehát vagy Wifi, vagy 4G/5G, Watch-om mindig hozzá van kapcsolva, néha még a Buds-om is, NFC is ON állandóan. Volt már többször, hogy inkább gép előtt ültem a hétvégén, és keveset használtam a telót, és bármiféle húzás nélkül kibírt 2 napot. Majd a többiek még talán írnak -
őstag
Üdv Urak.
13PM-ról érkeznék ide. Nincs vele különösebb gondom csak hiányzik az S-pen és a nagyobb fényerő.Pár apró kérdés
- Gyári bőtrok hogy bírja ? (Imádom a bör tokokat )
- Normális fólia/üveg ?
- Akku idö ? (bt, nfc, wifi ON, face - messenger állandóan megy)Elöre is köszönöm
-
AtHoS
nagyúr
válasz TheMartin03 #5977 üzenetére
Most már nálam is, mert S23-on lefrissült tegnap estefelé a sima Simple nevű és Classic lett belőle. Kicsit késve érkezett rá a frissítés, mert P30on már napokkal korábban megérkezett.
Gondolkodóba is estem, hogy S23 belakásakor nem jót raktam volna fel? (Plus verziót nem volt szándékomban használni)
Most már verziójuk is egyezik
Szerk.
De ami érdekes, hogy márciusban, mikor megvettem az S23-at ránéztem Simple-ben a készülékbiztosításra és akkor ott is volt a menüpont
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
kocsij
tag
válasz ateszapa748 #5972 üzenetére
Hol használtad te hogy már karcos? Én eddig nem raktam rá fóliát és vaspor meg stb. helyen használtam, de semmi karc. Nemhiszem hogy olyan könnyen karcolodna a kijelző. Eddig egy telefonomon sem volt semmilyen karc.
Galaxy S23 Ultra
-
mrThomi
addikt
válasz bandigyerek #5975 üzenetére
Repedést ? Azt szerintem semmi nem tünteti el. Itt a karcokról volt szó. Egy próbát megér szerintem. Ha már napsütésben nem törik meg rajta a fény már az is jó
-
-Maci-
addikt
Nem próbáltam még, de ha engem kérdezel:
Bele gondolva az UV-s trutyi kitölti majd a karcokat.
Javíttattál már szélvédőt? Ott is UV-ra kötő anyagot préselnek a repedésekbe.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Gardaai
senior tag
Full karcos kijelzőre (iPhone) ráraktam egy 300 Ft-os alis üvegfóliát (nem UV, sima ragadós), normál használat mellett észre sem venni. Zseblámpával világítva, illetve jó fényben nyilván látszik alatta, de már maga az, hogy ujjal/körömmel nem érzem a karcokat annyit dob rajta, hogy nem is figyeli az ember.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
mrThomi
addikt
Szerintem lehetségea bár nem próbáltam még. Azt tudom hogy a fólia alatt ugyan úgy látszik, de a ragasztós üveg ezt eltüntetheti. Azt hiszem alin láttam hogy hirdetnek így üvegeket
-
mgTerminator
veterán
Ez valószínűleg annyira valós hogy én az ismerősömnek hydrogel fóliát tettem fel a full karcos kijelzőjére és utána semmi sem látszódott. Na most nyilván nem akkora karcok voltak hogy a veréb fészket vér benne de észre lehetett venni hogy karcos.
-
ateszapa748
aktív tag
Szerintetek, ha már van karc a kijelzőn a whitstone dome glass üveg/uv ragasztó eltünteti úgy, hogy ne látszódjon alatta? Több helyen azt olvastam, hogy az uv ragasztók kitőlti a karcokat és így nem lesz látható az üveg alatt... ez valós lehet?
-
xhege
veterán
válasz mgTerminator #5970 üzenetére
Nem így működik. A kötéskor az appon belül kell feltölteni azonnal, különböző mintázatok és egyebek vannak, amiket tükörben kell fotózni emlékeim szerint. Szóval azért nem teljesen hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Ez új 0km-es autóra igaz.
-
Lajmund
őstag
válasz csubííí #5966 üzenetére
Én is erre gondoltam. Inkább legyen full csere ha már ugyanannyit fizetsz. Söt van még jobb. Ha kiterjed a lopásra a bizti akkor azt kell bejelenteni és még alkatrésznek el lehet adni a telefont.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
csubííí
senior tag
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Szerintem ha van biztosítás és megsérült a készülék, jobb teljesen tönkretenni (pl. kocsival átmenni rajta párszor, tizedikről ledobni). Így az önrész + biztosítás és van egy új készülék.
Lehet rosszul látom, de így nincs mibe belekötnie a biztosítónak.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Minden ilyen jellegű biztosításkötés előtt kell készíteni szemlefotókat. Casco esetén is kellenek szemlefotók, kivéve ha 0km-es.
-
AtHoS
nagyúr
válasz TheMartin03 #5961 üzenetére
"a biztosítás pont ott van mindkettőben."
Jaja, ott van, csak a sima Simple nevűben nincs Készülékbiztosítás -> NÁLAM az S23-on (Gépjármű-asszisztencia és hello Bringás elérhető csak)
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz TheMartin03 #5961 üzenetére
Ez van, amikor csak az utolsó 3 hozzászólást olvasom vissza a péntek esti buli után
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
TheMartin03
aktív tag
-
HaliGab23
senior tag
Mintha két Simple alkalmazás lenne (?)
Felkeltettétek az érdeklődésem, és most telepítem.
Van egy Classic nevű Simple app.. azt teszem fel, meg van egy másik, ami után nincs ott a Classic felirat.Szerk: a classicban van Biztosítás.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
AtHoS
nagyúr
válasz TODI1111 #5956 üzenetére
Hát ez érdekes. Nálam nincs az S23-on lévő Simple nevű alkalmazásban (verzió 3.73.2) Készülékbiztosítás menüpont (Gépjármű-asszisztencia és hello Bringás van csak), viszont a hárompöttyös menüből elérhető egy simertető féleség, amit át is lehet ugrani, de csak visszadob az előző menübe
Viszont kínálja a kezdő oldalon: Vár a megújult Simple alkalmazás! ehhe önmagát kínálja?
P30-on viszont a Simple Classic nevű alkalmazásban (verzió 3.75.1) van Készülékbiztosítás menüpont.
-
TheMartin03
aktív tag
Simple, mint telefonos app, ott pedig a menüben a biztosítás -> készülékbiztosítás. Felismeri a telód, és kiírja a csomagokat.
(most épp egy új (Simple) és egy régi Simple (Simple Classic) is fut párhuzamosan, elég katyvasz, de mindkettőben van ilyen lehetőség)Simple alapból az OTP-nek egy appja, amivel tudsz telóval fizetni bankkártyádon keresztül, meg lehet tömegközlekedési jegyet venni, autópálya matricát, parkolást, ilyesmik. És biztosítási rész is van benne. Ha jól tudom, nem feltétele az OTP-s kártya.
-
veterán
válasz TheMartin03 #5953 üzenetére
Ez hol pontosan?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TheMartin03
aktív tag
A kivételek megvannak ott is, de árban jobb a leírtaktól a Simple készülékbiztosítása.
Bár hozzá kell tennem, hogy 3 hónapja akartam kötni rá, elmaradt, és kutya baja nem lett a telefonnak, tehát már 10-12 ezerrel lettem volna szegényebb a semmiért.
A kivételek tényleg gázak. Csak akkor fogadják el, ha használhatatlan lesz a képernyőtöréstől a telefon, meg ilyen hülyeségek. Valszeg ez miatt maradt el a megkötés.
-
prokxy
veterán
Kicsit olvasgattam a készülék biztosításról, hááát, cigány világ ez is...S23U-ra, ha nem szolgáltatós vásárlás, akkor olyan 55-65e/év és van 40e körüli önrész. Meg egy rakat olyan kitétel, ami necces, pl. saját javító, kizárások, ha pl csak teljes szélességében sérül a kijelző, stb. Nevetséges az egész kb. :/
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
poli27
veterán
Sikeresen sikerült betörni a kijelzőt, ahogy kiesett a zsebemből mikor száltam ki a kocsiból, és mire esik pont a térköszegély élére... Csak az üveg sérült a kijelző nem. Ezen tudnak csak üveget is cserélni vajon? Mondjuk van biztosítás a telón, de ha olcsóbb egy üvegcsere mondjuk az önrésznél az jobb lenne
-
Gardaai
senior tag
válasz Bferibörs #5940 üzenetére
Az csak egy kapacitív ceruza. Ha a kijelzőn van ilyen réteg (S21U is tudta, pedig nincs benne cerka), akkor bármilyen kompatibilis ceruza használható a telefonnal. S22U meg a Tab-okhoz járó S Pen pedig már bluetoothos (S Pen Pro is) ami beépített akksis és tölteni kell valamilyen módon. Jelen esetben wireless a helyén tölt.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
winss
tag
Amúgy az mitől van, hogy egyes boltok akár negyed misivel is olcsóbban árulják ugyanazt a modellt? Oké szürkeimport, de van még valami más is a dologban?
-
Bferibörs
addikt
válasz Gardaai #5934 üzenetére
Meglepő,hogy a toll is tölt ( ezt nem tudtam). Van egy kb.5 éves samu tollam,ugyan úgy műxik vele az s23 u mint a sajátjával. Nem hiszem,hogy a régi toll tölthető lenne,illetve,hogy az 5 év alatt nem merült le,sosem volt telefonban.🤔
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Gardaai
senior tag
válasz TODI1111 #5930 üzenetére
A toll maga is tölt. Lehet a túltöltés elleni védelem ment tönkre és folyamatosan töltött ami melegedést okozott és elolvadt. Nem hinném, hogy a telefon hője miatt olvadnak meg ezek, azért az kemény lenne.
-
iceQ!
addikt
válasz gilfoyle #5928 üzenetére
Nem az első eset. Amúgy én még arra gondollok, hogy az UV ragasztó fójt be/rá.... Hétvégén cseréltem üveget. Körbenéztem a telefon de nem láttam sehol sem ilyen UV ragasztót... fura. Na mindegy, lehet nem is a Samsung hibája hanem én voltam akaratlanul :/
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz csubííí #5924 üzenetére
Van Amúgy gáz, mert nehezen jött ki a toll...tuti hogy benne olvadt meg. Na mehet ez is gariba, remélem egyszer nem fog elégni a lakás a telefon miatt.
-
Dave Crank
senior tag
Na gyerekek!
Feldobtam a whitstone dome glasst, előtte a februárban felrakott szilikon fólia volt, ami tökéletes volt egyébként.
Minden féle extra nélkül, de tökéletesen működik az olvasó az üveggel!
Nem gondoltam volna..., S22U-val számomra katasztrófa volt.
Pedig most még csak az extra érzékenységet sem kapcsoltam be, meg nem is vettem fel újra az ujjamat, amivel feloldok.
Kíváncsi voltam, mert egy sima S23-ra a kollégámnak a napokban dobtam fel üveget, bár az nem UV-s volt, de az tökéletesen ment. Tartottam tőle, hogy az S23U-nál a whitstone-nal az UV miatt nem fog, de igen.Úgyhogy ajánlom mindenkinek, és elnézést a korábbi téves véleményért, infóért (aminél az S22U-val szerzett tapasztalatokból indultam ki), hogy nem fog rendesen működik az ujjlenyomat olvasó.
Videók amik alapján felraktam:
WhiteStone dome guide
Guide (ebből az UV-zás utáni 30sec nyomást csináltam meg, de a lámpázás előtt a fehér cuccot is odaraktam 30 secre, ahogy az első videóban /ezt a 2.ban nem teszik meg/)Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
iceQ!
addikt
Több mint fél millás telefon és tessék. Elsőre vettem ki a tollat és meg van !!!olvadva!!!
Nevetséges. Az S21U-nál az autófokusz ment el az asszonynál, most jön ez.,,,
[kép] [kép] [kép] [kép]Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ShadowLac
addikt
Helló. Nincs valamelyikőtök Debrecenben? Kamerát szeretném összenézni s22 ultrával??
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz mgTerminator #5898 üzenetére
Magentában vagyok, a díjcsomagomhoz jár alapból kettő ingyen.
-
Lajmund
őstag
Nekem whitestone üveggel 10/10 az újjal a feloldás. De ritkán kell használni mióta bekapcsoltam a kamerával feloldást is. Na nekem meg az a nem százas. Kár hogy csak két szögböl lehet kalibrálni. Előző telefonom ringke fusion x tok volt nagy bumpszli azzal is tört a kijelző védő üveg pedig jó nagy batár. Amúgy én is vigyázok monden cuccomra és nem tartom magam balféknek de vannak rossz,kapkodos,vagy szerencsétlen pillanatok amikor könnyen meg van a baj. Mivel az előző két telefonomon nagy tokok voltak de így is tört az egyiken a gyári üveg a másikon a védő üvegek igy tegnap feltettem a tactical tokot spigen lencsevédővel. Olyan mintha csupaszon lenne a telo de mégis védi a sarkait.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz petymeg #5914 üzenetére
Na igen...kb semmi értelmét nem látom.
Az a röhej, hogy én bazira vigyázom a cuccaimra, legyen tényleg bármi...monitor, óra, tv, autó, minden vacakra...most is telóztam, de hirtelen oda kellett nyúlnom vhová és a vállam+fülemhez tettem a telcsit mert le sem tudtam tenni, kicsúszott, pont a beton szélét kapta el...nemsokára indul a Dio4, nem kellett se kv, se energia ital, hogy ébren tudjak maradni, ezt megtette a hatását. Jó lecke is volt egyben.
Btw. felraktam a fóliát rá, bal alsó-közép részen pókhálós, jó háttérrel észre sem venni. Most egyelőre marad így... Hátha olcsóbb lesz később a csere és bírja addig vagy rászánom magam azt megcsináltatom és kap egy fullos tokot, ami elől-hátul is véd + üveget, bár azt elvileg az ujjlenyomat olvasó nem szereti.Csak hogy ON is legyen: mit ajánlotok egyébként, mint javítót? Samu gyári vagy akár ez a smartclinic?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
thomas92
aktív tag
válasz mgTerminator #5900 üzenetére
Szerintem sem felesleges, az elején érezhetően több megy bele 45W-tal, főleg, hogy lassacskán ez lesz a Samsung sztenderdje remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Elfelejthetnék már ezt az értelmetlen íves kijelzőt.
Rájöttek már rég hogy semmire se való ezért egyre kisebb, de totál elhagyni még nem merték. Tokkal nem lehet védeni, a tollal nem lehet így kijelölni a szélén szóval gyakorlati haszna 0.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Lajmund
őstag
Sajnálatos. Régebben olvastam itt hogy 150 körül van a csere ha baj van de szerintem sokkal olcsóbb nem lesz max valami kétes helyen. Mivel ez vízálló jó lenne valami normális helyen cseréltetni. Legközelebb üveget tegyél rá azzal nagyobb az esélye hogy meguszod úgyhogy csak azt kell cserélni. Az előző telomon 4 év alatt 4 üveget cseréltem mindig meguszta pedig abból 2 nagy esés volt. Folia csak apró karcok meg kicsi koccanások ellen jó. Az üveg azzal csillapít hogy eltörik de a kijelző nem sérül mivel az üveg és a kijelző üveg közt ugye ott a ragasztó vagy tapadó réteg és csak lehuzod és mehet fel a másik. Amúgy törtem már kijelzőt én is régebben mert okos voltam mert semmi se volt a telon. Fájt nekem is amikor megláttam. Én akkor magamnak cseréltem csak éppen a visszaragasztás nem lett százas és a tok tartotta össze rendesen. Ennyit a nagy bumpszli tokokrol hogy az megvéd az eséstől.. Hát nem védte meg a kijelzőt.. Üveget a telora akinek nincs biztije és félti! És nem szabad sporolni a legjobbat kell venni és akkor olyan mintha nem lenne rajta semmi.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Lajmund #5909 üzenetére
Gyári tok van rajta, ez, kijelző fólia, ami 7e Ft körül volt a speedshop-ban. Pont úgy esett le, hogy a kijelző íves részére és berepedt a francba. Értem én, hogy kell a tok meg a fólia/üveg, stb, de látod, ez van. Most eléggé el vagyok keseredve emiatt, mert rohadt drága volt a teló és most nem is tudom hogy fér bele a csere...szigorúan gyári kell, de meg sem merem kérdezni a samsungot, hogy mibe fáj...ilyen fix-es boltokban 140e+...
-
Lajmund
őstag
Azt nem tudom. De idézem egyik munkatársam. "A védő üveg hülyeség. Minek rá? Ennyi pénzét úgy is vigyázol rá na meg erős üvegek ezek." Mondta ezt miután megmondtam hogy 20 rugo volt két szett whitestone uvés üveg a telomra meg mondtam neki nem ártana a i14 projára se. Kb egy hete repedt kijelzövel használja. Neked is azt ajánlom ha megcsináltatjátok ne tegyetek rá semmit mert az gagyi felesleges pénzkidobás. Üveget ami legjobban védi meg véletlenül se. Tokot se. Fúj az is gagyi. Lenne még pár hasonló személyes sztorim de nem akarok regényt írni de ez kikívánkozott.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
S23U-ra kijelző csere hol a legolcsóbb és legmegbízhatóbb?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gardaai
senior tag
válasz balintka #5904 üzenetére
Régen volt 990 igen. Most már amit te írsz az a "valós" ár.
Nem is értem a Telekomot.. régen a korlátlan beszélgetés mellé adták ingyen, most meg a mobilnet mellé. Én még a 4 GB-ot se használom el havonta, beszélni meg rengeteget beszélek. Nekem nem jár ingyen, de aki egész nap az Instagramot görgeti neki meg igen. Milyen hasznos Instagramot görgetni 3 eszközön.
-
Gardaai
senior tag
válasz mgTerminator #5900 üzenetére
Osztom hito töltés véleményét. Semmi értelme 100%-ig töltést hasonlítani (már csak a melegedés miatt is). De a videóban is elmondja, hogy az első fél órában nagy a különbség. Ha hűtenéd közben a telefont, akkor 0-100% is elég nagy különbség lenne.
Egyébként pedig a kábel nem gyári, ki tudja mennyit tud folyamatosan stabilan tartani.
Másik pedig, hogy hosszútávon mindenképpen a 45W lesz a nyerő, mert töltő már nem lesz a dobozban, de ebben a rohanó világban (itt sokan ultralassú töltésnek hívják a 45W-osat is) a 25W lehet 1-2 év múlva lassúnak fog számítani.
A kettő között meg van 2.000 Ft különbség (teló meg 600k)? Szerintem nem kérdés.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
hito
nagyúr
Xiaomi Mi 11 Ultra. Nagyon jó kis készülék, de igazából bármi jöhetett volna S23U után, ugyanez lett volna az eredmény. Vesztére a többi készüléknek, túl jól sikerült ez most a Samsungnak.
mgTerminator: mondjuk 15/30 perc töltés esetén nekem pont nem az jön le, hogy hasztalan. Teljes töltésnél tényleg nem sok értelme van.
-
gretzky77
veterán
válasz mgTerminator #5898 üzenetére
Havi 990 ha jól rémlik, de nekem pl olyan csomagom van (magenta 1) ami tartalmaz 2 db-ot
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- E-book olvasók
- Opel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Formula-1 humoros
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest