- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GoodSpeed
addikt
Pontosan éppen a védelem a legnagyobb előnye. Ha már annyira harcol az EU a PET palackok, meg Nylon zacskók ellen,ezt is betilthatná és visszatérne az üveg, mert látszik, hogy idehaza a kapzsiság mindent felemészt. Persze az is igaz,hogy egy fólia évekig is kitarthat szemben egy üdítős PET palackkal amiből naponta fogy...de az okostelefonok töltőjét is ezért forszírozzák,hogy alapból ne járjon,mert mindenkinek van otthon, felesleges. A fólia helyett viszont van üveg. Töltőt nehezebb műanyag helyett üvegből csinálni.😅
-
Nem hinném, hogy feloldás nélkül elérhető lenne a tárhely USB-n keresztül.
Ez inkább ez lehet:
Blokkolja az USB kábelen keresztül érkező parancsokat
A rosszindulatú töltők, számítógépek és egyéb eszközök nem tudnak parancsokat küldeni a telefonodra, amikor USB kábellel csatlakoztatják. Ez megakadályozza az illetéktelen hozzáférést és az eszköz és az adatok manipulálását USB parancsokkal. -
-
Jabby
őstag
"Majd az ilyen emberek rászoknak arra, hogy más forrásból szerezzék be azt, ami a play storeban nincsen fenn
"
Nos, ha jól értem ennek a lehetősége is hamarosan megszűnik
Beszéltek már erről fél éve, de akkor még úgy kommunikálták, hogy ez csak egy lehetőség, ami ki-, illetve bekacsolható lesz. -
GoodSpeed
addikt
Speciel én a napokban kezdtem alapértelmezett használni, hosszú évek után a Samsung Pass-t:
Egyetlen hiányosság talán, hogy nem tud importálni Google-ből, meg semmiből sem, szóval szépen újból Keepass-ból a jelszavaimat egyesével...Amúgy nekem is van samu accountom, de fogalmam sincs mire jó
Pl a Samsung Galaxy Watch6 okosórához is elengedhetetlen szerintem, jó eséllyel. Ráadásul a Knox miatt van egy extra védelmi réteg is, ami ennek a szerves részét képezi.
-
-
vlevi
nagyúr
Nna, újra indítottam a telefont, es úgy tűnik a GPS probléma megszűnt. Igaz, most Android autoval próbáltam, a kocsiban, de most szépen, folyamatosan ment navigáció közben az útvonal.
Az már nem ide tartozik, hogy a vaze számomra továbbra is idegbaj. Szolnok-Nyiregyhaza útvonalon, Püspökladánynál azt mondja fordulj balra. Minek? Megnéztem, Nádudvar, Hajdúböszörmény felé akart hazahozni, a kertek alatt, zergebaszta negyedrangú utakon. -
22Dávid22
aktív tag
Igen, a virtuális közelségérzékelő miatt nem működik rendesen.
Szintén Redmi Note 7-ről jöttem, azon rendes van. Az infrás közelségérzékelő valóban közelséget mér, ami miatt egyértelműen meg tudja állapítani, ha a telefon zsebben van vagy az archoz emelve. Ezzel szemben a virtuális közelségérzékelő azt nézi, hogy a kijelző mekkora területe van megérintve (szerintem bármelyik szenzortesztelő alkalmazással ki lehet próbálni), illetve hívások közben figyeli magát a fejhez emelés és az elvétel mozdulatát. Zsebben a szöveten keresztül csak 1-1 ponton vesz érintést, ami a lapozgatáshoz elég, de a közelségérzékelő aktiválásához sajnos nem.
Őszintén nem értem, ki és miért tartotta jó ötletnek a virtuális közelségérzékelőt, spóroltak néhány forintot a gyártás során, cserébe a laikus felhasználó csak annyit vesz észre, hogy egy olyan funkció nem működik, ami 10+ éve sem okozott problémát. Szerintem ez több embert riaszt el a Samsungtól, mint amennyit az S széria felé terel, de a Xiaomi is bűnös ebben. Pedig tényleg csak ez és esetleg a jack hiánya zavar a telefonban. -
Nekem volt olyan gyenge térerős helyen, hogy hozzá sem nyúltam a telefonhoz (az egy OP 7T volt) és forrón vettem ki a táskából. Órákig adótornyokhoz próbált kapcsolódni a szerencsétlen. Úgyhogy azóta ha pl egy uszoda pince helységében az öltözőben hagyom, kapcsolom is be a repülő módot.
-
-
Jack Oneill
veterán
En mas logikaval kozelitem meg. Cirka 2 evente kiadsz akksira 20 ezret, az nem penz szerintem. (Nem erdekel, mennyi volt a telo) Az internet elofizu otthonra 2 honap alatt ennyi. Es meg kiadsz ezernyi mast is, ami mellett ez eltorpul. De ertem, amit mondani akarsz, mindennek emelkedik az ara, igy eleg idegesito, es nem mindenkinek konnyu ujabb es ujabb kiadasokban gondolkozni, szoval reszben megertelek.
-
GoodSpeed
addikt
A jelenlegi Xiaomi 11 Lite-om harmadik évében jár, de még nem kellett akksit cserélnem benne! Jut eszembe! Volt egy Huawei M3 8.4 (Prémium táblagépem), közelebb árt korban a 2 évhez, mint a másfélhez, felpuffadt az akkumulátora (telekomos volt egyébként), és cseréltek szó nélkül, futár vitte, hozta!
-
-
TeeJay
félisten
Továbbra is 4:3 arányú a Sony 50MP érzékelő így a 16:9 kép és videó cropolva van a teljes szenzorból, videónál nem emlékszem de sok eszköz 60FPS-re szintén cropol nem a teljes szenzort olvassa be mert úgy lehet játszani EIS-t meg gyorsabb a kiolvasást. Mindjárt megnézem hogy itt is van-e plusz crop ha 16:9 videót nagyobb FPS-en rögzítesz
Megnéztem és igen a fullHD 30 és 60fps között is van eltérés de meglepő módon 30fps a crop
60fps esetén meg nagyobb szenzorterületet olvas
-
GoodSpeed
addikt
Ja régen ezt analóg gépeknél is megoldotta a képérzékelő alakja, de most is a képérzékelő alakja miatt nem kör
. Régen nem kellett digitálisan vágni abszolút, mert ami nem fért rá a képérzekelőre az nem rögzült, és elveszett. Most meg dupla vágás is van, mert 1x a vágás ha natúr 4:3-ba toljuk, de ha 16:9-ben akkor, van még egy vágás.
Hmm, mivel mindenképpen vágja, így visszaraktam 9:16-ra
-
-
-
unravel
őstag
Én erre kelek: AMdroid [link]
Minden beallítható rajta. Nekem 0‐ról indul az ébresztő hangereje és 1 perc után érné el a 75%ot.
Ünnepnapokon nem ébreszt.
Tudja figyelni a naptárat és adott bejegyzés alapján ébreszteni. (Pl beirod hogy szabadság, akkor aznap nem riaszt.)
Van még a hely alapú ébresztés. (pl. ha nem otthon a saját ágyikódba alszol akkor pl. nem riaszt.)
Riasztáskor mutatni tudja az időjárást.
Proxymity szenzor kompatibilis = ha ébresztéskor pofára fordítom a készüléket akkor leáll a hang. 😀
Stb stb stb. -
-
-
-
GoodSpeed
addikt
A Xiaomi most még talán gyorsabb ezen a téren is:
Több Xiaomi már Android 14-re váltott - Mobilarena Okostelefon hír Október 6-ai a cikk. Engem is meglepett.Amúgy nálam okoz némi zavart a két telefon egymás melletti használata... vagy nem is az, hogy zavar, hanem olyan fura érzés. A Xiaomi sokkal könnyebb, kisebb, és még gyorsabb is... eddig még sosem jártam így, hogy a fent felsorolt tulajdonságok, az elődre legyenek igazak és ne az utódra
Ha nem tudnám, hogy melyik melyik... akkor azt mondanám, hogy hát biztos az A54 a régebbi
-
calamites
őstag
Engem nagyon bosszant az ujjlenyomat olvasó.
Mivel max 3 lehet felvéve, nem tudok sokkal többször felvenni egy-egy ujjat.
Egyrészt nagyon lassú másrészt 50% kb hogy felold, vagy sem.
Nyilván bennem is van hiba, mert nem mindig talalok rá a felületre, de ez így akkor is katasztrófa.
Eddig fizikai gomb volt a telefon hátoldalan, azt meg ugye nehéz eltéveszteni. -
GoodSpeed
addikt
Ezt még nem hallottam,de elképzelhető. Azon filóztam most hirtelen,hogy vajon a Samsungé nem e hidro volt 😅
Amikor az ujjlenyomataimat rögzítettem, jelezte, hogy figyelni kell,hogy kompatibilis legyen a fólia. A Samsungé gondolom az lenne,de az nem került kipróbálásra, 9H edzett üvegnél semmilyen gond nem volt, és a Telekom féle is probléma mentes. -
GoodSpeed
addikt
Köszi
No a fólia:
Most pihenget... ha tudom, SAMSUNG fóliát biztosan nem veszek..
Ami meg a Samsungot illeti, meg azt a barmot, aki kitalálta, hogy nem kell fólia rá gyárilag csak annyit: hogy a töltő elhagyása ehhez képest betyárvirtus, és sz@rjon sünt
-
-
-
-
-
tDr1v3r
veterán
Nekem annyiban jó ez a lassabb ujjlenyomatolvasó hogy (ha nem fekete képernyőről oldom fel) meg tudom nézni abban az egy másodpercben az értesítéseimet melyik appokból vannak.
Az utolsó ujjlenyomatolvasós telefonom egy iPhone SE volt (1st gen), abban is a lassabb volt anno, ugyanezért szerettem.
Amúgy üdv itt minden újnak, jó használatot.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest