- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz GoodSpeed #9280 üzenetére
Itt csak annyi a baj, hogy 180 fokkal mögöttem volt a Gólya zug, és nem előttem!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
fogselyem
aktív tag
Valaki egy nyalintast?
De nem felreerteni...Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
aktív tag
En is tolatok a terkepen.
Szerintem ez a Maps hibaja, majd kijavitjak.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
aktív tag
Kep a kameraval.
Megszakertitek?Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Meglivorn
aktív tag
válasz Luck Dragon #9279 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok fura (vagy a telefonom). De akkor megnyugodtam ^^
-
Skod
aktív tag
TomTom Go-t próbáld ki.
-
unravel
őstag
Nekem is így működik. Ilyenkor kalibrálni kell, és utána jó irányba mutat (kb a következő navigációig).
¯\_(ツ)_/¯
-
fogselyem
aktív tag
Egy hete en se tapasztaltam problemat a Mapsszel, levezettem majd 800 kilometert es szepen mutatta a poziciom.
Mondjuk kikapcsolt kijelzovel hasznalom a terkepet, eleg nekem a hang is.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Jack Oneill
veterán
Igen, az osszes eddigi telefonomnal ez volt.
-
Akkor jó , megnyugodtam
Köszi a visszajelzéseket.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
I.P.M.
kezdő
válasz Viktor77 #9275 üzenetére
Kedves Viktor77 és mtm800 köszönöm a válaszotokat kimásoltam a választ, de egyelőre nem mertem megcsinálni nehogy valamit kitöröljek, de a hétvégén kipróbálom.
Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a megoldás minden (program, applikáció) gyorsítótárát törli-e?
Remélem nem teszem tönkre a telefont!
Még egyszer köszönet nektek. -
mtm800
senior tag
Mikori a probléma? Igaz én egy hete használtam utoljára egy öt napos alpok túrán gyalog , kocsival de akkor még rendesen mutatott.
-
isti732712
aktív tag
Igen! Nálam is fordítva mutat a nyíl.
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
Nálam is furán viselkedik. Nálam nem követi a képernyőn az utat sokszor. Tehát szépen a kékvonalból kifutok, és ugye az kellene, hogy alul vagy középen tartsa a pozíciómat folyamatosan. Illetve olyan is van, hogy nem érzékeli jól, hogy merre megyek, és nem fordítja el 180 fokkal a képet.
Van egy középre gomb, azt néha megnyomom, akkor egy ideig középen marad.[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az utóbbi időben gyakran használom a Google Térképet és a Waze-t is navigációhoz.
A Google Térképpel kapcsolatban észrevettem egy kisebb problémát: navigáció közben a nyíl, amelynek elvileg az útirányt kellene mutatnia, valójában hátrafelé néz, miközben én előre haladok. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
A Waze-nél viszont ilyen hibát nem tapasztaltam..
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mtm800
senior tag
válasz Viktor0610 #9276 üzenetére
Kell a kábel +pc kombó már egy ideje.
-
MODERÁTOR
-
Viktor77
titán
Kikapcsolt állapotban számítógépre dugod a telefont.
Megnyomod és nyomva tartod a hangerő fel és a power gombot, amíg nem rezeg a telefon, ekkor elengedheted őket. Recovery menübe fog bootolni a telefon.
Itt a hangerőgombokkal tudsz fel le lépkedni és a power a kiválasztás.
Kiválasztod a Wipe cache partition menüpontot és power gomb. Asszem rákérdez, hogy biztos-e. Biztos.
Egy pillanat lesz mindössze.
Aztán kiválasztod a Reboot menüpontot és megint power.
Ennyi, újraindul a telefon, lehúzhatod a gépről.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
I.P.M.
kezdő
Én egy nagyon, csak felhasználó vagyok, esetleg megtennéd, hogy leírva vagy képekkel illusztrálva megmutatnád hogyan működik ez a recovery-ből történő gyorsitár törlés dolog.
Én még a recovery menübe sem jártam soha.
De csak akkor, ha biztos nem távolit el semmilyen programot és esetleg ez miatt újra keljen bejelentkezni, regisztrálni.
Gondolom nem én vagyok a fórumon az egyetlen olvasó akinek esetleg tudnál segíteni egy részletes bemutatással.
Köszönettel. -
válasz fogselyem #9269 üzenetére
Nem panaszkodom bátya!
-
válasz Luck Dragon #9267 üzenetére
Mondjuk az is 500-zal több mint a névadóban lévő. 😆
-
-
válasz Luck Dragon #9265 üzenetére
Ezt már lehet tudni? Mert itt ugye egy nagyobb készülékházról van szó, a kijelző is nagyobb.
A54: 158,2 x 76,7 x 8,2 milliméter
S24FE:
Az FCC adatbázisa szerint a Samsung Galaxy S24 FE 162 mm magas és 77,3 mm széles lesz, a vastagság egyelőre rejtély.
Ha nem lesz különösen vékony, akkor lesz abban hely 5000mAh-s akkumulátornak.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Viktor77 #9262 üzenetére
Úgyis lehet élni.
Csak így luxibb:
-
Jack Oneill
veterán
válasz Viktor77 #9262 üzenetére
A veszelyes weboldalak blokkolasa nalam jol jott, vagy pl ha letoltottem egy mellekletet es gyanus volt. Appokat megbizhato forrasbol telepitek, szoval az nem is annyira mervado. De van egyeb mas hasznos szolgáltatás is ezekben, ami fokozza a biztonsag erzetet. Es ha mar tobb eszkozos elofizum van, androidra is aktivalom. A gyerek nagyonb lesz, pl kivalo opcio a telefonjának felugyelete. Bar erre ugy tudom, vannak alternativ megoldasok is. Nekem evek ota bevalt es bizonyitott a jelenlegi vedelmem gepen es telon is, addig maradok is ennel, amig ki nem derul rola valami turpissag.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #9256 üzenetére
Akkor S24FE.
-
válasz Jack Oneill #9259 üzenetére
Így éri meg igazán:
Már vagy 6 éve így ketyeg nekem, mert amikor lejár, az pont az az időszak amikor akciós.😆be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Jack Oneill #9257 üzenetére
Hmm, ez alapból be van kapcsolva, de nekem még sosem jelzett, ellenben az Avast-tal.
-
válasz GoodSpeed #9253 üzenetére
Nem várok csodákat, de ott van az SE2020-am, ami jelentősen szebb éjszakai képeket készít .
És ott sem kiemelkedő az optika.Bár tény, hogy más a feldolgozó algoritmus és az egység is.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fogselyem
aktív tag
Kepek.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #9250 üzenetére
De mi a baj vele? A sötétben fotózni vele egészen jó eredménnyel dolgozik az algoritmus.
Az a baj, hogy az emberek azt várják egy telefon kamerájától mint amit egy tükörreflexes gép tud produkálni, aminek csak az objektíve nagyobb mint az egész telefon. Egyszerűen fizikailag lehetetlen elérni egy S24 Ultraval is azt a minőséget.
Lesz benne pixelesedes, egyenetlenseg ha belenagyítasz. Nekem pl van Sony DSC-WX350B kompakt digitális fényképezőgépet is, jobb képeket lő?
Igen, talán. De nem szoktam a lakásból kivinni csak ritkán.
Nekem a Xiaomi 11 Lite 5G és az NE is jó képeket lőtt.
Persze egy 40K-s telefonnál már én is jó eséllyel hümmögnék, de egyrészt ez nem 40K-s telefon, másrészt tisztában kell lenni a technológia és fizikai korlátokkal, és akként nézve, már vagy 4-5 éve a középkategóriában forgalmazott összes mobiltelefon kamerája bőven jó minőséget produkál. A holdat nem ezzel kell tanulmányozni, meg nem is az iPhone-nal.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz fogselyem #9249 üzenetére
(a
Duna-partot, Dunat videoztam)
.
Miközben Jakuzziztál egyet a népszerű kiömlőnél:
-
-
fogselyem
aktív tag
válasz Luck Dragon #9247 üzenetére
Valami hianyzik a keprol, en erre gondoltam:
Amugy nekem egyszer, ketszer nem talalja a fokuszt a kamera, ami picit zavaro, a napokban csinaltam 4ks videot es 4ks tvn visszanezve vallalhato volt a felvetel (a Duna-partot, Dunat videoztam).Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #9247 üzenetére
Tegnapi esti képek:
itt viszont alig volt fény:
-
Fotók terén megannyi frissítés után sem érzek előrelépést. Ti igen?
Például sötét tartalom esetén .
Világos tartalom esetén elfogadhatóbb .
-
Várós, csak az a gond vele, hogy WiFi 7 nem lesz benne.
Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S24 FE - NapiDroid
Ezt speciel legalább annyi időre vásárolja az ember mint az A54-et.
Szóval 2-3 év múlva már hiányozhat a WiFi 7 hiánya.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz ViharVadász #9244 üzenetére
Gépen én is azt használom, de Androidon nincs alapból beépítve rezidensvédelmet nyújtó AV. Ez pedig nem iOS/iPadOS. A Samsung Galaxy A54-ben van egy McAfee féle on-demand típus, de az csak arra jó, hogy ellenőrzi a letöltött alkalmazásokat, webes forgalmat nem néz.
-
ViharVadász
őstag
válasz Jack Oneill #9230 üzenetére
Sajnos igaz. Azóta gépen is csak a beépített vírusirtót használok, de megértem azokat is akik abban nem bíznak eléggé.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Érdekes nálam elsőnek nem írt méretet, csak kérte az újraindítást, hogy letöltődött. Ezt még is kapta, megnéztem volna, hogy változott e dátum erre kíírja, hogy július 1. Aztán meg,hogy van új és 89 MB. Most fog másodjára újraindulni. 😆
[kép] [kép]be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
dzf007
senior tag
Play rendszerfrissítés letölthető! 91 MB!
-
Vettem a Jysk-ből egy fém laptop tartót. Klimatizált szobában, jó hideg, azon tartom és töltöm azóta az A54-et, és sokat nyom a hőmérsékletén lefele:
-
Meglepne ha egy drágább Samsung mobilban ne lenne benne. Amúgy én is várom.
-
Skod
aktív tag
válasz Jack Oneill #9232 üzenetére
Nem is tudtam.
-
Ami egyébként súlyosabb érv az A55 mellett mint a sebességnövekedés.
-
Skod
aktív tag
válasz Jack Oneill #9230 üzenetére
AVG is már ilyen, sűrűn zaklat a kiegészítőivel...
-
Jack Oneill
veterán
válasz ViharVadász #9229 üzenetére
Sajnos ebbol (is) elnek. Es tele van minden szeméttel, de ez sajnos egyre tobb virusirtora igaz. Egy vírusirto ne takaritson a geoen, ne szabaditson fel helyet, ne blokkoljon reklamot, nem az a feladata. Sajnos sok ilyen van, amibe csak moslekot tomnek.
-
ViharVadász
őstag
válasz GoodSpeed #9222 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Viszont engem számítógépen eléggé kikészített az a vírusirtó egy két éve, megvettem az egyik komolyabb csomagot de folyton nyaggatott, hogy még vegyek ezt, azt mert úgy nem komplett a védelem. Akkor egy picit besokalltam tőle.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Ami egy nagyon komoly érv a Samsung mellett! Van ahol megkövetelik a Samsung mobilt.
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #9218 üzenetére
És Knox védi.
-
Jabby
őstag
válasz Jack Oneill #9212 üzenetére
"A kerdesem az lenne, hogy a telefon alap feloldas vedelme mennyire konnyen torheto fe?"
"De, akárcsak a minta alapú képernyőzárat, az ujjlenyomat-olvasót is ki lehet játszani. Van több módszer is, de a legegyszerűbbnek az tűnik, amit amerikai egyetemi kutatók fejlesztettek ki tavaly. Ezzel, ha megvannak a szükséges eszközök, 15 perc alatt be lehet jutni egy ujjlenyomattal védett telefonba.
Természetesen szükség van az áldozat ujjlenyomatára (ez a legtöbbször rajta is van a telefonon). Ezután ezt kinyomtatják egy speciális papírra egy speciális tintával, és kész is van, ezzel feloldható a mobil. Ha valakit érdekel, vezetőképes AgIC papírra van szükség, és vezetőképes ezüst tartalmú tintára." [link]
"Elég idővel betörhetünk a lezárt Android telefonokba is, itt a brute force legújabb verziója, ezúttal az ujjlenyomat-olvasó a gyenge láncszem." [link]
Ez utóbbi úgy látom nem működik az A54-en, mert nem végtelen számú ujjlenyomat-olvasási kísérletet tesz lehetővé, 5 sikertelen kisérlet után 30 mp-re lezár.
-
válasz ViharVadász #9221 üzenetére
Igen.
Nekem évek óta 1399 Ft/évbe kerül.[ Szerkesztve ]
-
+ kiegészítem:
-
-
Skod
aktív tag
válasz Jack Oneill #9215 üzenetére
Samsungnak van megoldása biztonságos mappa néven. Képeket, videókat appokat hozzátudsz adni. Én használom.
-
fogselyem
aktív tag
válasz Jack Oneill #9215 üzenetére
Ha nem akarod, hogy olyat lassanak amit nem akarsz akkor igen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #9214 üzenetére
Egyszerusitve a kerdest. Van-e ertelme az alap feloldasi vedelem mellett plusz vedelemmel ellatni nehany appot?
-
Jack Oneill
veterán
Ebbe szerintem ne menjunk bele, mar reg fuggetlenitettek magukat oroszorszagtol, hiaba orosz hatteru. A tiltassal meg messzemenőkig nem ertek egyet, nagyon konnyu vagdalkozni bizonyitek hianyaban, foleg ugy, hogy barki betekintest nyerhet a fejlesztesekbe, meg az ellenorok sem talaltak semmit, de mondom, ebbe ne menjunk bele, eppen eleg volt egyetemen hallgatnom az idiotak veszekedeset errol. Az egyik legerosebb vedelem egyebkent, csak borsot akarnak torni az orruk ala. Amerikaba tiltottak, ahogy a Huawei is tiltott, szoval lass a dolgok moge inkabb 🙂
A kozpontjuk egyebkent Anglia es Taiwan, en mar azt varom, hogy 100%-ban legyen orosz-nelkulozott, de majd akkor is kitalalnak valamit, csak hogy ne lehessen hasznalni. Nagy az isten allatkertje.
(Xiaomi pl bizonyitottan kémkedett, miert is nem tiltjak?) Ezek mind politikai-gazdasagi erdekek.
Aztan ott az Avast, eladta a felhasznalok adatatait, miert nem tiltoottak?
Majd ha lesz bizonyitek a Kaspersky ellen, akkor nem hasznalom.De a kerdesem arra iranyult, mi a helyzet a telefon alap vedelmevel, fel tudjak torni pl az ujlenyomatot?
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz Jack Oneill #9212 üzenetére
Kaspersky???
Sok helyen már az állami intézményeknek megtiltották a Kaspersky használatát.
Én már nem használom.
Orosz háttér.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Kerdeznek egy kiberbiztonsagi dolgot.
Ugye van a telon az ujjlenyomat, pin stb. Viszont vannak a telon otthoni eszkozok (klima, tv) kezelesere szolgalo appok, vagy gmail, ahol azonnal latjak a leveleket. Na en ezeket levedtem a telefonon hasznalt virusvedelmi alkalmazasommal(Kaspersky), vagyis ezeket az appokat csak ujlenyomattal tudom megnyitni.
A kerdesem az lenne, hogy a telefon alap feloldas vedelme mennyire konnyen torheto fe? Mert ha pl elveszitem a telot, vagy ellopjak, belepiszkalhatnak az otthoni eszkozeimbe(klima, tv), amig nem tiltom ezeket, vagy nem vedem le pl Kaspersky-vel.
Ti mit gondoltok errol? -
Skod
aktív tag
válasz isti732712 #9208 üzenetére
Bocsánat, nem vettem a lapot 😅
-
válasz fogselyem #9205 üzenetére
Bátya! Le vagy maradva. iPad Air 2024 van terítéken, mert amikor megláttam, hogy a Samsung S9 drágább mint az Apple erősebb cucca, akkor azért volt egy el na elmennek ezek...
Vagy amikor az Exynos 1380-as S9 FE+ ami kanyarban nincs hozzá 256 GB-os verzióban 312 K..Pedig az ember azt gondolná, hogy almáéknál nincs ramenősebb.
Ja és 2030-ig kap frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Skod
aktív tag
válasz isti732712 #9203 üzenetére
Nem olcsó? Nézd meg a gyári árát. Tavaly télen 17500 körül vettem (45W-os fej + kábel). Mára azért már 11000 környékére csökkent az ára.
-
válasz fogselyem #9201 üzenetére
Minek amikor 25W-ot tu felvenni az A54, meg az A55 is?
Mivel ez A54 topic, így felesleges benyögni, hogy mert lehet vele tölteni az S24-et is.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
fogselyem
aktív tag
Ikeas tolto 45W egy porton, elvileg tudja a Samsungot is gyorsan tolteni, 4 ezer penz.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
aktív tag
Samsung Quickcharge USB-C 45W Black (OOB Bulk)
Ennyiért elvileg jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest