- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11292 üzenetére
Próbáld ki! Nekem zavaróan gyors, ha feljebb veszem a sebességét akármelyik eszközön.
-
Nekton
aktív tag
válasz
GoodSpeed #11283 üzenetére
Pl van benne vezetékmentes töltés! Szebb a kijelzője, és energiatakarékosabb is. Mindenki aki már használt S osztályos mobilt elismert a felsőbbrendűségét. Aki meg nem az általában megkeredésből tagadja. Egyszerűbb tagadni( mondjuk hülyeség bizonyítvány is egyben), mint bevalanni az igazságot, hogy még nem használták, mert nem futja rá. Nagyjából ez a helyzet, csak legalább ne égetnék magukat....vagyis ha hallgatták volna...
Mindenki? Biztos? Hát én nem. Nincs rá pénzem? Ismersz engem?
Ezt az oktondi érvelést... Bocs!Szebb kijelző? Szubjektív dolog. Funkcionálisan vállalható kb. mindegyik Samu kijelző.
Energiatakarékosabb? Na nee... Amúgy ez erősen egyéni használat függő.
Vezetékmentes töltés? Értem én, de a vezetékmentes töltőbe is vezeték megy, cserébe lassabb.
Az AI funkciókra egyelőre nincs szükségem, mert egyszerűen nem elég jók, nem konzekvensek, így szükségem sincs rájuk. Azonban ha kellene, ezekre is van dedikált app. Nem kell ehhez csúcstelefon.
Egy szó, mint száz. Több vállalkozást viszek, de nem érzem azt a nagy felsőbbrendűséget a drágább telefonokban. Sem nem hoznak több hasznot, sem boldogságot.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Lord Amper #11284 üzenetére
Én gyorsabb tempót inkább a telepítéseknél vettem észre, de az meg ugye nem a mindennapi használat része. Azanimációkat lejjebbkapcsoltam az asszony A25-én, és úgy bazigyorsnak néz ki, pedig az egész telefon elég lassúcska.
-
Nekton
aktív tag
Segítsetek már abban, hogy mit tud az S osztály, amit az A nem? Hétköznapi felhasználasra értem.
Nálam 6 e-mail fiók, két felhőszolgáltató, négy banki app, többféle autentikátor, chrome többszáz ablakkal csoportokban, szkenner app meg még felsorolni sem tudom, mi megy párhuzamosan az A54-en. Az USB 2.0-át kiváltottam FolderSync-el.Az S osztály biztos jobb képeket csinál, meg van DEX, de aki eddig A osztályon volt, az mit érez hiányt? Volt S osztályom, de csak annyit éreztem, hogy pörgősebb, meg drágább.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11155 üzenetére
Tök jó!
(Csak nem azalkalmazásváltó, hanem a home gomb) -
Nekton
aktív tag
Ezt az egész kilógó kamera megoldást el kellene felejteni. Van ennek hardveres oka, hogy így kiáll?
-
Nekton
aktív tag
válasz
Luck Dragon #10840 üzenetére
Nem a nagy kijelzővel van a baj, hanem a vastagsággal, szögletességgel, tömeggel, és még ebből a nagy házból is kilógnak a kamerák.
-
Nekton
aktív tag
válasz
zeon.hu #10781 üzenetére
Nem lehet állítani az ujjlenyomat kérés idejét, okát?
Nekem sosem kér se pint, se ujjlenyomatot, pedig mindig elsötétül a képernyő.Esetleg nem szokott power gombot nyomni telefonálás közben? Írta itt valaki, hogy így zárja le, hogy telefonálás közben elkerülje az esetleges füllel nyomkodást.
-
-
-
Nekton
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7518 üzenetére
Huh! Ez így egy 100kWh-ás akku 80%-ra töltésénél 9 perc alatt, ha egyenletes a teljesítmény felvétel, akkor 533kW teljesítményt kéne átvinni valami ember által megfogható kábelen kerekesztül. Azt meg hogyan? 1000V/533A?
-
Nekton
aktív tag
120 Hz
Nem járok dzsungelben. Reggelente tudom tölteni.
Amúgy ez nem kíméli a szemet, mint fentebb a kolléga írta. A kijelző fényereje akkor is 240Hz PWM villogtatással megy.
Én úgy kímélem a szemem, hogy éppen egy IPS kijelzős TAB A9-en opvasok. Az nem vibrál. -
Nekton
aktív tag
A GPS engem sokszor teljesen random helyekre tesz oda és az irányt sem jól mutatja. Olyenkor nyomok egy pontosítást utcakép alapján. Akkor helyrejön egy darabig. Más telefonom nem csinált ilyet.
A másik hülyesége, hogy üzenetküldő appokban ráteszi a billentyűzetet a szövegmezőre, aztán gépelhetek vakon, majd a végén lenyíl, hogy a küldés gomb látható legyen.
-
Nekton
aktív tag
Ezt még privátban kaptam 7.-én:
"Hali neked az akku mennyi kijelzoidot hoz? 85%rol azoktam indulni es sztem ha lemegyek 10%ig kb 5.5-6 orqt tudok kihozni. Tegnap 17%nal dugtam fel 5 ora volt."
Válaszolok itt. Meg ez amúgy is ide tartozik és lehet, hogy valaki jobban tudja.
Én a telót csak használom. Nem nézek semmit. Reggel kicsit rádugom töltőre a reggeli erejéig. Ezzel simán kihúzza a következő reggeliig. Sokat olvasok, hallgatok zenét. Nem tudom, mennyi a sot, de biztos több, mint kéne.
Az 5G-t is visszakapcsoltam a balcsi mellett. Ott jobban kellett. Azóta itt a nagyfaluban is azzal megy.
Ez a telefon mindenre is jó és elég.
Egy bug van jelenleg, de nem vészes: írás közben a samsung billenytyűzet néha nem hozza elő az emoji, gif, egyéb keresőt. Ilyenkor appot váltok és az megoldja.
Üdv. Mindenkinek!
-
Nekton
aktív tag
válasz
Becksman #1475 üzenetére
Szia!
A közelség érzékelő hiánya engem is aggasztott. Most 1 hónapja van meg a telefon. Sokat telefonálok vele. Általában a vállammal fogom az államhoz, de volt már, hogy fekve betoltam a fülem alá. Eddig mindenhogy működött rendesen. Fülhöz rakva kikapcsolt, elvéve bekapcsolt a kijelző.Minden más szempontból kiváló készülék. Nem tudok róla semmi rosszat mondani.
Egyedül az 5G hálózaton vannak kimaradások a kapcsolatban, de ugyanez volt anno a 3G bevezetésekor, úgyhogy fogtam és lekapcsoltam 4G-re. A net sebeségre 4G-n sem lehet panasz és az stabil.
Én nem kapcsolgattam ki semmit. Az akkuidő így is jó. A google és Microsoft szolgáltatásokat is használom egyfolytában, úgyhogy azokat sem töröltem. Semmit sem töröltem, inlább telepítettem még banki és egyéb appokat.
Frissítés jön, ahogy jön. Nem rágom le a körmöm pár nap csúszás miatt. Sosem jött egyszerre minden telefonra.
Szóval it just works as it should...
Két előfizura írtam alá két évet a T-nél úgy, hogy az áruk még kedvezőbb is lett. Így 108 ezerért hoztam el a 8/256-os változatot.Tokot sosem rendelek. Most éppen az Allee alsó szintjén válogathattam egy fióknyi tok közül. Rápróbáltam többet és egyet elhoztam. Letudva...
Ajánlom ezt a telót!
Még az s23-mon gondolkodtam, de semmivel nem adna nekem többet plusz 300 ezer forintért.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest