- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
-
Kleroo
veterán
válasz
-Maci- #16196 üzenetére
Ez jó hír, már csak rá kell jönni mi okozhatja.
De pontosítsunk, az ördög a részletekben rejlik:
Nekem a TV egy samsung Q82R modell (kb 2020as évjaratú felsőbb ligás TV) Erre a smartview kvázi adatfolyamként lövi át a tartalmakat(kijelzon ilyenkor csak egy smartview logo van, nem maga a média). És elég komoly bitrátával is elbánik, 80gigas 4k HDR filmek is röccenés nélkül száguldottak.
Most pedig egy fos 720p is rapszodikus, van h 5mp-enkent nyekken, van hogy eldobja a kapcsolatot, és van h hibátlan fél óráig. (De az akkut szívja ha kell ha nem)
Ha átnyomom sima screensharebe, ami minden tv-n megy, általános mirroring, azzal nincs baj, csúnyácska mint mindigAzt nézzétek még meg, hogy a gyári videólejátszó mit kezd HDR médiával. Nekem telón is elcseszett dolgot művel. Magában a videolejátszó appban lesz szerintem valami, pikpak kijavítják. (Én feltettem az uj romot, agtán galaxy sfore és play áruhaz mass update, 3 újraindítás volt eddig, mást nem csináltam még)
-
MrBazsi
senior tag
Srácok azt lehet tudni h ha valami bibi van mehet vissza a 6.0 odinnal?
szenvedek itt napok óta a Revanceddel, nem tudom h megpróbáljam e feltenni a 6.1et, hátha az helyreteszi, vagy egyből gyaluljam a mostani 6.0 ilo-t euxre, és úgy frissítsem majd csak 6.1re? -
arcitec
addikt
Azt tudja valaki, hogy eddig max 85%-ra lehetett állítani az akku töltés maximumát ami most 80% lett. Még is mire jutottak, a 85% az szar vót? Vagy ezzel jóval tovább tart az akksi?
-
klaya86
senior tag
Azért szánalmasan szar ez az Ai képszerkesztő 😃 semmire nem jó. Első kép az eredeti, direkt olyat választottam, hogy ne legyen nehéz dolga. Először el arrébb akartam rakni a padot, erre rakott oda még egyet. Majd ki akartam törölni és látszik mi lett helyette. Nevetségen hulladék az egész
.Ez aztán az Ai, gratulálok Samsung.
-
lasse001
senior tag
Nekem az aod manuállís fényerő állítása hiányzik.
-
Lajmund
őstag
Na annyira hiper ez az ai hogy a samsung böngésző már egyáltalán nem fordítja le az angol szöveget se. Eddig is össze vissza működött most meg már semennyire 😆 legalábbis nem tudom rávenni. Előbb azt írta hogy az adott nyelv nem felismerhető.... angol és reddit amit eddig össze vissza nyomogatva de leforditott. Amúgy nekem minden más jó eddig minden visszaállt. Meg bekapcsoltam ezt az adaptiv töltést.
-
tothak
tag
válasz
DeFence #16173 üzenetére
Viszonylag hosszasan küzdöttem vele én is, mire rájöttem, hogy a lockscreen beállításai vannak használva az AOD-n.
Lockstarban nyugodtan vedd ki az akku megjelenítést (ráadásul hiába állítas óra típust az sem fog menni).
Helyette használd a widgeteket: lock screen szerkesztés és az óra és az értesítések között lesz egy üres kocka. Ide tudsz válogatni mindenféle dolgot a samsung saját cuccai közül. Nekem bejön talán még jobban is mint a Lockstar megoldás.
Plusz infó, hogy a legfrissebb Lockstar (amit pl apkmirror-ról lehet leszedni) már nem is tartalmazza az AOD beállításának lehetőségeit. -
DeFence
tag
AOD-nél senkinek sincs észrevétel? Nálam csak a Lockstarban van módosítási lehetőség, pedig volt alapból is a beállításokban, illetve ha értesítésem van akkor bele lóg az értesítés ikonja az akku százalékba...
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16171 üzenetére
Kurva csodálatos az összes animáció, megéri, még ha lassabb is . Az Ai egy képet nem bír normálisan megszerkeszteni és a smart viewt el van baxva. Fantasztikus a 6.1. Remélem fél nap alatt le is merül a telefon, hogy még boldogabb legyek.
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #16147 üzenetére
Egyből rohantam megnézni nálam mi a helyzet. Ha nem is napi szinten, de heti 2-3 alkalommal biztosan használom a smart viewt. Telefonról tolom tvre a filmeket. És... SZAR lett. Akadozik, használhatatlan. Komolyan nem hiszem el. Eddig minden telefonom egyszerűen csak tükrözte a telefon képernyőjét, a film lejátszás darabos volt nem is használtam. Az s23u isten király volt, hogy veszteségmentesen tolta át a tartalmakat, egyik legjobb funkciója számomra. Erre elkúrják
beszarok, komolyan.
-
TODI1111
veterán
válasz
sixpak #16165 üzenetére
Amennyiben kicsit visszábbolvasol láthatod, hogy a navstar melyik [verziója] kell , hogy minden működjön.
-
Természetesen nem működik, el lehet valahogy távolítani ezt a hulladékot és visszaállni 6.0-ra?
Gyakorlatilag az egész egy nagy fos lett, enable extra gesture settings nincs is nálam, emellett a telefon gesture settings-ből is eltűnt a "segítség a kézmozdulatokhoz" menüpont.
Tehát nincs, reggel még volt, mielőtt felraktam ezt a szart.
AI, az kell a parasztnak, nem baj ha a telefon nem használható normálisan.... -
Kleroo
veterán
A screenshareingnél valamit elkeféltek a 6.1-nél. Eddig betonbzitos, és tökéletes volt. Most, csak az update megérkezésével:
Szakadozik, laggolgat, lutri, hogy helyrejön-e. Mocskosul szivja az akksit (gondolom vmit erolkodik jobban), kb tripla tempoval.
A HDR tartalmak sem mennek at jo, minimum fenyerore veszi a TV-t-
Kap majd még 1-2 restet ahol van értelme, de egyelőre ez a rész, a korábbi "akármit csak áttolok telóról flowless viszi...az NINCS"
Ezt leszámitva hibátlan és gyors minden, ezért tippelem, hogy ez lehet valami globális issue, és nem az én telomon vacak minden, ezzel együtt.szerk: Lehet magában a vidólejátszóban(is) elcsesztek vmit, mert telón is minimum fényerőre húzza be kb a HDR tartalmakat.
napi szinten használom sokféle tartalomhoz, úgyhogy elég egyértelmű, h a frissités kapcsán kefélődöt el vmi. -
-
-
válasz
Plazmacucci #16121 üzenetére
Beállítások/Kijelző/Kamera kivágás
-
szabeska
addikt
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #16121 üzenetére
Csinálj már egy screenshotot mert nem tudom mire gondolsz.
Világos témára átraktam, de ott se látok fekete sávot. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Csevegés funkció regisztrálás nem sikerül, azt írja sikertelen regisztrálás és elszurkul az opció.
Van ötlet mitől.lehet? Gyositotarat már uritettem. Lehet ennek köze az ILO regiokodhoz?
-
KZP
őstag
A vonalat valóban el lehet tüntetni, de a fekete sáv ott marad alul.
-
Pixel shiftet valaki nézte már? A beégés miatt.
-
Gardaai
senior tag
válasz
klaya86 #16120 üzenetére
Én is próbáltam 0.5x-re több mint 24 órát (valaki itt ajánlotta, hogy használjuk hosszabb ideig és úgy mondjunk véleményt). Az elején nagyon zavart, hogy ugrál minden. Főként az, hogy nem csak a bezárás, hanem minden animáció ideje felére csökken. Kb. 30 óra után raktam vissza 1x-re és oké, hogy lassabb, de én ezt szeretem. Szép, telt, akadásmentes animáció. Egyből helyreállt bennem az egyensúly.
Felment a OneUI6.1 beírtam a PIN-t, jelkódot, ahogy kiléptem valahonnan kikerekedett a szemem, hogy VÉGRE! Ezt imádtam az S24U-ban. -
ILO megjött.
-
nagyj74
senior tag
Úgy látszik eltűnt a felfelé pöccintős navigációs sáv... Ez az oldalról, befelé pöccintés régebben sem jött be.
-
válasz
Plazmacucci #16113 üzenetére
Szóval miért nem tűnik el a fekete sáv a front kamera mentén? Csak a kezdőképernyőn nem rák elé fekete sávot.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Szerintem egyáltalán nem gyorsabb a rendszer. Ugyanolyan. Nekem inkább a fordítottja, ami feltűnik. 0.5re van állítva az animáció sebesség, de mégis komótosabbak az animációk, mint előtte.
-
HaliGab23
senior tag
Közben megjavult a fényerő szabályzás, wipe cache, és az adaptív fényerő szabályzás alapértékre állítás közül valamenyik mégis megoldhatta.
@TFSi: igen, határozottan fürgébb a rendszer.
-
Minden alkalmazás a kamera luk alatt nyílik meg. Wtf.
-
Gardaai
senior tag
Szoftveresen vissza jött az S24U érzés és az animációs finomítások + AI amit nagyon hiányoltam.
Most már nem bánom, hogy vissza jöttem! -
Srácok. Galériából osztanék meg messengerben képet. Azt mondja, adjak engedélyt a messengernek, hogy hozzáférjen a filmtekercseimhez.
Olyan engedély nincs.
Hogyan tudnék képet megosztani messengerben? -
-
-
klaya86
senior tag
Kíváncsiságból kipróbáltam ezt az Ai kép szerkesztő dolgot pár képen. Egy kalap szar. Ha esetleg ki tudja tölteni a kivágott elem helyét normálisan nagyjából, akkor oda basz egy random értelmetlen tárgyat. De az esetek többségében kivágni vagy odébb tenni sem tudja értelmesen. Egy hulladék ez a funkció. 10 képből 1et nem tud normálisan megoldani. Igazából nem is vártam mást 😃 a nagy innovatív Ai dolgoktól. Szerencsére eddig is elvoltam nélküle.
-
válasz
Plazmacucci #16087 üzenetére
Akkor van lehetőség arra, hogy ugyanúgy működjön a gesture vezérlés, mint most 6.0-án?
Értsd: minden navigációs mozdulat alulról húzva, bármiféle ordenáré csíkok nélkül alul.
Kezdőképernyőre sem b@sz ki semmit, full szolid az egész?
Ilyesmi:Amíg ezt nem erősíti meg valaki, addig én le nem töltöm a szarjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nők, nőügyek (18+)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest