- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #8298 üzenetére
-
válasz Luck Dragon #8298 üzenetére
Az a gond,hogy a Samsung nem bőbeszédű. Általában elintézi ennyivel:
Ha CVE számokat akarsz látni, akkor is inkább a Google havi közleményét kell keresned, mert a Samsung nem szokta írni. Így a Sammobile sem.Amiről szokott írni:
Új verziók, várható funkcionalitás terén bekövetkező bővülés.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Jack Oneill #8291 üzenetére
Hírek szerint ez csak spekuláció, hogy akku javítás volt a csomagban . ( Úgy tudom )
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Jack Oneill #8296 üzenetére
Amúgy kameravédő edzett üveg kapható rá, az A54-et már nem vásároltam ilyet, de a Xiaomin most is rajta van, és nem okozott semmilyen optikai problémát. Akkor jön jól ha valakinek a tokja nem védi a kamerát.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Jack Oneill
veterán
Na Foxpost automataban a Nillkin tok. Delutan atveszem, nagyon kivancsi vagyok. Ez az en bajom, kicsit megrogzott vagyok, hogy csak a Spigen, de baromi tularazott, foleg a sajat kameravedos verziojuk, 10 ezer egy tokert az sok. Na de majd delutan beszamolok Nillkinrol.
-
GEPESZ66
veterán
A 6.1-es felülettel A53-nál megszűnt az AOD fényerejének manuális állítási lehetősége.
Gondolom ennél is.
Szerettem, ha fixen volt a fényerő. -
Nálam sem:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Skod
aktív tag
Akinek gondja volt az ébresztéssel/órával.
link(Nálam még nem elérhető a frissítés.)
-
Skod
aktív tag
válasz Jack Oneill #8291 üzenetére
Igen, maradt május 1. Gondolom szokásosan majd a hónap vége felé jön a júniusi.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Most akkor eltévedtem kicsit. Mi akkor tegnap megkaptuk azt az ,,akkujavito" frissitest ezek szerint?
-
válasz GoodSpeed #8277 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Lord Amper
junior tag
válasz bodorjanos #8270 üzenetére
Van piros Super Frosted? Cool. Nekem a fekete van. Baromi jó fogása van. Kell is ehhez a telefonhoz.
Sírva fakadok mindig mikor a kezembe kerül az asszony A53-a. 1000x jobban illik a kézbe.
-
válasz GoodSpeed #8209 üzenetére
Ma tűnt fel, hogy róla töltve az A54 nem szupergyors töltést ír ki a záróképernyőn, hanem csak gyorstöltést.
Oké hát a Baseus egyébként is 22.5W maximumot tud 25w helyett....meg ugye nem Samsung PD töltőfej.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #8285 üzenetére
Ma telepítettem ezt a frissítést, de őszintén az akku időm jobb nem lett :D (A korábbiak fényeben nem biztos h a patch hibája)
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #8281 üzenetére
Igen, mert ezen nincs kamera védelem. Nekem is a rugged armor nyitott, vagyis porosodik, sőt, karcolódhat is, ha pl táskába rakom, hiába magasabb a kamera körüli sáv (ezért sokszor fújkálom, mint az elmebeteg)
Ilyen szempontból tényleg jobb a kolléga Nilkin ajánlata (főleg, mivel ugyanez a kameravédős spigen duplája árban van, ami baromi fura)
Na jól van, nem bénázom tovább, mert kezdek idegesítő lenni, holnap elvileg megjön, aztán minden kiderül, hogy jobb-e, mint a spigen rugged armor. -
válasz Jack Oneill #8280 üzenetére
Azt évek óta tudom, hogy drágább, de nekem sosem volt, mert a Nillkin elérhető idehaza, innovatív, nem gyűjti az ujjlenyomatot (azt meghagyja a kijelzőnek ), erős, szép, védi a kamerát is, szóval mindent tud, és ár/érték dobogós lehetne ha lenne ilyen dobogó.
Tippre nekem mindig az volt az érzésem ,hogy a Spigen ilyen Hype-olt cucc.
Amikor iPad-em volt, vettem hozzá bársonyos, mágneses fedőt. Igazából csak a kijelzőt védte, a hátulját védtelenül hagyta, de mert eredeti Apple cucc volt 14k...#8279Skod: ,Köszi, leszedtem. Na remek, mert már többször volt - nem mindig - ,hogy amikor Samsu frissítés jött, utána jött a Google Play-es is
-
válasz Jack Oneill #8266 üzenetére
Nálam nem sokat véd, ráadásul a port is szépen összegyűjti a kamerák körül.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Jay ez lol.🤣
-
válasz Jack Oneill #8275 üzenetére
Sajnos a kameraszigetek két gondot is felvetnek azzal, hogy kitüremkednek.
Az egyik az, hogy billegnek az asztalon - ezt egyébként tokkal lehetne ellensúlyozni, de kameravédősnél nem láttam erre példát.
A másik, hogy mivel akkor is kiáll ha a kameratok "elnyeli", csak akkor az egész telefon megvastagszik. OIS kamerával szerelt modelleknél abszolút kiesik az opció, hogy a házzal egysíkban legyen.
Már a mai szemmel "gagyi" kamerával szerelt LG LEON H340N is kitüremkedett, pedig annak hátul csak egy kamerája volt.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Skod
aktív tag
Titokzatos, frissítés, Európa, akku idő, A54...
A mai frissítes még nem a júniusi, hanem ez ami a cikkben szerepel. Maradt is május 1.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jack Oneill #8271 üzenetére
Ja várjál, azt úgy kitölti, csak én úgy gondoltam, hogy azt mondod, síkba is hozza hátul:
-
bodorjanos
aktív tag
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Jack Oneill #8268 üzenetére
Nem én lettem megszólítva és nekem nem camshield-es nilkin tokom van, de amit én használok az így néz ki:
-
válasz Jack Oneill #8268 üzenetére
Itt nem tölti ki, és mindegyik kameravédős tokomra igaz az, hogy korlátozott a vele használható kerékpáros/rolleres telefontartók sora:
Ebbe nem fér bele,
Ebbe viszont belefér.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Jack Oneill
veterán
-
válasz Luck Dragon #8265 üzenetére
A flipnek az az előnye, hogy amennyiben be van hajtva és úgy esik a kijelzőt akkor is védi ha nincsen rajta fólia.
Ami a gyári tokokat illeti, eleinte azt használtam a Xiaomi-hoz ameddig ki nem derült, hogy a telefon strukturális értelemben hátulról gyengébb mint elölről! Ez abban mutatkozott meg, hogy egy HOCO CA73 tartóba került a Samsung Galaxy A50 után közvetlenül.
A Samsung már akkor is vastagabb volt, szerkezetileg erősebb, és tokot akkor sem adott mellé, szóval váltás után úgy voltam vele, hogy tetszik az áttetsző szilikon tok, beraktam a HOCO CA73-ba ami műanyag, párnázott, minőségi, Prémium tartó.
No pár hónap múlva azt vettem észre, hogy halványan megjelent két csík:
pont ott ahol a HOCO CA73 extra biztonsági rétegét adó rögzítő gumi hevederek húzódnak.
Mivel ez is alapjaiban véve egy puha cucc nem gondoltam semmi komolyabbra, a Xiaomin meg üvegfólia volt, legfeljebb kidörzsölt azon valami felső réteget.
Hetekig nem foglalkoztam vele, annyira nem zavart, de aztán mondom egye fene 4K egy üveg, jöhet a csere.Ekkor jött a meglepi, mert mint kiderült, nem az üveg volt a hibás. Az történt, hogy a HOCO CA73 hátulján van egy rögzítő kapcsoló ami előre nyomja a készüléket, amire ellenerőt fejt ki a gumiheveder.
Ott nem volt elég erős a Xiaomi hátlapján,és hátulról a kijelzőt odapaszírozta, így kicsit beégett. Elég kellemetlen volt egy még új telefonnál, és elsőre nem is tudtam garanciáztatni, igaz nem azért nem garanciáztatták, mert látszott volna a mechanikai sérülés, hanem azért mert elsőnek nem látták, hogy bármi gond lenne. Másodjára mellékeltem a képeket és kicserélték a kijelzőt.
Azt a telefont utána eladtam.
utána majdnem vásároltam egy A52S-t csak a RAM mennyiség volt ami visszatartott. Viszont már tudtam, hogy mi a gond a Xiaomi-val így akkor vásároltam hozzá erős Nillkin tokot.
Azóta csak ilyen tokokat vásárolok.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #8265 üzenetére
Nekem ez a rugged armor egyaltalan nem vastag, szeretem. Mindig a spigen valt be, de a kamerat azert vedenem valamivel.
-
-
fogselyem
aktív tag
Nekem egy "egy palcas" ezer forintos szilikon tokom van, plusz egy szinten "egy palcas" uveg a kijelzon oszt jo van az ugy, a telefont meg amugy is egy cippzaras telefontokban hordom az ovtaskamban ami egy "egy palcas" kinai hasitasi.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
duo
addikt
válasz Jack Oneill #8262 üzenetére
Szerintem emiatt ne aggódj, nekem a "kisebb" tesoja van, amin nincs kameravédő. Az is drabális.
A betont kell megvédeni tőle
Nem is hordom, szekrenyben van akkora; a Ringke van fent. Az kecsesebb, de még jól védEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
válasz Jack Oneill #8260 üzenetére
Remek választás.
Leld benne örömöd.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Igen. Maga a telefon is brutális méretű pl a másik Xiaomi 11 Lite 5G NE-hez viszonyítva is. Mindennek ára van, egy vékony szilikon tok nem tud ilyen védelmet nyújtani, ráadásul ez kameravédős is.
Egészen pontosan innen vettem: Nillkin CamShield Pro Samsung Galaxy A54 5G szilikon tok, fe (speedshop.hu)
Amúgy igazából az a gond, hogy ha valaki a kecsességre vágyik, akkor eleve ott elakad a dolog, hogy a készülék robosztus dizánt kapott (de legalább statikailag erőset).
Nekem pl tetszett a Xiaomi-nál a kecsessége, de aztán megmondták, hogy inkább hölgyek veszik az ilyeneket. Amúgy az is bukfencelt párszor, sarokkal is kőre, azt is Nillkin védte meg[ Szerkesztve ]
-
-
Köszi Mos kicsit korábban jött, így beelőzte a Google Play frissítést.
A havi frissítések terén már megvan a Microsoft tempó, csak jó lenne ha lehetne tudni, mint ott a "foltozó kedd"-et, hogy minden hónap, második keddjén van... szóval ha itt is lenne egy ilyen nap, nem feltétlen keddbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
mtm800
senior tag
Szokásos havi frissités elérhető ...cirka 276 mega.
-
válasz fogselyem #8254 üzenetére
Az a baj veled, hogy csak az utóbbi időben a bontott téglás elsőre is gyenge dolgot kép formájában betoltad ide:
Legkevesebb 6x. Egyrészt masszívan offolsz, egyáltalán nem vagy vicces, ellenben annál irritáló viszont igen. Linkelni nem tudsz, de beszólsz másoknak, hogy ne offoljanak, ez egyébként sem a vicc topic, szakmailag meg nem bírsz hozzátenni semmit a topichoz. Ellenben trollkodsz folyamatosan. Ezt most nem tettem offba, mert a közösségromboló magatartásra rámutatni nem az az adott topicon belül.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Luck Dragon #8252 üzenetére
A lényegében noname, szolgáltatói, összelegózott készülékek sosem hoztak lázba, nem tudod mennyire lesz megbízható, mennyire lesz hosszú idejű a támogatása, ezek nem igen kapnak még 2 Android főverziót sem... de lehet tévedek.
Selyemke: ja Nillkin tokok már többször bizonyítottak nálam, megbízhatóság terén is. Mióta megvettem az elsőt mindig ilyet veszek.
-
-
válasz Luck Dragon #8249 üzenetére
Pár perc, ami időigényesebb benne:
Kijelzőteszt, mikrofonok, arcfelismerés, a többi az gyorsan megvan.
Persze, én is vigyázok rájuk, 1-2 év alatt sajnos megesik, pl Xiaomi 11 Lite 5G NE tavaly a parkolóban csúszott ki az ingem zsebéből mert lehajoltam, ott a fólia sérült csak 8K.
Egy totálkárom volt a Xiaomi Mi A2 lite, Berettyóújfalu vacak útjain bukás rollerrely gyári tokkal. Nekem is munkaeszköz, tegnap az úttesten viszont gyorsan kaptam fel mielőtt egy autó keresztül ment volna rajta, megpördült a betonon, végül kijelzővel lefelé állt meg, a fólia sem sérült, mert szerencsére a Nillkin is pár milliméterrel túlnyúlik, de ameddig kijelzővel lefele voltam, lelkileg felkészültem hogy vehetek A55-öt.😢🤣
Szerencsére megúsztam, még jobban odafigyelek rá[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #8248 üzenetére
Kopp-kopp eddig nekem egyik se pottyant le. Pedig nem féltem őket , persze vigyázok rájuk, mert még is csak elsősorban kenyér keresők.
Amúgy egy ilyen diagnosztikai milyen sokáig tart ? Egyszer próbáltam, de nem volt idegem kivárni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #8247 üzenetére
Jaja. Tegnap meló közben amúgy akkorát esett a telefon az útburkolatra - kivágódott a telefontartóból-, hogy azt hittem, ennek vége, kijelző betörik vagy valami. Ezzel szemben a Nillkin tok hatalmasat védett, a készülék nem sérült a diagnosztika szerint is minden oké.
Így szerencsére nem kellett új telefont venni, ki is vettem a tokból amikor hazajöttem, külsérelmi nyomok sehol, teszt szerint oké, ma is egész nap használtam, és pont ezért sem vennék S osztályt, nagyon ritkán ejtem el a telefonjaimat, de szinte mindegyik egyszer repül akaratomon kívül.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Jack Oneill #8242 üzenetére
Szóval, a szín állítgatás már sikerült, de sajnos olyan kombinációt még nem találtam, ami lockscreennek is elmenne, és az AOD betűszínt ne változtatná meg. Vagyis, az maradjon fehér...
-
vlevi
nagyúr
Ahha, és nem a sima háttér, hanem a lockscreen háttere alapján.
Most átállítottam a lockscreen hátteret ződre (az a gyári ződ választható szín, amitől kifolyik a szemed ), és ugyanolyan lett az AOD betű színe is.
Akkor keresek valami normálisabb színösszeállítást[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Én arra használom az AOD-t, hogy csak az új, olvasatlan értesítések esetén jelenjen meg. Szóval nem akarom teljesen kikapcsolni, csak a lila színen módosítani.
A gyári háttér lenne lila???
Megpróbálok másik hátteret beállítani. -
válasz Jack Oneill #8239 üzenetére
Nekem abból is gyári van! Amúgy MP3-akat már vagy 15 éve, mióta megjelentek az okostelefonok be lehet tenni.
-
vlevi
nagyúr
Ha már személyre szabás. Múltkor mintha beszélgettünk volna róla, hogy a 6, vagy a 6.1 UI frissítés óta, nekem lila az AOD-n megjelenő szöveg, értesítés, óra, stb.
Nem emléxem, hogy célzottan beállítottam volna erre ezt a színt, de valamitől ilyen lett.
A lezárt képernyőn szép fehér a szöveg. Csak az AOD, aminek tökfekete a háttere, az lett lila.
Valahol olvastam valamit, hogy korábban lehetett állítani, de mostmár talán a háttérkép alapján??? De az AOD az tökfekete, abból hogy sikerült kiövetkeztetnie, hogy lilásrózsaszín? -
Jack Oneill
veterán
En pl most szoktatom magam a google gesztushoz, mert eddig samsung gesztust hasznaltam. Nem szeretem a szoftveres gombokat, mert elvesz a kepernyobol, ezert hasznalok gesztust. (Csak a google gesztust regen utaltam, ellenben a samsung gesztussal, de most kezdem megszeretni).
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
-
Meglivorn
aktív tag
válasz Jack Oneill #8237 üzenetére
Ah. Használom csak nem azt a részét. De majd meglesem.
Viszont akkor már majdnem mindegy hogy tucatnyi modult használok és azzal alakítom, vagy feldobok egy custom launchertAzt akartam a hozzászólással hogy én spec az a fajta vgyok aki amennyire csak lehetséges a maga izlése szerint szabja a telót. (viszont azt is elismerem, ha megvan a "tökéletes" setup akkor éveken át nem változik )
-
válasz Jack Oneill #8233 üzenetére
No beadtam a derekamat. 🤣
Hátteret cseréltem a Galaxy Store-ból.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Meglivorn
aktív tag
válasz Jack Oneill #8233 üzenetére
Korlátozottabb az átméretezés és a gridben pozicionálás.
Ikon cserénél arra gondolok, hogy pl a ronda, fekete X helyett vissza a kis kék madarat, az app drawerben is akár, de kezdőképernyőn abszolút. Erre gyáriban nem találtam opciót.Volt még pár dolog de apróságok, amik külön-külön nem számítanának, de használat közban, lassan összeadódnak.
Mindenkinek megvannak a kövületei, hogy otthonos a telefonja, mikor az övé a droidban pont az a pláne hogy van választásom. -
-
Meglivorn
aktív tag
válasz GoodSpeed #8231 üzenetére
Tudom, nem engem kérdeztél de mint olyan egyén, aki azonnal, minden programban/kütyüben bemegy a Beállításokba és elkezd testre szabni:
Igen, lecseréltem. Nova. Volt SGS-em (az első) azon szinte muszáj volt. Aztán egy Nexus5 azon nem kellett mert a Google akkori launchere tudott mindent amit pl. a Nova, legalábbis azon a részen amire nekem szükszégem volt.
Aztán lett a Huawei P9 és egy Samsung Tablet (S2). Azokon megint csak csere, a gyári launcher túl merev, korlátozott volt.Most az A54 újra. Annyit dícsérték a OneUI launcherét, gondoltam megpróbálom... a lapozós app-drawer, a nem átméretezhető widgetek,. az egész merevsége mitt vissza a Novára. Plusz egyedi háttérkép (nem gyári galéria) és záróképrenyő, ikon pack (kerek ikonok), pár appnál maga az ikon cseréje...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #8230 üzenetére
Harmadik féltől származó Launchert is használsz?
Nekem már majdnem 10 éve van meg pl a Nova Launcher Prime:
Anno sláger volt, hogy ez milyen jó. Szóval kipróbáltam, de mindig az volt, hogy visszaálltam gyárira. Nexus 7-tel kezdtem. Aztán volt két LG telefonom, majd Xiaomi, abból is kettő. De vagy a Google vagy a Xiami alapértelmezettje vált be. A Samsungé meg annyira, hogy ott nem is álltam át rá egyáltalán, ideiglenesen sem. Az A54 a második Samsungom, de annyira ott van az ökoszisztéma, hogy egyáltalán nem érzem szükségét a dolognak. Sőt, szerintem még visszalépés is lenne, mert elütne tőle.iPad esetében mondjuk ilyen dilemmázási lehetőség nincs
-
válasz Viktor0610 #8228 üzenetére
Viktor0610 & GoodSpeed
Én pont az ellenkezője vagyok, amint lehet cserélem.
-
válasz Luck Dragon #8227 üzenetére
Biztosan öregszem... de olyan 2009-2010 között cserélgettem a témákat. Még a K800i-n utoljára, meg előtte T610-en... valahogy az okostelefonok esetében annyira nem, még a háttérképet sem. Ja, de várjál, Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél Samsung témákat pakolgattam fel, mert ha már 778G a SoC benne, akkor legyen legalább egy A52S 5G-re hajazó. Csak ennyire hiányzott a Samsung ökoszisztéma!
Pont egy éve volt ez a mániám, ekkor bántam, hogy nem A52S 5G-t választottam (2 GB RAM-mal ott kevesebb van amúgy).
Fordítva nem érzem szükségét, hogy pl Xiaomisítsam a Samsungot
Persze, tudom, Te csak a háttérképet kérdezted, de valahogy azt sem. Illetve Xiaominál volt egy nekem tetszős, de az is gyári, azt be is állítottam.
#8228Viktor0610: Amúgy most sokkal látványosabb, meg kényelmesebb lenne, mint 15 évvel ezelőtt, csak most meg már megöregedtünk :XD#8226GoodSpeed: Apró kiegészítés:
Amikor mind a kettő magas, de eltérő töltöttségi szinten van, akkor átvált 4-ről 3-ra, de az ikonján jelzi, hogy melyik az alacsonyabb töltöttségű, és, azt is, hogy töltés alatt áll.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #8227 üzenetére
Én sem szoktam.
Régebben ment mindig a Zedge meg kerestem a neten az ilyen-olyan képeket, aztán leszoktam róla.Xiaomi 13T
-
-
válasz GoodSpeed #8223 üzenetére
No, valamiért a bal oldalira jobban kell vigyázni az érintkezést ( pogo pines)illetően, de eddig úgy voltam vele, hogy egy a telefonnak, egy a bölcsőnek, egy a fülhallgatónak, és egy az órának. Most látszik, hogy változhat:
-
-
Ezt most dobta mint újdonságot, és eszközfüggő is, az A54 ezek szerint tudja:
-
Most vettem észre, ilyen widget is van:
-
Mondjuk akkor már USB-C-s ha az A54-be mind a két végén USB-C - USB -C kábel van.
-
TeeJay
félisten
válasz Öcsielvtárs #8219 üzenetére
Nem te a töltőfej fogyasztását látod de az már csak azért sem teljesen mérvadó mivel a töltőfej nem 100% hatékonysággal alakítja a 230V-ot 5-9-12-18 meg nem tudom hány voltra ami a telefon töltéshez kell
Plusz az USB mérő előnye hogy látod milyen feszültséggel tölt a telefon és hány amperral.
Ez kábelenként is lehet bőven eltérő, vagy töltőfejek esetén valamelyik enged 9-12voltot valamelyik csak 5V de nagyobb ampert[link] 6dollár tessék ilyenem van
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Öcsielvtárs #8214 üzenetére
Én nem errről beszéltem hanem USB töltőfejbe dugható USB mérőről
ami mutatja a feszültséget, áramerősséget meg ugye ebből számolja a wattot
Csak azzal lehet pontosan megmondani mennyire gyorsan tölt a telefon és ugye mennyi voltig megy fel pl.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Én is vettem anno ilyent, hogy a nagyit meggyőzzem , hogy miért kell lecserélni azt a sokat fogyasztó fagyasztóját .
-
Nekem már 5+ éve van:EMOS P5821
A kolléga arra gondol, hogy közvetlenül az USB portra csatlakoztatható USB-s mérő az Aliról.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Van Toocki kábelen,igaz csak wattot ír ki, a Baseus meg feszültséget, áramerősséget és százalékot.😁
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #8209 üzenetére
Még mindig nem sikerült 10dollárért egy USB mérőt venni?
Könyörgöm csak 1x vegyél, dugd be és úgy látni fogod század pontosságra a feszültség meg áramerősség mértékét meg ebből egy normálisan kalkulált watt értéket
Inkább azzal nézdMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Az eddigi tapasztalatok:
A Samsung EP-TA800NBEGEU 25W jobban teljesít 2-3W-tal, mint a Xiaomi MDY-11-EZ.
Powerbank töltésnél is. Ellenben a Samsung EP-TA800NBEGEU meg a Xiaomi 11 Lite 5G-NE-nél nemhogy 25-tel de 15W-tal töltöget. Szóval:
Samsung Galaxy A54 - Samsung töltő
Baseus Adaman Metal 20000 mAh 22.5W (PPAD070101) - Samsung töltő.
Xiaomi telefonhoz, meg Xiaomi.[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #8201 üzenetére
No , rákötöttem az A54-et, hogy megnézzem, hogyan töltődik. Meg mik az értékek.
Szóval 58%-nál tettem rá, de majd videóban megnézem pontosan. A Baseus 100%-on volt. Toocki kábellel kötöttem össze. 17W-ot vesz fel róla, a Baseus pedig azt írja, hogy 9V, 2A. Ez azért meglepő, mert a Samsung töltője 5V-tal szokta. Persze ott az Amper több.
91%-nál tart a telefon, a Baseus pedig 85%-ra merült (eddig).Sőt már 9.3V és 0,9A 7W.
Az Ampere már többször bebizonyította, hogy jól mér. Amint látható a maximum kicsivel 4A alatt maradt.[ Szerkesztve ]
-
Vazil
tag
válasz Viktor0610 #8196 üzenetére
Lehet
-
Vazil
tag
válasz Lord Amper #8195 üzenetére
Az lehet. Én a főkamerára gondoltam. Raktam fel gcamet, azzal élhető lett.
-
fogselyem
aktív tag
válasz Luck Dragon #8204 üzenetére
Bontott tégla MINDIG van eladó.
Ezzel jelzem, hogy a hozzászólásom OFF.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #8204 üzenetére
Ez ütött 🤣
-
-
válasz fogselyem #8202 üzenetére
Köszi
Amúgy az Astrum töltőfej az úgy melegedett, hogy több alkalommal le is állt a töltéssel. 2.7A-rel nyomta bele 4,5 V-on.
A második töltőfej a Samsung volt Toocki kábellel 16-17 W-tal pumpálta, de ez érdekes volt, mert 9V felett töltötte ellenben az Astrummal, és 1.9A-t írt ki a Beaseus.
Most a Xiaomi MDY-11-EZ töltő tolja, ez stabilan 5V-on és teljesen stabilan 3.0 Amperen, nem ingadozik, hanem fix, és nem is melegszik. Inkább kicsit langyos. Ez ugye stabil 15W-ot jelent. Viszont nem vágom, hogy a Samsung töltője miért 9V körül töltötte. Cserébe ugye 18W-ra jön ki nagyjából.
QC és PD szabvány közötti dolog lehet a ludas.[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #8200 üzenetére
Meg is érkezett
37%-on volt az akkumulátora, most töltődik.
A gyári Samsung kábel kerül mellé a táskába. A Toocki meg marad bedugva a Samsung 25W-os töltőben. 😊be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest