- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #28391 üzenetére
A statusbar ora egy kemeny dolog(szamomra meg) Lehet valaki egybol vagja. Muveszur?
...En is utanna szeretnek jarni, mert sok app felelos erte. UOT Kitchenben sem lehet szint valtoztatni rajta ( bal oldalt a datumon igen) es atlatszova sem lehet tenni. En is erdeklodoben vagyok, de par temazo ismi sem tudott meg konkret valaszt adni eddig. Nem a systemUI- ben van, azt mar atkutattam. A twframeworkben, de lehet a .res- ben. Kutatoban vagyok, mert en is szeretnem tudni...
(#28392) fiktív1 Romfuggo app. Nem mindegyiknel mukodik. Romhoz van rendelve.
-
crane75
senior tag
válasz
csabám #28274 üzenetére
Köszi, már fenn is van. Elég sokáig kellet viszont keresgélnem alkalmazást jelszóval védő progit, mert az eddigiek közül egy sem ment. A Visidion Applock végül elindult. Lehet, hogy még valami témát megpróbálok feltenni- ha tudsz valami igazán jót, ajánlhatsz párat
Köszi
-
ch003067
addikt
-
korpicschess
veterán
válasz
csabám #28032 üzenetére
Haggyad már magad...
Ez nem ON szerinted?
"Amúgy lehet, hogy kicsit hülye kérdés, de ha jön az ICS, akkor szerintetek nem lesz valami megoldás, hogy ne legyenek duplán a "kezelő gombok", ha már egyszer rajta vannak a telefonon?"
Nem jött válasz.Varszegig:
Használt piaci árakat nézek leginkább, azért majd ha jön a Nexus Prime lejjebb mennek, meg karácsony előtt/után. Bár már most is lehet venni 90 körül, csak hát... nem biztos, hogy érdemes (szolgáltatós stb..). -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
csabám #26349 üzenetére
SM mit dob a telón a root-on kívül?
Még SGSen nagyon szerettem a 2.2.1-es időkben. A battery tweak isten volt!ARTU: kezdem megszokni, hogy te mindehol a főromlinkelgető vagy.
De az óta látszik, hogy olvastál fórumszabályzatot is meg ilyenek.
Meg láttam van értelmes írásod és az offba is "befogadtak". -
pzstm
titán
válasz
csabám #26123 üzenetére
valamennyivel tényleg (főként a 10%-os webshop kedvezménnyel), de még ezzel a rendkívüli 10%-os akcióval is ugyanabban a csomagban amiben én vettem június 1-el 94ezerért, az most 111 még, és ráadásul kamatmentes részletre vettem, no meg majd fél éve nyüstölöm a kicsikét és imádom továbbra is. 2011-ben számomra ilyen konstrukciókkal tuti best buy vétel volt
-
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #24777 üzenetére
Új kernel van benne, netchip...Majd kipróbálom.
Most villain rommal és siyah 172-es kernellel tolom, nagyon gyors és eddig az akkut is alig ette...Gyorsabb, mint a darky+supercore és sztem az akkuidőben is egyeznek..
Jah, igen, Jó reggelt!
Melózol már vagy mi?
Én igen
A wifi nálam is gyengébb lett 2.3.5-el! Otthon vettem észre, h kisebb a jel erőssége, mint eddig volt, de nem zavar amí meg nem ál vagy akadozni nem kezd..
(#24780) csabám: speedmodból nekem nagyon hiányzik a bln...igazán belebarkácsolhatná...Tudom ragemod...
De az ua teljesen csak bln-el?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 1
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest