- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nekton #11296 üzenetére
"Szebb kijelző? Szubjektív dolog. Funkcionálisan vállalható kb. mindegyik Samu kijelző."
Ma két munkatársam egyszerre mutatott facen infokat. S24+ a másiknak a35 telefonja van.
Akár hiszitek, akár nem, de mind a kettő gyönyörűen nézett ki, ha nem tudom milyen telefonokat nézek, nem mondom meg, hogy melyik a drágább.
Amúgy samsung 'A' széria és az felett, kb minden teszt kiemeli a kijelző magas minőségét. -
unravel
őstag
válasz
Nekton #11296 üzenetére
"Az AI funkciókra egyelőre nincs szükségem, mert egyszerűen nem elég jók"
1: [Annyira buta a Google mesterséges intelligenciája, hogy azt se tudja milyen év van jelenleg]
2: Nincs szükségem segítségre, hogy szöveget alkossak, ami nyelvtanilag helyes -
válasz
Nekton #11279 üzenetére
Múltkor egymás mellett volt egy s24 és egy A55. Direkt figyeltem hogy a Samu trükközik magával az animáció lejátszádi sebességével. Az s24-en tök ugyan az az animáció milisecundumokkal gyorsabban fejeződik be.
Ha a fejlesztői beállításokban minden animáció sebességét leveszed 0.5x-re kb ugyan azt kapod... -
GoodSpeed
addikt
válasz
Nekton #11279 üzenetére
Pl van benne vezetékmentes töltés! Szebb a kijelzője, és energiatakarékosabb is. Mindenki aki már használt S osztályos mobilt elismert a felsőbbrendűségét. Aki meg nem az általában megkeredésből tagadja. Egyszerűbb tagadni( mondjuk hülyeség bizonyítvány is egyben), mint bevalanni az igazságot, hogy még nem használták, mert nem futja rá. Nagyjából ez a helyzet, csak legalább ne égetnék magukat....vagyis ha hallgatták volna...
Pl megfogalmaz, átfogalmaz helyetted leveleket, bejegyzéseket, nyelvtani helyességeket ellenőriz, képeket szerkeszt AI-val. A osztályos mobillal az AI funkciók döntő többségét ki sem tudod próbálni. Amit megkapsz az is kiherélt valami.
-
Ricardo
titán
válasz
Nekton #11065 üzenetére
Ahogy már írták is. A szenzorok jóval nagyobbak, mint régebben. Plusz anno jellemzően egy volt belőle a telefonban, ma meg ugye 3-4 darab van. Tehát több is van belőle, és nagyobb is. Emellet ott a szintén említett optikai képstabilizáció, és az eddig nem említett optikai zoom is a legtöbb csúcsmodellben, ami miatt ezek nem is lencsék, inkább lencse rendszerek.
Az optika mellett maguk az érzkelők is nagyobbak lettek.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Nekton #11065 üzenetére
OIS. Ennek pedig hely kell.
Optikai képstabilizálás (OIS)
Az OIS egy motorok működtetésével megvalósított mechanikai képstabilizálási technológia, amely a kamera mozgásának érzékelésével és az objektívnek a mozgást ellensúlyozó motoros mozgatásával stabilizálja a fényképkészítést.Megérkezett az új párosítandó is. 😁
-
-
-
GoodSpeed
addikt
Soha semmit ki nem kapcsolnék. Inkább rátöltök, aztán ha megmakkan az akksi, ez megy a szervizbe cserére, addig meg veszek másik Samsung mobilt, úgyis, most, hogy eladtam a Xiaomi 11 Lite 5G NE-t (muszáj voltam alapelveim miatt, miszerint ha nincs frissítés nincs biztonság, és a piaci árának csökkenése okán), nincs itthon tartalék telefon. Csak azért nem vettem már meg az újat, mert egyrészt vártam az S24 FE-re (erről tegnap derült ki, hogy felejtős), illetve úgy voltam vele, ha ezzel történik valami, akkor beszaladok a helyi Euronicsba, és megveszem az új aktuális A5x-et, és itt a lényeg az X-en van, mert ha most megveszem az A55-öt, de csak jövőre következik be a dolog, akkor már vehetném az A56-ot is.
Anno a Bluetooth-t ajánlották kikapcsolni 20 éve... mondjuk nem volt nehéz, mert sem NFC, sem GPS nem volt a telefonok jelentős részében. A kijelző sem fogyasztott sokat
-
GoodSpeed
addikt
Igen. Maga a telefon is brutális méretű pl a másik Xiaomi 11 Lite 5G NE-hez viszonyítva is. Mindennek ára van, egy vékony szilikon tok nem tud ilyen védelmet nyújtani, ráadásul ez kameravédős is.
Egészen pontosan innen vettem: Nillkin CamShield Pro Samsung Galaxy A54 5G szilikon tok, fe (speedshop.hu)
Amúgy igazából az a gond, hogy ha valaki a kecsességre vágyik, akkor eleve ott elakad a dolog, hogy a készülék robosztus dizánt kapott (de legalább statikailag erőset).
Nekem pl tetszett a Xiaomi-nál a kecsessége, de aztán megmondták, hogy inkább hölgyek veszik az ilyeneket. Amúgy az is bukfencelt párszor, sarokkal is kőre, azt is Nillkin védte meg -
GoodSpeed
addikt
Két maszek szervizes is azt mondta, hogy inkább ne csináljuk, pedig nekik lett volna rajta haszna. Végül megvették aprón 10K-ért. Akkor jött az első Samsungon, az A50
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
A hátsó zsebemben volt a telefon, siettem és kiesett belőle, derék magasságából egy füves földre, egy-két kavics volt rajta, előtte tökéletesen működött. Az üveg berepedt rajta, de még így halványan láttam a Samsung elindulást, és utána elsötétült. Vázának semmi baja, semmi más sérülés nem volt, nem görbült meg, vált le a váz, esett szét stb. Hátlapjának és kamerának sem volt látható sérülése. Régi telefonom így vagy 20-szor leesett és semmi baja nem volt, barátnőmnek ugyanez a telefon 3 méter magas lépcsőről esett le és megúszta kijelzőcserével.
Volt olyan telefonom, amin a busz átment és görbe volt, romokban és biztosítással megjavították.
Mások azt mondták, hogy lehet a szerelő barmolhatott el benne valamit, mikor szétszedte. Én nem nyúltam a belséjébe. Kijelzőcserére vittem, annyit beruháztam volna rá. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták. Sajnos vidéki vagyok, de érdeklődök itt is. Nagyon meglepődtem ilyenen. Meg ha töltőcsatlakozót cserélnek, akkor ezt miért nem lehet? Vagy megragasztani, de én nem értek hozzá. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest