- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola21
csendes tag
Sziasztok!
Whitstone kijelzővédő üveg levétel/cseréről van valakinek tapasztalata? Egy telefonboltos srác, azt mondta nekem, hogy nagyon sokat szívtak a 22-es szériánál ezzel a márkával. Állítása szerint a folyadék ami a kijelző és a fólia között van, egy idő után ráég a kijelzőre és alig lehet le szedni, le kaparni. Próbáltam utána nézni a neten, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.
Köszi!
-
szabeska
addikt
válasz takcslajos1 #4149 üzenetére
Ezt én is észrevettem ma, egy mozgó autót fotóztam, a képernyőn teljesen rajta volt az autó amikor kattintottam, de az elkészült képen épphogy csak az autó eleje volt rajta. Ez miért történhetett? Valakinek van ötlete?
F1
-
Lajmund
őstag
Ez aztán a védelem. Oké a saját cucaimat nem szerzik meg ha el lopják de legalább gond nélkül tudják használni uj telefonként
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Capella
senior tag
Akkor most már mindegy. Csináltál factory resetet? Mert éppen azt akartam javasolni, hogy nézz szét itt: How to Bypass Fingerprint Lock on Samsung
-
-
-
kkdesign
senior tag
Hát, igazából valószínű, max kapnak egy kereskedelmi képzést és ennyi. Szerintem nincs igazán megfelelő ember ott akkor, ezért felvettek embereket úgy, hogy "előny ha ért hozzá"- másképp meg betanul. Onnan hogy nem kalapáccsal hackeli, komolytalan az a telekom üzlet... legalább 1 órára ültetnék be a "mobiltudós" embereikhez őket... Mondjuk általában azokat is megfingatom de azért valami alap telefon hozzáértés nem ártana. Megy le a színvonal úgyfest.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Elmentem Vácon egy Telekom üzletbe, de nem tudtak segíteni.
Helyette inkább azt tanácsolták, menjek el a mellettük lévő telefonos boltba, ott meg tudják hekkelni.
Én meg csak néztem, hogy miMerthogy mi van ha lopott a telefon, mondja a csaj.
Oké, én itt le is tettem róla, hogy megoldja a helyzetet.
Kérdezem tőle, ha a srác meghekkeli, akkor garanciális marad?
Knox-ra gondoltam.
Erre azt mondja nevetve, hogy nem kalapáccssal hekkeli...
Ok, viszlát.
Szolgáltató nem látja imei alapján hogy az enyém?
És nem tud feloldani egy telefont? -
őstag
Sziasztok szakik!
Hogyan tudok bejutni a telefonomba, ha eddig az ujjlenyomatom használtam, és nem jut eszembe a jelszavam?
Egy újabb próba, és ha nem jó, megint megduplázza a következő lehetőségig az időt.
Már nem merek semmit beírni, mert 2 óra után most 4 óra következne valószínűleg.
Kikapcsolni sem tudom a készüléket, mert nem engedi
Tud valaki segíteni?
Vagy ha bemegyek egy Telekom üzletbe, ott megtudják oldani a problémámat?
Bocs az amatőr hibámért, de meg soha nem történt velem ilyesmi
Előre is köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz mbalint987 #5565 üzenetére
Szervíz, az alapján amit leírtál megsérült a csatlakozó. Vagy gyári hibás volt vagy a kábel tett vele valamit bedugáskor. Ne játsz vele mert ha tovább romlik lehet hogy kisütöd a telót.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
rhunseeker
tag
válasz brainticket #5561 üzenetére
Köszi, ezek szimpik
Végül megrendeltem az Alzásat is, max visszaküldöm ha nem tudja.
-
mgTerminator
veterán
válasz Pythoncobra #5570 üzenetére
Ismerősöm pont így járt a vadi új mergával, cirka 30 millió körül volt, aztán már lassan többet volt szervizben mint nála...
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz mgTerminator #5568 üzenetére
Én azt sem értem, hogy egy 600 ezres telefonnál egyáltalán miért van ilyen hiba egy ujjlenyomatolvasónál, meg miért kell ennyit szenvedni vele.
-
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz mgTerminator #5566 üzenetére
Nem, mert amúgy sem szoktam minden alkalommal törölgetni a kijelzőt.
-
mbalint987
aktív tag
Sziasztok,
Végtelenül el vagyok keseredve, hátha Ti tudtok valami hasznos információval szolgálni.
Adott egy S23 Ultra 12/512-es telefon. Tegnap este összekötöttem USB-C USB-C kábellel az öcsém iPad-jával, és ami utána jött abban nem volt köszönet... Elkezdett tölteni a telefon de utána folyamatosan dobálta fel hogy USB-kábel csatlakoztatva illetve USB-kábel leválasztva az állapotsávon, amit tudtam már hogy nem jó jel, ezért azonnal lehúztam a kábelt a telefonról. Azután kiírta, hogy a telefon USB-csatlakozóját víz érte (nyilván nem érte!), várjam meg míg kiszárad... Ha rádugtam töltőre/gépre (másik gépre/másik kábellel/másik töltőfejjel) akkor elkezdett szirénázni, hogy azonnal húzzam le a telefont, mert károsodni fog. Beraktam a telefont download módba, ott az ODIN látta, illetve végül (kb. 2 óra próbálkozás után) kikapcsolt állapotban is töltött a cucc.
Utána bekapcsoltam, és a töltés ment tovább, és láss csodát a géppel is elkezdett kommunikálni. Azóta a gyorstöltés megmakkant, az elméletileg két irányba is bedugható USB-C csatlakozót csak egy irányba eszi meg, a másikban vagy kiírja hogy USB eszköz nem ismerhető fel vagy nem is csinál semmit. Ha jó irányba dugom be sem stabil a géppel a kommunikációja, a nagyoon lassú töltés legalább rendesen működik.
Beadnám szervízbe, de a frász kerülget a TMX-től (egyszer volt velük dolgom, ott jogi procedúráig jutottunk egy Lenovo laptop kapcsán), és nem szeretném hogy javítsák, mert ezt ha egyszer megbontják, és utána szarul ragasztják vissza, akkor úgy fog beázni a cucc hogy a Samsung széttárja a kezét. Itt vagyok egy félmilliós cuccal, és számomra teljesen kriminális, hogy egy ilyentől simán tönkremehet a cucc (az iPad amúgy simán kezel telefonokat, érdekes módon a OnePlus-ommal semmi baja nincsen).
Mit tennétek a helyemben?
Ami eddig volt:
- Safe mód
- Másik gép/USB-kábel/töltőfej
- USBSettings rendszeralkalmazás alaphelyzetbe állítása
- Végtelen számú restart és turn off[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz mgTerminator #5563 üzenetére
Most 3x is hozzáadtam az ujjamat, patikán felold, de hát előző alkalommal is ez volt, aztán 2-3 nap múlva elkezdett nem működni, meglátjuk most meddig jutunk
-
mgTerminator
veterán
válasz z0d1@Ku$ #5562 üzenetére
Én most az "új" pár hete felrakott fóliával újra hozzáadtam az összes ujjamat, de úgy hogy minden egyes tappancsolás után a kijelzőt is letöröltem és az ujjamat is lehúztam a pólómon. Most 10/10 az ujjlenyomat érzékelés!
(előtte kijelző törlés nélkül csináltam és a frissen hozzáadott ujjamat is 5-ből 1x ismerte fel)Próbáljátok ki így, aztán írjátok meg milyen lett!
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Gardaai #5559 üzenetére
Nem száraz az ujjam, próbáltam az ujjdörzsölést is, lassan már prnófilmbe illően végzem a technikát, de sajnos sehogy se megyen, amíg nem volt rajta fólia, addig működött rendesen az olvasó. Csak ugye baromi bosszantó, hogyha nincs smartlock eszköz a közelben, akkor folyamatosan be kell irogatni a pin-t, ezért próbálnék ki valami más fóliát/üveget. Amúgy se vagyok megelégedve ezzel a gél állagú vacakkal, már az első pillanatban sikerült "meggyűrni" az oldalát
-
brainticket
aktív tag
válasz rhunseeker #5499 üzenetére
-
Lajmund
őstag
Nekem nincs gondom az ujlenyomat olvasással de nem értem hogy nem csinálják meg rendesen ezt is. Egyértelmű hogy a felhasználok több mint fele tesz rá üveget vagy foliát vagy száraz a kezük vagy is is.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #5556 üzenetére
Nem száraz az ujjad? Édesanyámnak amikor oda adtam az S21U-t akkor állította, hogy neki ez nem akar működni, nem jó a telefon. Ráadásul reGalaxyban felújított 0 perces telefonról beszéltünk, gyárban rárakott fólia volt rajta.
Már 20x hozzáadta az ujját, újratelepítette a telefont 3x és nem old fel akárhogy próbálja. Kérdeztem nem száraz az ujjad? Ő neki aztán nem. Amikor náluk voltam beállítottam az ujjam úgy oldott fel mint még az S23U sem. Mondom mutasd az ujjad. Persze száraz volt mint a sivatag.
Dörzsöld össze előtte az ujjaid vagy egy nagyon picit be kell nyálazni. Nem nyaldosni, csak egy nagyon picit hozzáérinteni a nyelvedhez az ujjad.
Gél fólia esélytelen, hogy ne működjön. Nekem egyszer volt telefonon üvegfóliám, a nyaldosós megoldással az is jól működött, de gél fóliával soha az ég világon nem volt gondom, pedig elhasználtam 30 félét biztosan.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz zoltan77 #5554 üzenetére
És az ujjlenyomatolvasó is jól megy? Nekem a Sesben raktak fel valami gél fóliát de egyszerűen gyűlölöm. Beleakad az ujjam. Pozícionálni sem sikerült nekik rendesen, ráadásul az olvasó sem működik. Egyszer beállítom, akkor kb 10ből 1x feloldja, hiába adom hozzá 3x is ugyanazt az ujjamat, majd onnantól soha. Baromi frusztráló
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #5552 üzenetére
Először az alma után nekem is szívás volt a fizetés, főleg hogy a simple alkalmazást használom. ( Abból is a régebbi verzió eddig nem vitte a visa kártyát )
De ezért jó, hogy a munkahelyen van egy kártyás kávégép és azon teszteltem mi, hogy működik a fizetéssel " ingyen "[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Alfred88
tag
válasz likeaRAINBOW #5552 üzenetére
nekem csak sima 20 volt de az is egy lagtenger lett
Nem kell félni ,én is sima gyári google alkalmazást használom fizetésre tökéletesen működik -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz DefJamHUN #5509 üzenetére
neked is, Gardaai-nak is és aki még hozzászólt köszi. Tesztelem és meglátjuk, egyelőre elég jó, de nem akarom elkiabálni.
Meglesem a gPay/wallet-et is, csak rettenet kellemetlen amikor a boltba a sor közepén elkezdek balfaszkodni a sor meg végtelen
5508 Alfred88: kamerában anno atom volt a M20P, aztán droid10 frisítéssel teljesen megvadult a telefon
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz TomPack #5544 üzenetére
A MM fóliára minden igaz, amit leírtál+a széle ragad, a zsebpiszokból szép vékony koszcsík lesz körben... A bőrszerű felülete miatt a toll se csúszott rajta, csak szétcseszte a hegyét. 1 hétig tűrtem meg.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Gardaai
senior tag
válasz mgTerminator #5531 üzenetére
Nekem is ilyen vagy legalábbis ez a "technológia" van. Viszont jobban szeretem a kamera kivágásos verziót, mert ott legalább rutinból totál középre betudom pozicionálni és sosincs fölötte egy homály réteg ami letapadhat a fóliára. Nem mintha sokat szelfiznék és ne lehetne takarítani, de na.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Topikgazda
válasz TomPack #5544 üzenetére
Akkor ez úgy látom inkább felhasználó függő, kinek melyik fólia válik be. Nekem az S22U-n az utólagosan vásárolható Samsung fólia van közel 1 éve, de tökéletes, sehol nem akar felválni. Pedig van belőle még itthon jó pár darab, de semmi értelme, hogy lecseréljem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
xhege
veterán
A Viber értesítéseket megint nem tudom beállítani, hogy világítószélek effekttel menjen és kiírja a tartalmat. A többi alkalmazásnál működik Lehet ez valami Viber sajátosság.
-
TomPack
őstag
Fóliából nekem már volt minden (S22U-n).
Az én véleményem róluk;Media Markt Clearplex, soha többet! Ragadós a tapintása, és eléggé drága, nem ér ki a szélére, 8k.
Mobile Outflitters ugyanaz mint a Media Marktos, 8-10k
Gyári fóliának nagyon jó a tapintása, de nekem csak 3-4 hétig tartottak, hamar elkezdett feljönni a széle. 3 garnitúrát használtam el belőle, ebből 1db-ot csesztem el felrakáskor, pedig kétbalkezes vagyok az ilyesmihez. Nem ér ki a szélére 3-6k/2db
A topikban (s22u) ajánlott kínából rendelős "new zerol" uv-lámpás fólia, nem volt nagy durranás, 1-2 nap alatt feljött, pedig rendesen meglámpáztam a szettben lévő uv-lámpával. 3db volt a csomagban 9k volt a szett.
Ami bejött; mobiladasvetel sziget a KÖKI-ben, a Telekomhoz közel 6k a sima, és 7k a matt-betekintésgátló fólia amit ott vágnak géppel. Nem tudom máshol milyen géppel és fóliával dolgoznak, de gondolom ezekből is millióféle beszerzés van, nekem ők beváltak, máshová már nem merném vinni, miután egy félhavi minimálbért fektettem kijelzővédő fóliába!
A tapintása mint a gyárinak, a cerka nem hagy nyomot, és az ujjlenyomatolvasó is tökéletesen működik!
Ja és teljesen kiér a szélére ha a tok nélküli verziót kéri az ember, és a szelfikamerát sem vágják ki.
Képet csak az S22Ultráról tudok csatolni.Szerk; eddig ezt bírja a legjobban, nem jött fel sehol.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
gippazoid
senior tag
Szilikon tok is volt a dobozban a OnePlus 7-nél, ronda sárga már, de sajnos nem nagyon lehet sehol kapni rá, így marad rajta. Kiemelkedő négy sarkával megpróbálja védeni a kijelzőt ha "pofára" esne.
Gyorstölrő és a megfelelő, 3A átvitelére alkalmas kábel is volt hozzá. De azok az idők már elmúltak kb. minden gyártónál.Gippazoid Novelties Inc.
-
xhege
veterán
Egyébként meg alapból rajta lehetne ez a telefonokon, ha már aranyárban mérik őket. Tudom-tudom, ez csak álom.
-
gippazoid
senior tag
Meg is lepődtem, hogy negatívak voltak a vélemények a gyári fóliáról. A OnePlus7-es telómon gyárilag rajta volt a fólia, 3,5 éves és most kezd "megpisszenni", az előlapi kamera körüli bevágásnál megindult de alig látható módon. Lassan pedig már cserélném a készüléket. Ha lenne még mondjuk UUY, CPR, SAH kuponom a meglévők mellé...
Gippazoid Novelties Inc.
-
mrThomi
addikt
válasz gippazoid #5528 üzenetére
Én föltettem egyet már, olyan buborékos és csíkos volt hogy csak na. Fél nap alatt eltünt minden és szépen rászívta magát a kijelzőre. Ami jobban zavart az az hogy kivételkor olyan poros a fólia gyárilag hogy hiába törlöd le elötte a kijelzőt, felrakáskor felviszed rá. Érdemes kicsit átfújni mielött neki kezd az egésznek az ember
-
petymeg
addikt
3 hónapja van fenn a tel. 0 perces korától, egy darab buborék vagy szösz nincs alatta. S22U-n is azt használtam. Mire rájöttem hogy kell feltenni azért elcsesztem vagy kettőt...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
őstag
S22U és most S23U esetén is a gyárit használtam.
Mindkét esetben az első kuka volt, de a második tökéletesen felment.
Nincs vele baj és a felhelyezés is viszonylag felhasználóbarát.Az S23U fólia esetén azt tapasztaltam, hogy középen az elválasztásnál két csík látszik néhány napig. Zavaró lehet, de idővel eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
Ez is olyan téma, mint minden. Van, aki szidja és van, aki nem.
Nekem az S22-n és most az S23U-n is gyári fólia van, teljesen jól fel tudtam tenni elsőre és nem jött fel. Szerintem kellemes a tapintása, nyilván csak a karcok ellen véd. Ujjlenyomattal működik, bár az fólia nélkül a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz mgTerminator #5531 üzenetére
Neked is köszi! Most megrendeltem a gyárit, aztán meglátjuk.
-
mgTerminator
veterán
Nekem ez az öngyógyítós hydrogel van, aminek a kamera körül nincs kivágás és szerintem baromi jó és minőségi. Próbáltam rajta a tollat is ezen nem marad ott a nyoma, nyilván nem véstem bele, majd ha cserére kerül a sor akkor mélyebben belenyomom de eddig jó. A szélénél kicsit szélesebb is lehetne mert néha beleakad az ujjam (túl száraz a bőröm) de amúgy nekem tökéletesen megfelel.
-
Gardaai
senior tag
Akik nem tudják normálisan feltenni (állítják, hogy csak buborékosan lehet vagy sehogy se), ők fikázták. Akik felrakatták és nincs gondjuk vele, azok nyilván nem írnak róla regényeket.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
gippazoid
senior tag
Nem úgy volt, hogy a gyári fólia nem jó semmire? Mintha itt olvastam volna.
Gippazoid Novelties Inc.
-
babosf
aktív tag
sziasztok
régebben kérdeztem de nem jött rá semmi. Android Auton nincs hívásrögzítés? Nálam nem megy... (mazda6) másnál aki használja működik? köszönömGalaxy S23 Ultra
-
xhege
veterán
Köszönöm mindenkinek az infót! Hajlok akkor a gyári fólia felé. Ehhez adnak valami felhelyezést segítő keretet? Sajna elég béna vagyok az ilyesmiben.
leslien: pár hétig tesztelem, van rá esély, hogy marad. -
-
-Maci-
addikt
Nekem Spigen Neoflex bevált.
Annyi gond van vele, hogy a toll nyomait megőrzi. Ezeket csak kikapcsolt képernyőnél, fény felé csillantva.(szerintem ez minden fóliánál így lehet.)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Újra van nálam egy S23 Ultra. Gyorsan felrakattam rá egy fóliát, míg nem veszek valami normálisat. Gyorsan kell cselekednem, mert ez katasztrófális. A széle 2 óra alatt felvált, az ujjlenyomatolvasó alig működik.
Mi a tuti vétel fóliát ügyben?
Előre is köszi a válaszokat! -
Gardaai
senior tag
válasz likeaRAINBOW #5506 üzenetére
Sajnos pepecselős, de ahogy mgTerminator is írja, külön meg be kell pipálni az akku kezelésben, hogy ne altassa az appokat. Onnantól megszűnik ez a dolog.
Azért nem írnak róla, mert ha valami nem vagy nem úgy működik ahogy szeretnéd, akkor itt van lehetőség beállítani. Amíg iOS-nél az Apple eldönti helyetted, hogy ez így jó és vagy tetszik, vagy használsz third party appot. Nekem android után tele van third party appokkal és még így se tudok olyan kényelmet kialakítani. Nagyon kötött a rendszer. Aki évek óta benne van az Apple ökoszisztémában, az nem keresi azokat amiket én, mert nem tudja hogy lehetne ez jobb is.
-
DefJamHUN
aktív tag
Én egyszerre használtam egy 1+ 7tprot és egy 12pm ot, watch 7el.
Aztán elment az alma az s23ura, egyedül a watchot sajnálom irtózatosan azonkívül ez pont ugyanolyan tökéletesen teszi a dolgát. ( Értesítések, fizetés, fotó)
Sokan írják a problémáikat. Én lekopogom egyetlen egy bugot nem tapasztaltam.
1: vagy lehet hogy nálam is van, csak olyannyira nem zavaro ( ami másnak igen ) hogy ezért nem veszem észre
2: vagy ahogy mgTerminator irta a legtöbb tag akinek problémája van egy egyszerű user error[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Alfred88
tag
Huawei ram kezelése eléggé érdekes volt igen
-
mgTerminator
veterán
Jól be kell állítani és működik. Nekem is volt gondom aztán utólag rájöttem hogy miattam.... Beállítások, appok, kiválasztod az alkalmazást, akku és beállítod hogy ne piszkálja. Vagy berakod a sosem alvó alkalmazások közé.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Alfred88 #5505 üzenetére
Értesítések pedig igen, vannak ilyenek sajnos. Altatja a régebben használt appokat, így ha jön is vagy később vagy csak megnyitáskor jönnek az értesítések.
hát ez nem hangzik jól, anno Mate 20Pro-ról pont ezért váltottam iOS-re, mert az őrületbe kergetett hogy nem jöttek meg az értesítések, bármit is csináltam
Reméltem hogy a pár év kihagyás alatt némiképpen változott ezen a téren a helyzet, de akkor mégseMondjuk az fura, hogy bárhol olvasgattam a telóról, mindenki azzal jött, hogy ez az év telefonja, odabaszós, atomdurva, de egy szóval se említik a késő értesítéseket, mintha lényegtelen lenne
Alfred88: Köszi, meglesem ha már itt ragadtam a roboton
[ Szerkesztve ]
-
Alfred88
tag
válasz likeaRAINBOW #5501 üzenetére
Google walletet használom, be kapcsolom az nfct érintem és ennyi
-
Gardaai
senior tag
válasz likeaRAINBOW #5503 üzenetére
Belehet állítani itt is duplakattintásra, hogy milyen alkalmazást nyisson meg. Ha fontos szempont, hogy tudj váltogatni a kártyák között, akkor ez talán a legjobb opció. Egyébként bárhol vagy és fel van oldva a telefon, akkor tudsz fizetni, persze ha az NFC aktív. Nem túl biztonságos megoldás, én erre is rutint használok. Vagy kirakott ikon formájában vagy ha meg van nyitva egy app (Stocard pl.).
Mindenképpen Google Pay-t használnám a kettő közül (alkalmazás szinten pedig a Google Pay = Google Wallet). Azt ne várd, hogy olyan gördülékenyen fog menni mint iOS-en, köze nincs a kettőnek egymáshoz, türelmesebbnek kell lenni a terminálnál.
Értesítések pedig igen, vannak ilyenek sajnos. Altatja a régebben használt appokat, így ha jön is vagy később vagy csak megnyitáskor jönnek az értesítések.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz TheMartin03 #5502 üzenetére
Köszi, inkább az a kérdés, hogy mit érdemes használni, vagy inkább kinek mi a tapasztalata, pro/kontra a simple/google wallet/google pay-el, esetleg van más is :
Illetve kinek mi a tapasztalata a késő/meg nem érkező, avagy akkor éekező értesítésekkel, amikor megnyitja a telefont? Akár messenger, vagy e-mail, slack, telegram, discord, ilyesmikre gondolok.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #5501 üzenetére
Beállításfüggő, de nekem ujjlenyomatfeloldás után automatikusan fizetni lehet, bárhol is áll a képernyő... (és asszem ez az alap) Lehet akár megnyitva a messenger is, ha bizonyos időponton belül oldottad fel biometrikával, akkor fizetni fog, amennyiben be van állítva. Ezen felül meg SImple és/vagy Google Wallet/Pay
-
likeaRAINBOW
senior tag
Srácok,
érintésmentes fizetés jelenleg hogy működik droid oldalon?
iOS-en elég egyszerű volt, dupla nyomás a bekapcs gomba és be is hozta a bankkártyákat, amik fel vannak véve apple pay-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest