Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Fold?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
azért csodálkoztam, mert elég picik a képek ahoz az erőműhöz képest

őőő...nézd el tudatlanságomat, mitrétünk TN panel alatt?
amúgy igen, én egy LG L1950BH-t váltottam vele. sajna egy pici hibája van, hogy D-SUB-os. mind1. nemolyan jó a szemem, hogy megtudjam különböztetni a D-SUB DVI közti különbséget
a drága kis BenQ közel 45k-ba volt. ezvolt az egyetlen FULLHD-s moncsi ilyen árban. és a képe? hát az bitang jó. ezért a pénzért, ez a monitor egy főnyeremény érzésem szerint. egykis felhasználói tesztet írtam róla a LogOutomban, ha nagyon kiv vagy reá
sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e. nemvoltam oda a wide moncsiért akkoriban. hát megvettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a drága kis BenQ közel 45k-ba volt. ezvolt az egyetlen FULLHD-s moncsi ilyen árban. és a képe? hát az bitang jó. ezért a pénzért, ez a monitor egy főnyeremény érzésem szerint. egykis felhasználói tesztet írtam róla a LogOutomban, ha nagyon kiv vagy reá
sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e. nemvoltam oda a wide moncsiért akkoriban. hát megvettem...
shield