Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerk: Annyit tudtam állítani a LockStarral, hogy 3 értesítést megjelenít, de többet nem.. Ötlet..?
-
Ferenczi Áko
addikt
Azt hol tudom beállítani, hogy ha megnyomom a feloldó gombot, de még a zárképernyőn vagyok, akkor az összes értesítést lássam, ne csak a kis ikonokat? Akkor kinyílik, ha rájuk kattintok, de azt szeretném, hogy az összes látszódjon..
-
kokokka
addikt
Megjött az S23 Ultra-m. Vettem hozzá egy töltő fejet is. De szerintem ez nem úgy tölti, ahogy kéne. Nem 45 wattos, az tuti, ugyan az szerintem mint az A71 gyári 25w-osa. Milyet és hol érdemes venni amit teljes méretekben kihasznál?
-
Capella
senior tag
válasz
Badboys #17932 üzenetére
A Walletben a hűségkártya hozzáadáskor van manuális megadás is. Kicsit macerásabb, de ha másképp nem, úgy hozzá lehet adni.
Nekem hozzá van adva a SuperShop (Spar) kártya. Már nem emlékszem, hogy csináltam, talán pont manuálisan, próbaképpen, meg hogy legyen.Ősrégi kártyám van, szétkopva, oxidálva. Régebben volt, hogy már a leolvasó se érzékelte.
Nem mintha nagyon használnám valamire, különösen mióta bezárt mellettünk a Spar. InterSparba meg igen ritkán megyek. 900 alatti pont van rajta, a legutóbbi beváltásra se emlékszem hány éve volt. -
bacus
őstag
nem cikizni, meg semmi negatív, hogy valaki használ pl supershopot, tisztán érdeklődtem, hogy ki milyen hűségkártyát használ, mit érdemes beletenni. Lehet ez a supershop már megtérült volna nekem is, de még nem jutottam el odáig, hogy beregisztráljak, valamiért annak idején nem tettem meg, talán túl sok személyes adatot kért, vagy ilyesmi.
Én annak örülnék, ha tudna kezelni belépő kártyákat, de ami van pl parkolókártya az nem érintős, hanem lehúzós (mágnescsíkos), a belépő proxys, de a telefon sztem nem tudja, meg nem is tudhatja, mert abból is van pár féle..
-
TODI1111
veterán
válasz
Rigormortiis #17939 üzenetére
"Fura, hogy ha egyik a hüvelyben van, akkor is tudok a másikkal spenezni."
Gondolom, mert be van kapcsolva
-
Rigormortiis
veterán
Megjött az új S-pen
Kérdés: jól sejtem, hogy mindig az kapcsolódik, amelyik előtte bent volt a telefonban? A másik közben kikapcsol? Úgy emlékszem, hogy ezekben nem is akkumulátor, hanem kondenzátor van (nyilván a napi 10x rátöltéstől hamar meghalna)? A biztonság kedvéért betettem az újat és feltöltöttem. Viszont ilyenkor mi van a másikkal? Fura, hogy ha egyik a hüvelyben van, akkor is tudok a másikkal spenezni.
Van valami funkciója a "kapcsoló" gombnak, amelyik a toll végén van vagy csak az illúzió és a telefonba ki-behelyezés kedvéért van ott?
-
Zsolty20
senior tag
Hozzászólva picit a wallett meglétéhez: nekem ILO van, nem csináltam semmi különöset a telefonnal és csak úgy megjavult és az integriti check is jó: link :)
-
gippazoid
senior tag
válasz
Rigormortiis #17924 üzenetére
Én meg azzal egészíteném ki, hogy van olyan amelyik a mobilt sem szereti.
Kávéautomata és autómosó eddig, ahol nem tudtam fizetni telefonnal mert elutasította a tranzakciót. Bankkártyával nem. -
Badboys
őstag
válasz
Oldman2 #17930 üzenetére
Én nem tudtam betenni mivel nincs QR kód. Nincs vonalkód feltüntetve. Pedig az újabb az érintős van. Mégis hogyan sikerült? Időnként jól jönne, ha nem kéne kotorászni, hol is van. Az is érdekelne az órába hogyan lehet betenni? Nekem egyik kártyát sem sikerült oda beregisztrálni.
-
tms+
aktív tag
szerintem nézd végig, hogy mit lehet behúzni a Walletbe és te mit használsz ezek közül
azt nem mondom, hogy napi szinten használom ezeket a kártyákat, de 10+ db hűségkártya van, ami be van ide állítva, ezeket nem cipelném inkább magammal, így meg mindig kéznél vannak a walletben
-
bacus
őstag
"A Walletbe le van mentve az összes egyéb pontgyűjtő stb. kártya."
Én erre nem használom, illetve a simple app volt eddig, amiben ez tárolható volt, fél évente pl bemegyek egy rossmann-ba vagy dechatlonba.
Milyen pontgyüjtő kártyát használtok itt a wallettben napi szinten?
(csak ötlet miatt, hátha rájövök, hogy itt jobb helye lenne..)
-
tms+
aktív tag
válasz
joccmocc #17922 üzenetére
A pénztárcám a táskámban van, a telefon a zsebemben.
>Egyszerűbb emiatt azzal fizetni.Ha csak kiugrok az irodából ebédért, vagy leugrok a boltba vásárolni, akkor nem is viszek pénztárcát, csak telefont.
>Kényelmesebb, nem kell mindent hordozgatni.A Walletbe le van mentve az összes egyéb pontgyűjtő stb. kártya.
>Nem csak egy kártya van nálam, így kényelmesebb ezeket hordozni.Nem is emlékszem, hogy mikor használtam magát a bankkártyát fizetésre.
-
klaya86
senior tag
válasz
joccmocc #17922 üzenetére
Legalább 4-5 éve csak telefonnal fizetek. Nincs nálam sem kp, sem pénztárca, sem bankkártya, semmi... Nekem brutál kényelmes a telefonnal való fizetés, mivel mindig nálam van. Napi szinten 10-15 alkalommal is használom akár. Ha nem működne a mobil fizetés,az nekem elég nagy érvágás lenne.
-
joccmocc
csendes tag
Egyébként a mobil wallet az nektek milyen körülmények között gyorsabb / egyszerűbb, mint a kártyát gyors kivenni, s azzal fizetni? Az órát értem, ott egyértelműen kimarad a zsebben turkálós rész, de a telefonos fizetés nekem több macerának tűnik, mint a kártyás. Én kb csak akkor fizetek így, ha véletlen nincs nálam a kártya, vagy legutóbb, mikor boarding közben jutott eszembe, hogy egy kólát gyors még bedobok a táskába, s a telefon úgyis a kezemben volt "felnyitva". Vagy ti már nem is hordtok kártyát magatokkal? Vagy ez az egész az internetes "Gpay" fizetés miatt van? (Ami nekem is nagy érvágás lenne). gyáltalán nem kötekedésből írom, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy én mit hagyok ki, ami miatt nem látom ennek a funkciónak a varázsát, miközben itt 2 hete folyamatosan ezen az egy funkción pörög a topik (amivel szintén nincs semmi bajom)
-
bcl
senior tag
Most jött egy Wallet frissítés.
Lehet, majd kipróbálom, hogy OTA frissítek, és hátha jó lesz. Ha nem, itt lejjebb a recept, azzal már neki merek fogni a "rendes" frissítésnek, és kikalapálom úgy. -
bacus
őstag
válasz
Capella #17917 üzenetére
Nem! Többször is megcsináltam. Az adat törlése nálam az ideiglenes fájlokat is törli. A kártya adatokat lehet törli, de mikor rákattintok újból ott van, sztem leszinkronizálja, hiszen a wallet ugyan telefonos app, de a webes felületen is azonnal megjelennek a hozzá adott kártyák, az adatok törlése pedig csak a lokál adatokat törli. A kártyát el kéne távolítani a walletból. Mondjuk ha nem így lenne, és törölné a kártyákat, jegyeket, egyéb dolgokat, az komoly fájdalom lenne sztem, szóval ez így működik jól.
Érdekes módon az órán pl külön kellett hozzá adni a kártyát..
Nálam az rakta helyre, hogy hozzáadtam még egy kártyát és alapértelmezetté is tettem. A lényeg, hogy megoldódott a probléma (majd holnap kiderül fizetésnél
), nem vesztek el az adataim, a legfrissebb szoftver fut rajta, stb. A leírás tényleg szájba rágós, talán csak az USB hibakeresés aktiválása maradt ki a leírásból, mint szükséges elem, előtte a fejlesztői beállítások, de ez nyilván annyira természetes, hogy szinte mindenkinél megvan. Én le szoktam tiltani az USB hibakeresést..
-
Capella
senior tag
Ha egy appnál törlöd a gyorsítótárat, nem történik semmi különös. (Hasonló a wipe cache partition, csak ez app szinten.)
Ha az app adatait is törlöd, akkor az tényleg törli az adatokat, és ilyenkor újra be kell állítani az appban mindent.
Valahol írja a Wallet, hogy egyből hozzáadja a kártyát, de ha az adatokat is törlöd, szerintem BIT_-nél van az igazság.
Bár most ezért nem tettem adattörlési próbát a Walletnél.Esetleg a kényszerleállítás nem maradt ki? Talán az keverhetett be?
-
Capella
senior tag
Nem töröl semmi lényegeset, nem kell utána újra engedélyezni semmit.
Ideiglenes rendszerfájlok, adatok vannak rajta.
Célszerű minden firmware frissítés után futtatni a Recovery menüből a Wipe cache partition-t. Sokszor megoldja a valamiért összeakadó folyamatok miatti megnövekedett fogyasztást. Legtöbbször nincs észlelhető hatása, ha amúgy is jó lett volna. De nem árt. -
bacus
őstag
No, siker van !!!
Hozzáadtam még egy revolut virtuális kártyát, azt mondtam legyen az az alapértelmezett, már azt mondta, hogy innentől fizethetek érintéssel, ezután az OTP kártyát visszatettem alapértelmezettnek, és az is olybá tűnik, hogy jó. Még nem fizettem vele, de szerintem megvagyok..
Köszönöm a segítséget, a pontos leírást, esetleg még ezzel érdemes lehet kiegészíteni.
(lehet a kártya eltávolítás és újbóli hozzáadás is segített volna) -
bacus
őstag
ja, egy dologot kellett még külön beállítanom, az USB hibakeresést is engedélyezni kellett ahhoz, hogy egyáltalán a reboot működjön, illetve az engedélyezés után kérte csak a szgép megbízható e.
-
bacus
őstag
No, megcsináltam. Wallet app kinyitása után, rákattintok a fejemre, fizetési beállítások és még mindig azt mondja, hogy telefonja nem felel meg a biztonsági...
Egyébként minden rendben ment, 4p 14 mp volt amig feltette a cxdf rom-t, ujraindult, majd a wipe casche is lefutott, az nálam talán 1 mp -en belül. wallett app kényszerleállítása és adattörlése is megvolt. A felvitt kártyáim megmaradtak (vagy azonnal leszinkronizálódtak).
Ötlet?
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
-
Zsoltg4s
tag
válasz
TODI1111 #17893 üzenetére
Teljesen jól látod!
Az oka is megvan. Aki otán frissített az ILO-ra, a build CXDE lett. Az EUX pedig CXDF. Valószínű ez nem tetszett googlenak, ezért írta, hogy módosított a rom. (Én is ebbe futottam bele.) Miután odinnal felment az EUX, a build szám már nekem is CXDF lett, azóta nem reklamál a wallet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest