- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GEPESZ66 #9923 üzenetére
Ezt nem néztem, de tippre azt mondtam volna, hogy mert az A53 gyengébb volt (lényegesen mint az A52S, pl WiFi6 is kimaradt belőle), de! A sima A52 is ott van, és hát 2021-ben még nem igazán az AI-ra fejlesztettek, ez meg egy AI funkció. Így viszont azt mondom én is, hogy lehet kimaradt a listából.
-
-
Jack Oneill
veterán
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GEPESZ66 #4045 üzenetére
Abban bízom én is. Lehet, hogy az angol verzió nem ezt írja, csak félre van fordítva.
A50-nél szerintem még jó volt, mert 2 évig volt meg nekem az a telefon és erre nem emlékszem. Amikor megvettem az A54-ét a Tescóban kaptam az értesítést, hogy felhőszakadás van... na mondom remek... hát csak el kell indulni kifelé... megyek, aztán csepereg -
GoodSpeed
addikt
válasz
GEPESZ66 #3893 üzenetére
Samsungnál McAfee, Xiaominál Avast. De egyikben sincs rezidens védelem. Ennek több oka is van:
1. Ha lenne, akkor a vásárlónak vagy öröm lenne, vagy ha van neki ettől eltérő termékre előfizetése, akkor felesleges nyűg, mert ahogyan Windowsnál sem, egynél több védelem főszabály szerint nem futhat (most hagyjuk azokat a lámereket, akik enneka szabálynak a létezésével nincsenek tisztában).
2. Ezek fizetős védelmek, tehát a Samsungnak, vagy a Xiaominak fizetnie kellene értük. Miért tenné? Egyrészt ha évi 5$-t fizet érte, az 5 évre 25 $, és az sem biztos, hogy nem váltaná le a tulaj másik termékre.
3. Ha kötelező lenne, azaz nem lenne kikapcsolható, akkor abból az EU és az USA is nagy balhét csinálna
4. Vannak akiknek elég az ilyen ad-hoc ellenőrzés is. Mind a két cég szerződést kötött egy-egy ilyen kiberbiztonsági céggel, így a gyártók is elmondhatják, hogy nyújtanak egy nagyon alap védelmet, és az Avast valamint a McAfee is jól jár, mert esetleg ennek hatására vásárol be náluk a Samsung vagy Xiaomi ügyfél.Az Auto Blocker:
Az eszköz három fő funkciót tartalmaz: blokkolja a megkérdőjelezhető forrásokból származó alkalmazások telepítését, rendszeresen ellenőrzi az alkalmazásokat potenciális biztonsági fenyegetések miatt, valamint megakadályozza az USB-kábelen keresztül a telefonra küldött rosszindulatú parancsok végrehajtását. Ez utóbbi különösen hasznos lehet a tapasztalatlan felhasználók számára, akik nem számolnak a nyilvános töltőaljzatok veszélyeivel.
Ha Samsung mobilja van, mielőbb kapcsolja be ezt a funkciót | 24.hu
Ez egy extra védelmi réteg. Ennyi és nem több... Tehát rezidens védelmed továbbra sincs. Nálam még ott van pl az Adguard is az Avast mellett, és az is blokkolja a veszélyes URL-eket.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GEPESZ66 #3768 üzenetére
Szia,
Az Avastnál be van az állítva, hogy minden linket a saját magán az alkalmazáson belül nyisson meg elsőnek. Tehát akár Chrome-ot akár Edge-et, akármi mást használsz, így ez azt is jelenti, hogy innentől kezdve mindegy lényegében, hogy milyen böngészőt használsz.
Az Avast nekem évi 1399 Ft, de mindenki másnak is, aki novemberben vette meg és újítja folyamatosan novembertől novemberig.Más: nekem van egy olyan szokásom, hogy nézem, hogy adott hónapban mennyi adatot forgalmazok, routeren is rá szoktam nézni
... viszont most Samsungnál úgy látom, hogy hónapról hónapra lehet követni. Mennyi időközönként nullázódik? Évente?
Amúgy havonta egy secreenshoton megőrzöm#3767TeeJay: Szerintem - de tévedhetek - az AMD-re váltástól olyan nagyon nagy előrelépésre nem számítanék elsőnek. A CPU miatt egyébként is könnyen lehet CPU limites is.
#3766Angel2014: lol
Pukkadjanak az irigyeid mi ?: D Ráadásul Facebookra ha feltolod a képet, kiszed mindenféle meta adatot, konvertál is, szóval igazán nem is nagyon bukhatsz le :XD
-
-
válasz
GEPESZ66 #3768 üzenetére
Egy másik topikban olvasottak után kb. mindegy, melyiket választod, ha te magad nem figyelsz arra, hova kattintasz.
Viccen kívül. Szerintem mindegy, melyiket választod, mert ha odafigyelsz, akkor akár ezek nélkül is biztonságosan tudsz bankolni, vagy bármi mást intézni a telefonon.
Nálam sosem, egyik készülékemen sem futott ilyen, semmi hiányát nem éreztem.
-
Dadpool
aktív tag
-
GoodSpeed
addikt
-
-
-
calamites
őstag
válasz
GEPESZ66 #2049 üzenetére
Megoldódott. A szolgáltató bekapcsolta (azt mondta volte).
Az azért érdekes volt, hogy a lányom a54-esén (tkomos vásárlás) be volt kapcsolva, a feleségem xiaomiján media marktos szintén ben volt, az én médiás a54-emen pedig most kapcsoltattam be.#2050 kbyte1024
Telekom, de nem írja ki. Lehet, hogy a régi kártya miatt. -
Lalikiraly
addikt
válasz
GEPESZ66 #200 üzenetére
Nekem a sebességgel már nagyon rég nincs gondom. Akadozást is ritkán tapasztalatok. Most egy A13 5G van nekem. Viszont a kijelző és a kamera nagyon fontos lenne. Ezért akarok váltani. a PLS kijelzőtől már hányhatnékom van. Ráadásul már ilyenkor napközben is max fényerőn is alig látszik belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest