Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Amennyiben be kell adni a telefont szervízbe, a karbantartási üzemmód bekapcsolása mellett tesztek még valamilyen biztonsági intézkedést az adatok védelme érdekében?
Kezd elegem lenni abból, hogy az 1 éves telefonom soha nem talál szoftverfrissítéseket, a Samsung Switch-csel kell szórakoznom minden egyes alkalommal....A családban van még régebbi A52, az persze simán megtalálja mindig.
-
-
-
Androidos okostelefonokon dupla meló van mint iOS-nél, mert bár az Androidot a Google fejleszti és foltozza, azt minden gyártónak, magának kell ráfordítani minden egyes modelljére, ezért kell egy-egy főverzió után heteket vagy hónapokat várni, meg azért mert a gyártók általában a zászlóshajókat és a legfrissebb modelleket részesítik előnyben .
A dolognak ez csak az egyik fele. A másik az,hogy minden gyártónak kényszere van külön a referencia Google felülettől eltérő felhasználó felület fejlesztésére. Ez Samsungnál a OneUI, Xiaominál régebben MIUI volt, de ők már kicsit homályosítanak mert HyperOS nevet adtak neki, miközben nem OS.SAMSUNG esetében múltkor a 6.0-val jó kis malőr csúszott be. A szoftverfejlesztő cégek a határidők rabjai. A Google-nél minden évben új Android főverziót kell kiadni, a Samsungnál meg az van, hogy minden új Android főverzióhoz új OneUI dukál.
A Google megcsúszott az Android 15-tel, de úgy, hogy még a Pixeleket is kénytelen volt kiadni Android 14-gyel. A Samsung látva, hogy csúszik a projekt, így egyrészt kaptak időt a 7.0 finomítására, másrészt nem fogják kiadni Android 14-re.Az A56-osok márciusi érkezése és az azok Android 15 + OneUI 7.0 debütálása nincsen veszélyben.
Az S24 FE sem Android 15-tel jelent meg, ami akárhogyan is nézzük egy főverzió vesztés, de legalább drágább lett 300 €- val. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem az A54 volt, jelenleg semmi. Xiaomi -t már egy ideje hanyagolom, csak porszívózom vele.

GoodSpeed: mi lehet ennek az oka?
fogselyem:

-
fogselyem
senior tag
-
Liller7
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én ilyet még nem kaptam😔🥺
Valamit kell csinálni?
Akármit?😁
Stb? -
Skod
senior tag
Jelen állás szerint a One UI 7 stabil verziója csak 2025-ben jelenik meg.
-
Idén már nem lesz stabil One UI 7‼️
A Samsung az október 3-i fejlesztői konferenciáján (Samsung Developer Conference 2024 - SDC24) jelentette be, hogy a legújabb One UI felület stabil verziója a következő évben érkezik.
Galaxy Frissítések csoport
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Fele arányban használom a 11T-t és az A54-et.
-
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+1
-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez micsoda? Honnan jött?
-
Skod
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nálam is befutottak az újdonságok.
-
e72pali
tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Igen mindent engedélyeztem a reklámok is arcon csaptak,de azóta sincs semmi megoldás...törlöm újra rakom aztán próba,ha ua.akkor kuka.
-
-
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ja, látom Xiaomira is megérkezett.
-
-
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez valamelyik Samsung app-al van kapcsolatban?
-
fogselyem
senior tag
Én is megkaptam miután felmentem a zInternetre ahova beléptem, mint a Vágási Feri!
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Megkaptam én is Xiaomi 13T-re.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Feloldottam a telefonokat és már ez várt . Az hogy frissítéssel érkezett avagy sem az nem tudom megmondani .
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezmiez es hol jelenik meg? Jott valami frissites?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én ilyet nem kaptam.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mi volt benne?
-
Ajándékok
-
e72pali
tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Nálam nem igazán akar működni....mindent jelez hogy letöltött de ha vissza akarom hallgatni néma marad csak a perc számláló mutatja hogy "működne" de a reklámokat úgy lövi mintha háborúban lenne!
Régebben pedig jó volt.De az all call sem jó már nálam.....
-
Jabby
őstag
válasz
1976ramones
üzenetére
Kipróbálom!
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az pontosan egy stand up gyanús meeting lenne. Csak vegyék fel és nyissák meg Selyemhernyó yt csatornát.

-
-
Skod
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Deadpool vs. Xavier professzor. És a hátterben meghúzódó WD40 szál. 🤣
-
-
-
-
-
Nem. Lamer felhasználóval azt csinál amit akar.
Persze ez a hívásrögzítő dolog is EU GDPR marhaság, nálam korábban a Xiaomi rögzítette a Samsungos hívásokat.
Itt jön képbe az, hogy aki nem akar ilyen korlátozásba esni, annak vagy marad a fentebbi nem biztonságos megoldás, vagy nem itthonról vesz Samsung-öt hanem más nem EU-s régióból (ekkor ugye nem fog frissítéseket kapni, illetve gondok lesznek a garanciáztatással is, vagy használ egy másik, rögzítő készüléket, vagy márkát vált, és abból sem EU ROM-os verziót. Ekkor jön be a kínai divízió. -
Jabby
őstag
Találtam egy Tiktok videót ahol egy szegedi szerviz távolról aktiválja Samsung telefonokra a hívásrögzítést.
Szerintetek ez biztonságos, s tényleg lehetséges, hogy csak aktiválni kell? -
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Elvitte a cica.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Így fejezi ki nemtetszését selyemke kötekedő viselkedési zavarával szemben. 😆.
Ezt az 1970-et Androidon még nem láttam. 😆 -
Jabby
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lapul a bokorban, nyalja a szája szélét, s mindjárt lecsap...
-
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Kihagyom Báttya!
Nem azért mert Xiaomi, Poco, AnyámKínja, hanem mert belefáradtam a Xiaomi telefonokba.
BTW
Neked a PH a karakterekért fizet, hogy így telefosod OFFall a topikot?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?Két napja megy a fing reszelés a "hasonlítsuk össze az A54-et a véletlenszerűen kiválaszott mobillal", nekem már unalmas ez, hogy szét van OFFolva a topik.
Nincs erre külön topik a fórumban?
Kiadtam magamból a két napi topikfrusztrációm, köszönöm, hogy meghallgattál.
-
Amikor megnézünk egy Samsung flagshipet, sokan gondoljuk azt, hogy a benne lévő SoC ami nagyon drága. Vagy gondoltuk. De amikor az ember meglát egy 160 000 Ft-os telefonban egy ilyen zászlóshajós CPU-t, akkor dől ez az elmélet. Mert a MediaTek biztosan nem jófejségből adja oda a POCO-nak, haszon nélkül.
Ami az összeszerelést illeti: nálam esett az A54 is olyat, hogy a masszív 6K Nillkin tok ha nincsen rajta, már darabokban lenne vélhetőleg. POCO is néztem Nillkin tokot, kapható rá is
Meg nem gondolnám, hogy a kaszni jelentősebb tétel lenni, mint a SoC. Vagy ott van a tárhely gyorsasága és mennyisége, a RAM mennyisége.
De azt kell látni, hogy a Samsung receptje bevált a hosszú támogatással. -
-
isti732712
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem sűrgős! Megvárom!
Köszi
-
duo
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
a klassz hardver mellé azért vedd számításba, hogy a xiaomi a poconál alapvetően azt csinálja itt, hogy az anyag használaton próbál spórolni, illetve szoftveresen egy picit eltér a hivatalos xiaomi romoktól a rajta futó OS. hogy ez utóbbi mit jelent hosszabb idő után azt nem tudni.
az első poco-knál volt olyan hogyha zenét hallgatott valaki és a kábellel együtt fogta meg a kijelzőt kikapcsolt a zene lejátszó. nem egyedi eset volt. De nyilván az erős hardverért vállalta ezt a közösség. azóta persze lehet hogy javult ez a dolog és én látom rosszul de azért mindenképpen figyelembe venném.
Nézz esetleg ilyen durability teszteket, de ekkora méretben a műanyag keret nem egy életbiztosítás.
*
mondom ezt úgy hogy most a napokban majdnem megremegett a kezem nekem is egy ilyen készülék fölött, de aztán erős maradtam. 😁 s21 lesz. -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nosa kipróbáltam. A54-en rendben működik úgy veszem észre ha a kijelzőt nézed, de amint nem tudod nézni a kijelzőt, az utcaneveknél elvérzik. Itt pl van egy utca a Szilfákalja, ahol még a Waze is. Pl Waze ezt mondja: forduljon balra Szilfákalja....
nem Szilfákalja utcára. Bár... az érdekes rész, mert nincs utána sem út sem utca jelzés
-
válasz
fogselyem
üzenetére
POCO X6 PRO!
Compare Samsung Galaxy A54 vs. Xiaomi Poco X6 Pro vs. Samsung Galaxy S23 FE - GSMArena.com
Szvsz: S23FE-nek is akkor lesz vége a támogatottságának, mint az X6 PRO-nak, és az X6 PRO olcsóbb 12 GB RAM/ 512 GB-os tárhely mellett is, meg mindent is adnak hozzá.
Neked még a GW6-os óra sincs ott visszahúzó tényezőként.
Alzáról rendelve, meg a garival sem lesz baj. -
-
MadGame
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
LoL, igen, most láttam, hogy most pl. világosabb lett, csak nem volt meg ez az infó
Köszi, és bocsi
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez sajnos így van, egyfelől sokszor a i0 napot sem tartják, másfelől a kozponti oldalaik mirrorján sok napja kint volt, de OTA-n nem dobta fel, így kezdetben főleg manuálisan telepítettem fel, aztán a topicban valaki felfedte, hogy Svájc régiót kell beállítani és akkor jó eséllyel napokat lehet nyerni, és OTA-n keresztül települ.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Az AOD fényerejét be lehet valahol állítani? Igaz, hogy most épp letöltöttem egyet, de a gyárinál sem találtam erre lehetőséget, vagy csak jól eldugták ezt is

Köszi!
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A szoftver a Xiaomin stabil, ha megérkezik.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást. Akkor marad tovább a Samu , lehet én is öregszem . De nekem fontosabb az sw stabilitása mint maga a hw.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ránézek arra a sorozatra is. Tegnap q POCO X6 Pro-t nézegettem tartalék telefonnak. Van fizikai multiSim-em is. ár/érték arány dobogós, majdnem 3x olyan gyors CPU-val 12 GB RAM-mal és 512 GB UFS 4.0 tárhellyel, gyárilag felhelyezett fóliával, gyárilag mellékelt 67W-os töltővel, 5000 mAh-s akkumulátorral mint az A54-ben. Android 14-gyel debütált és a POCO ami a Xiaomi almárkája 3 Android főverziót ígér +1 év támogatást ez azt jelenti, hogy pontosan Android 15, 16 és 17-et kap mint az A54.
Szóval annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy megnéztem a Samsung Buds FE-t mennyiben érintené:Más gyártótól származó Android rendszerű telefonra először le kell tölteni a Galaxy Wearable alkalmazást a Play Áruházból, majd a Buds FE-hez tartozó csomagot, majd minden további nélkül működik minden flottul. Mondjuk az megkérdőjelezhető, hogy miért kell ezt két lépésben megoldani és miért nem képes mondjuk a Galaxy Wearable felismerni a párosítani kívánt tartozék típusát, majd automatikusan leszedni hozzá a megfelelő 35 MB-nyi pakkot?!
Tehát Buds FE pipa. Mert semmiben.
Samsung Galaxy Watch6:
Érdemes megjegyezni, hogy a Galaxy Watch csak androidos telefonokkal dolgozik együtt és az EKG, illetve a vérnyomás mérés Samsung telefonokra korlátozott – fogadjuk el: a koreaiak is saját mobiljuk mellé terveznek órát. De legalább elég egyszer beállítani a Watch6-ot, utána könnyű az átköltözés másik mobilba, illetve a biztonsági mentés és a visszaállítás.
Itt már van némi limit, mert vérnyomásmérő és EKG funkció az kiesik, de a többi funkcional. Ráadásul nem az A54 helyett, hanem az A54 mellé venném.
Viszont az IP54 az alig jobb mint a Xiaomi 11 Lite 5G NE IP53 volt.
De erős a kísértés, mert kb az borítékolható, hogy az A56, de jó eséllyel az A57-be pakolt Exynos sem lesz olyan erős mint a MediaTek Dimensity 8300 Ultra. Nem lesz bennük UFS 4.0-s háttértár 512GB-os verzióban pláne, 67W-os töltés, gyárilag felhelyezett fólia stb...
Csak ugye az A56 2032-ben is kap még frissítést. De 160K-s telefont 4 évente lecserélni sem ciki biztonsági megfontolásból. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Elég össze-vissza érkeznek a Xiaomi készülékekre a frissítések az általam követett topikok alapján, plusz saját tapasztalat.
Mármint ott nincs az, mint itt, a Samsungnál, hogy mindenki kb. egyszerre kapja meg az update-et.
Nálam a 13T-nél volt olyan, hogy egy adott szoftververziót egyszerűen nem engedett feltenni, nem dobta be a frissítést. -
-
-
válasz
isti732712
üzenetére
Ha nem sürgős a dolog , akkor A56-ot megvárnám.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem csak azért tűnt lassúnak, mert előtte 11T-d volt, most 13T az a két telefon nem egy ligában játszik az A54-gyel.
-
válasz
isti732712
üzenetére
Kicsit nagyobb a kijelző, 20-25%-kal gyorsabb az A55, a sebesség miatt lehet, megérné a csere.
Nekem kicsit lassú volt a végére az A54. -
isti732712
aktív tag
Egy szakmai szempontú kérdés felétek!
Van értelme most venni A55 öt, az A54 helyett? Vagy inkább várjam meg az A56-ot?
Párom telója egy huwi, de még gogle play támogatással,viszont már eléggé gatya,gondoltam megkapja a féléves A54-met..Köszönöm.
-
isti732712
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jól tetted!!
-
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A magyar utcanevekkel lesz gondja, szóval ezt akkor tudod használni ha folyamatosan a szemed előtt van, egyébként nem fogja tudni bemondani,hogy Karancslapújtő .😆
-
válasz
isti732712
üzenetére
Térkép maradt tervezésre , Waze pedig navigációra. Egyenlőre így oldottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt az 1970-et Androidon még nem láttam. 😆