Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
ShadowLac #13718 üzenetére
Én finomabban fogalmaznék.
Egyszerübb de néha bántóan más . A másságát megszokni számomra nagyon kevés vagy talán semmi előnnyel sem járna.
Persze a gyári galéria vagy tarcsázó app ott is cserélhető de igazan fogamra valót nem találtam,de ha találtam is volna akkor sem jobbat hanem maximum hasonlót mint androidon de akkor igy ez sem előny hanem csak felzárkózás.
Az i15/prol egy nagyon szép, minőségi hatást keltő kis ékszer de ennyi.
Én már 50 évesen olvasószemüveget használok mert kell de pl az iPhone maximális ,állítható betűmérete meg sem közelíti a droid szabadságát
Árban sem értékállóbb mint egy Samsung flagship mert másfél hét után ,100e bukóval eladni valamit az kb ua mintha egy 23u-t próbáltam volna eladni 1 hetesen.
Sokkal jobb egy mai iPhone mint a korábbiak de még mindig nem olyan szabad és talán nem is lesz mint amit itt megszoktunk.
Természetesen a fb insta ott is pörög meg a tikitaka is de nálam nem ez a fő csapásirány .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged