- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #12224 üzenetére
🍾
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #12224 üzenetére
Extramegagiga ölelés a topic lakóknak!🤩
A kiesés alatt, történt ez meg az.
Pl elkezdtem elsodleges böngészőnek használni mind a két Samsung telefonomon a Samsung Internet Browsert.
[kép]
Megjelent- sokat késve az S24 FE-hez képest- A54-re is a júliusi biztonsági frissítés.
A54-en lecseréltem a 3K-s üveget az 1K-s Aliexpressesre, eddig jó.😊 -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11541 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy kijátszák e az appok ezt a három órás intervallumot.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11486 üzenetére
Rendben. Megpróbálom.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11481 üzenetére
Vajon tudják e tartani? Majd persze kiderül, de az S24 FE-nél áprilisról májusra módosult!
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11470 üzenetére
Szerencsére nálam nem szokott előfordulni, hogy 72 óráig ne használnám mindegyik telefonomat, szóval nem fog feltűnni a dolog
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11474 üzenetére
Ha jól értelmezem elbeszéltek egymás mellett.
Kijelző feloldás vs. telefon ki- be kapcsolás.Megvilorn
Igen a képernyőzárnál X idő után meg kell adni a pint/jelszót. De ez az új funkció a kikapcsolásnál jelent egy új biztonsági réteget.
Pl. ellopják 3 napig pihentetik és újra bekapcsolják/nem kapcsoljak ki, de a telefon magától újraindul. A bekapcsolás/ újraindítás után a készüléken lévő adatok titkosítva lesznek amig pinnel újra feloldják.Javítsatok ki ha tévedek.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11452 üzenetére
Én szeretem a Samsung készülékeket, de ez eddig is kínos volt már...
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11446 üzenetére
Érdekes, mert pont a panaszok miatt adták ki kezdetben a figyelmeztetést. Majd alkul :D
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11442 üzenetére
Ezt linkeltem én is feljebb. A Swiftkey probléma kiütötte a frissítést.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11442 üzenetére
Pár hétig kb
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #11414 üzenetére
Es itt is a hír
[link] -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11414 üzenetére
Igen, az a király, amikor valamit megreklámoz a Samsung, hogy S osztály specifikus ,aztán a Google meg megcsinálja. Pl a DEX. A Google megcsinálja, és kiadja, bár van egy olyan érzésem, hogy A osztályban majd a Samsung letiltja. Pl azzal indokolva, hogy nem bírja, aztán vagy bírná vagy nem. Egyébként sem idegen a Samguntól a letiltás, a töltési ciklusokat sem engedi kijelezni. De szvsz pár éven belül, szerintem még két év sem kell hozzá, rákényszerül, hogy az A osztályos mobilokon is elérhetővé tegye az AI-t, mert a konkurencia ha azzal nyomul, akkor jön a lépéskényszer.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11379 üzenetére
Köszi szépen, így már át is allítottam. 😊
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11326 üzenetére
Igen az, hónapokig csak fent volt
Hóember: a nevem nem titkos, a címemből meg annyit tudsz, hogy Hajdúszoboszló
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11308 üzenetére
Igazad van, visszaáll az eredeti 1x értékre. Szóval akkor ne kapcsold ki, nálam se volt.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #11308 üzenetére
Én úgy emlékszem kikapcsolt fejlesztői beállításoknál nem marad meg a beállított animáció sebessége.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11292 üzenetére
Hogyne. Nálam az alap dolog, tizenvalahány éve, hogy csak azért kapcsolom be a fejlesztői beállításokat, hogy mindhárom animáció sebességét 0.5-re visszavegyem.
Nem mindegy, hogy pl. egy ablak zárás , és a következő megnyílása közötti animáció időtartama 1-1 tizedmásodperc, vagy csak 0.5-0.5 tizedmásodperc.
Egyéni ízlés kérdése, nálam pl. nem tetszett, ha teljesen kikapcsoltam az összes ablak animációt, ezért hagytam meg 0.5 értéken.
A telefon valójában nem lesz gyorsabb tőle, tehát az, ami tovább tart, mint az animáció, az ugyanannyi ideig fog tartani, ilyen pl. weboldal betöltődése, stb. sok minden, de az előbb említett bezárás-megynitás sokkal gyorsabbnak fog tűnni. Persze, valamennyi processzoridőt elvesz az animáció, de az azért annyira nem jelentős. Szerintem.
Próbaképpen átállíthatod mindegyiket mondjuk 2, vagy 5x időtartamra, és akkor fogod igazán megérteni, miről van szó.
Utána a fejlesztői beállítások kikapcsolhatóak. -
válasz
Igen. Pörgősebb lesz a telefon.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11298 üzenetére
Build számot kell nyomogatni
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #11298 üzenetére
-
Nekton
aktív tag
válasz
Próbáld ki! Nekem zavaróan gyors, ha feljebb veszem a sebességét akármelyik eszközön.
-
unravel
őstag
válasz
Nekem ki van kapcsolva. Zavarnak az animációk. A processzornak is tetszik, hogy kevesebb a meló.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11269 üzenetére
Igen, azok a funkciók a One UI 6-tal jöttek.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11213 üzenetére
Hehe, NFC-s személyim van, én meg bementem az A54-gyel a POCO-val és az S24 FE-vel is.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11202 üzenetére
1,4 MB nem vitték túlzásba :D
-
válasz
Jack Oneill #11202 üzenetére
Nem szabad egyszerre! Megterheli a pocakot.
-
válasz
Jack Oneill #11164 üzenetére
Szívesen élnék ezzel a lehetőséggel, de ha valakinek minden nap más időpontban kell, az sajnos kivitelezhetetlen.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11164 üzenetére
Jó dolog. Persze, ha az akkumulátor technológia olyan mértékben fejlődött volna, mint a többi az IT iparban, nemhogy erre nem lenne szükség, de naponta töltésre sem.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11155 üzenetére
Tök jó!
(Csak nem azalkalmazásváltó, hanem a home gomb) -
válasz
Jack Oneill #11143 üzenetére
Szívesen
-
válasz
Jack Oneill #11131 üzenetére
Megkérdeztem a mindenható AI-t (Copilot, Edge böngésző):
A lítium-ion akkumulátorok esetében az élettartam növelésének egyik stratégiája a részleges feltöltés, amit te is említesz. A 30–80%-os töltési tartományban tartás általában kevésbé terheli az akkumulátort, mint a teljes lemerítés és feltöltés. Ezt a gyakorlatot úgy tekinthetjük, hogy nem számít teljes ciklusnak, így valóban meghosszabbíthatod az akkumulátor élettartamát.
Több forrás is említi, ebből indultam ki én is.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11135 üzenetére
Igen így van,mondjuk a legtöbben szerintem éjszaka töltjük amikor pihenünk. A54-nél is ez könnyítés, S24 FE esetében még ott van extraként, hogy csak 15W-tal töltöm, és az USB port sem kopik. A56-nál már 45W lesz, amit az LDNIO A6140C simán visz, viszont útitöltőből már felesleges 45W-osat éjszaka elég a 25W-os is.
Amúgy ilyenkor le is áll napközben:
Más:
Samsung dalkereső
Ez remek, fel is tettem az eszköztárba -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11131 üzenetére
A lényege, hogy nincs folyamatosan magas feszültségen, és pl vezetékes töltésnél elkerülhető a ki kristályosodás a töltőporthoz közeli részén az akkumulátornak.
-
válasz
Jack Oneill #11126 üzenetére
Miért baromság a 80%? Csak van haszna, ha opciót fejlesztették hozzá.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11128 üzenetére
80%-ra még nem láttam lemenni, de egyébként felőlem lemehet, mert a maximálist nem azért nem használom, mert 80%-rá megy le még alszom, hanem azért, mert 80% fölé nem engedi! Ez nagy különbség. Nekem most is 100%-on van a vezetékmentes töltőn pl az S24 FE adaptívon, az A54 meg 99%-on. Tehát a lényeg, hogy a nap 100%-os töltöttségi szintről indul ugyanúgy, csak éjszaka nem folyamatosan és nem 100-ra tölti, illetve ha eléri a 100%-ot akkor a töltés leáll, és 95%-ig engedi merülni, majd ébredés előtt kipótolja 100€-ra.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #11099 üzenetére
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #11099 üzenetére
Nem tudom
. De van egy tippem: rosszat szólt!
Amúgy véletlenül vettem észre, mert kerestem vissza a topicban, és akkor láttam, hogy halvány
Van az úgy, hogy nem bírja valakinek az idegrendszere a nyomást, és elpattan.... -
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #11094 üzenetére
Ez igy van. Én pl. bekapcsoltam a helymeghatározáshoz a bluetooth rásegítést és már jobban merül. Ha fontos a készenléti idő, akkor ki kell kapcsolni minden ilyesmit.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11019 üzenetére
Igen, de nagyon bántja a szemem :D
-
válasz
Jack Oneill #10956 üzenetére
Nem, cserébe jobban eszegeti az akkumulátort.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10892 üzenetére
Nekem újra telepítenem kellet. Nem én töröltem le.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10892 üzenetére
Most néztem kíváncsiságból, nálam is.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10836 üzenetére
Samsung Galaxy A54 5G VS Samsung Galaxy A56 5G
Ha ezek valid információk, akkor marad a virtuális, de kb minden kiderült az eSIM is, illetve az,hogy WiFi 6 marad, és 4K 60 FPS sem lesz. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10836 üzenetére
Ami mondjuk 1 $-os tétel lehet, de ha megnézzük, hogy több millió A54-et adtak el, akkor az már mindjárt milliós kiadás. Amúgy az is lehet, hogy érzékelik, a trendet, miszerint nagyon sokan használják kihangosítva, illetve headsettel a telefonjukat, aztán így könnyebb meglépni.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #10779 üzenetére
Igen. Ez egy darab rutin. Éjféltől sporolok az energiával.
Ilyenek vannak még beállítva:
- napnyugtakor sötét mód (nappal világos)
- ha csatlakoztazom a bluetooth fülest elindul a Spotify
- ha a templomba érek automatikusan néma
- este kilenctől reggelig ne zavarj mód
- 35% alatt Energiatakarékosság
- ha hazaérek szemkímélő mód
Stb.
-
dzf007
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10770 üzenetére
A53, A54, A55 - re is letölthető. 86-75-74 MB
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10457 üzenetére
Plasztikkártya a tuti. Még Xiaominál tapasztaltam ki
-
válasz
Jack Oneill #10438 üzenetére
Érdekesen hangzik , kíváncsian várom.
#10440 GoodSpeed
Nem gond, meg tudok ezzel barátkozni. Bár sokkal jobb lett volna, ha a YouTube Music-ot át tudtam volna helyezni az SD-kártyára – ezzel felszabadult volna 29 GB tárhely. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10397 üzenetére
Amúgy ja a cikket elolvastam amikor megjelent is. 330K volt ha jól rémlik, 190K eléggé nagy engedmény.
Új Google Play rendszerfrissítés érhető el:
Bírom alul ezt a " Előfordulhat, hogy az eszköz újraindul a frissítések elvégzéséhez ".
Olyan még nem volt, hogy ne igényelt volna újraindítást.🤣 -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10377 üzenetére
Skod: az amúgy érdekes,hogy azonos telefontípusok között is eltérő a mérete. Mert az annyira nem meglepő, hogy a Xiaomi (a POCO-nál 69 MB volt) és a Samsung között eltérés van méretben, mivel évek óta tapasztalom, még az sem lenne extrémitás ha eltérő Galaxy modellek között lenne eltérés,de A54 és A54 között fura.Szerk: véletlenül az egyik képet duplán raktam be. Bocsi
-
válasz
Jack Oneill #10360 üzenetére
" Speciális műszerek "
Fluke,Cadex Midtronics márkájú eszközzel operálnak ezen a téren a Samsung és partnerei .
Ezek lehetnek analizátorok vagy multiméterek vagy más diagnosztikai eszközök .
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Igen akksi allapotnál így van, viszont teljesítményfelvételnél hardveresen folyamatosan látom, hogy a szoftveres mérés valid értékeket ad.
Állapotfelmérés esetében vegyítheti vagy vegyíthetné a mérések eredményét,a töltési ciklusok számával. Sőt, már önmagában ha több száz töltési ciklus van egy akkumulátorban abból levonhat nemcsak az app analízis belőle következtetéseket de a rutinosabb felhasználó is.
Na és itt jön képbe, hogy a Samsung ezt úgy rejti el a felhasználó elől,hogy még az erre szakosodott applikáció sem tudja kiolvasni, mert ha le tudná kérdezni,akkor kiírná ugyanúgy mint Xiaomi-nál.A másik ami eszembe jutott: a töltési teljesítménnyel kapcsolatos. Azt látjuk,hogy a Samsung le van maradva ezen a téren az Apple-lel közösen. Viszont Samsung esetében Li-ion technológia van, Xiaomik esetében pedig Li-poly. Elképzelhető lenne,hogy előbbi nem biztonságos vagy nem képes ekkora teljesítményt felvenni?
Viszont ha így van akkor miért nem áll át Li-poly -ra? -
válasz
Már vagy húsz éve megtanultam a tápos topikban, hogy a szoftveres mérés nem mérés csak saccolás
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill #10354 üzenetére
Most nézem, hogy a válaszomat meg magamnak címeztem 😑 Szóval az neked ment
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10343 üzenetére
Személy szerint én is így vagyok ezzel.
A saját androidos iOS-em.😂
-
Jabby
őstag
válasz
Jack Oneill #10279 üzenetére
App védelme hol kapcsolható ki?
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10279 üzenetére
Az Autoblokkoló nem engedi magát bekapcsolni ha az ki van kapcsolva...
Amúgy relatíve ritkán jön össze ez a hibaüzenet.
-
válasz
Jack Oneill #10241 üzenetére
Az alapbeállítást használom, mert praktikus: ha véletlenül elfelejteném levenni a töltőről, a töltés automatikusan leáll 100%-os töltöttség esetén, így nem megy feleslegesen tovább.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Meg ugye ott van a "45-ös szabály" 40%-nál töltöd, 85%-nál leveszed, tehát az akkumulátor 45%-val gazdálkodsz lényegében.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Szvsz semmilyen korlátozást nem.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10226 üzenetére
Köszi, ezt nem igen láttam eddig.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10224 üzenetére
Milyen videó? Mikor? Nekem ez kb kimaradt.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10206 üzenetére
Nekem ezt a kérdest akkor kellett volna feltenni magamnak amikor 14 v. 16e-ért megvettem a mostanit 🤣🙈
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10204 üzenetére
👍
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10153 üzenetére
Pl Devcheck, DeviceInfo:
Mondjuk az AIDA64 ami egyedül megjegyzi, hogy bizony ARMv9 a Mediatek Dimensity 8300 Ultra. 😆
A Devcheck viszont ki tudja olvasni a Samsungból, hogy mikor lett gyárta, a Xiaomiból meg nem. 😆 -
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10153 üzenetére
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10137 üzenetére
-
válasz
Jack Oneill #10133 üzenetére
Beállítások
Kapcsolatok
Mobilhálózatok
Hozzáférési pontok
Internet (katt)
Majd lista közepe -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10133 üzenetére
Beállítások - Kapcsolatok - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok neve - Internet - APN protokollja.
-
unravel
őstag
válasz
Jack Oneill #10041 üzenetére
Én az értesítéseket lőttem ki és már azzal tapasztaltam javulást.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #10041 üzenetére
Lite esetleg? 2014 óta mondjuk nem használtam Lite-ot.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9987 üzenetére
Ha jól olvastam az Exynos 1380 nem érintett illetve az A54 nincs is a felsorolásban, de azért Mediatek Dimensity 8300 Ultra💪, ameddig nem találnak abban is. 😆
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9987 üzenetére
Két hete a Snapdragon találtak :D Még gondoltam is, hogy belinkelem. Egy jó pont az Exynosnak... nem nyert :D
-
válasz
Jack Oneill #9985 üzenetére
Ezt azért sem értem, mert elvileg adaptív 120Hz-es működést tud az A54. Én az S23 Ultrát QHD-n es adaptív 120Hz-en használom, de nem érzek különösebb fogyasztást a 60-hoz képest. Azaz már zavar a 60Hz és az FHD 6.9 collos kijelzőn, így csak régebben próbalgattam a különbséget.
-
válasz
Jack Oneill #9983 üzenetére
Az nagyon sok, hetente szoktad újraindítani?
-
válasz
Jack Oneill #9978 üzenetére
Na igen, de mennyi az annyi és milyenek voltak a mérési körülmények?
-
válasz
Jack Oneill #9978 üzenetére
Mivel a magasabb frekvencia nagyobb erőforrást igényel. Így mindig is több energiát fog felemészteni . Ha vissza állítod 120Hz-re , ne várd hogy hasonló üzemidővel fog rendelkezni mint 60-Hz esetén.
-
válasz
Jack Oneill #9960 üzenetére
Amikor A54-em volt - nagyon kedves telóm volt - nem vettem észre különösebb merülést 120Hz-en, pláne mert csak full hd a kijelző. Teljesen jó akksiidők voltak. Ezért gyanakszom más okra is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jack Oneill #9965 üzenetére
Ha csak 60hz, akkor olyan, mintha akadozna a képernyő. Van alatta hardver, de nem folyamatos a kép. Én észreveszem. Zavar a 60hz.
-
odipapa
senior tag
válasz
Valszeg te pl. azt sem látod hogy a fénycső vibrál. Nem vagyunk egyformák.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Ha hardveresen adott akkor kikapcsolható. De van egy kis különbség aközött, hogy kifizetteti veled, de nem adja oda, meg aközött, hogy kifizetteti veled, de Te szabad akaratodból kapcsolod ki.
A Samsung meg azt csinálja, hogy megkapod már belépőszinten is a minimum 90 Hz-et csak drágábban mint a konkurenseknél és gyengébb CPU-val lassabb tárhellyel mint a konkurenseknél, és igaz ez a középkategóriában is.
Az S osztálynál meg megvonja a microSD opciót, meg az alap S és az FE-nél fukarkodik a tárhely méretével (128GB) illetve a RAM mennyiségével is (8 GB 2024-ben). -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9962 üzenetére
Pont azért, amiért nem ad tokot, fóliát, töltőt. A 60 Hz-es kijelző egyfelől olcsóbb, másfelől terel(ne) a még drágább modellek felé. Alap modelleknél is elavult, de amikor a 300K-s iPad Air 2024-be is ezt tette, na ott köszöntünk el egymástól.
-
válasz
Jack Oneill #9962 üzenetére
Nem elég megérteni, ezt látni kell.
Az iPhone-om után, amely 60 Hz-es, amikor kézbe veszem az iPad Pro-mat, azonnal érzékelem a különbséget.Az , hogy mit akar eladni és milyen módon az Apple vastagon nem érdekel , lényeg az , hogy tudom mi jó és mi kell nekem és az a 120 Hz.
-
válasz
Jack Oneill #9960 üzenetére
Inkább merüljön minthogy ne legyen 120 Hz-em.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9894 üzenetére
Most kiprobalom. Minden csaladtag +5gb. Osszesen 30 GB a max, tehat 6 ember veheto fel. 2 tagu csaladnal mar 10 GB tarhely az nem is rossz.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9885 üzenetére
Emlékszem ezekre az időkre. Minden új készüleknél az első dolgom volt a T-s romot lecserélni a függetlenre.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9832 üzenetére
Internetbanknál ugyanez van, csak nekik saját token eszközük van az appjukban.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9828 üzenetére
Igen, ezek digitális tokenek. A Microsoft-nak is van. Mind a kettőt használom.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Mi a baj azzal, hogy 30 másodpercenként új kódot ad?
Gond, hogy nehezebb feltörni a dupla autentikációval védett oldalt? -
válasz
Igen.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9818 üzenetére
Kíváncsi lennék a fóliájukra is, bár az A54-n már nem szeretném kísérletezni, örülök, hogy van rajta egy patent. 😆
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9814 üzenetére
A Nillkin egyik előnye a strukturális merevsége is. Egyébként évek alatt, ha sűrűbben szeded ki a telefont az is fárad. Mondjuk nekem a Xiaominál volt többször kiszedve a telefon, mert hol a SIM-et szedtem ki az SD helyéről hol meg az SD-t a SIM helyéről. A vége az lett, hogy a fekete alul végül az egyik saroknál feladta,igaz gyárilag be is volt vágva két helyen.
A54-nél nem sűrűn veszem ki a tokból, mert eleve jól kezeli a microSD kártyát, illetve eSIM-et használok.😆
Ezen felül ez vastagabb tok, mivel a telefon is testesebb, és alul sincsen két helyen bevágva. Pár leesést már védett. 😆 -
válasz
Jack Oneill #9814 üzenetére
Spigen-fan lennék, de be kell látnom, hogy az elmúlt években nem lett a legjobb választás.
iPhone esetében, és itt is, egy idő után kotyog-lötyög a telefon a tokban.
Pedig nem egy fajtát használtam a márkán belül.
A Crystal sorozatot nagyon szerettem, a clear kevésbé sárgult, mint a konkurencia esetében, és a színezett is jól tartotta magát.
A mostaniak ugyanúgy sárgulnak, mint egy 200 forintos tok, a színezett pedig anyagot vagy foltot hagy tárgyakon vagy a
kezeden. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9812 üzenetére
Feloldozlak bűnöd alól!😆Mellyel a topic közösségének hasznára tettél tilajdon,azzal hogy kísérleteztél vele.
Tapasztalatod alapján akkor ezzel nem érdemes ennél a telefonnál próbálkozni. Pedig egyébként drága márka, valamiért ezek szerint mégsem végezték precízen a munkát úgy, hogy az A54 néptelefonnak számít. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9808 üzenetére
Ha csak nem találtak fel valami nagyon forradalmi szoftveres megoldást akkor vélhetőleg igen. Kérdés persze, hogy mennyi energiát fogyaszt.
-
Jabby
őstag
válasz
Jack Oneill #9808 üzenetére
Valószínűleg igen, softwaresen nem hinném, hogy megoldható lenne.
Viszont ha csak rizikós helyeken van bekapcsolva, akkor talán nem számottevő az akku használat. -
válasz
Jack Oneill #9802 üzenetére
Valószínűleg igen, mert S23U-ban még nincs benne. Ezért is van a telón ESET Security.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #9803 üzenetére
Köszi, bekapcsoltam.
Az offline eszköz zárolását még nem kapcsoltam be.Ti? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #9802 üzenetére
Ez a kezbol ellopas funkcio jol hangzik de nem hasznalja ez folyamatosan a mozgas erzekelot?
Az a lenyege, hogy erzekeli, ha kikapjak a kezembol a telot es azonnal lezar.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest