Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hűha, nagyon ott van ez az új grafika, ámulok és bámulok.
Az új hangok szintén. Egyébként feltettem a patchet, a menü háttere és a betöltésé is megváltozott, no és kaptam hálózsákot is, lehet szundikálni, ezt már az ol módokban is nagyra értékeltem, mikor egy nehezebb szakasz jött és éjszaka sokkal könnyebben meg lehetett oldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az új hangok szintén. Egyébként feltettem a patchet, a menü háttere és a betöltésé is megváltozott, no és kaptam hálózsákot is, lehet szundikálni, ezt már az ol módokban is nagyra értékeltem, mikor egy nehezebb szakasz jött és éjszaka sokkal könnyebben meg lehetett oldani. 
shield