- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Telda
addikt
válasz
capulet75 #9278 üzenetére
Végig vittem, de már évekkel ezelőtt. Mostanáig a CoP-tal játszottam, de már picit unalmassá vált. Ezért is akarok újra belefogni az alap játékba, mert már szerintem semmire nem emlékszem belőle.
genndy: Egy letöltési linket tudnál esetleg adni a modra? Tudom google, csak nem akarok hülyeséget leszedni.
-
RobberBaron
tag
-
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9265 üzenetére
Pedig a quest markernek mutatnia kell, hogy a bunkerből kijőve, a bejárattól balra eső, kerítéssel elzárt területen (nem messze onnan, ahol a Husi belelép az anomáliába) van az az artifact, amit Szidónak el kell vinni. Oda nem kell fegyver, se semmi. Ezután kapod meg a késed.
Ejjj, nagyon rutinból akarja tolni valaki. -
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9262 üzenetére
Sok ilyen lesz még az OGSE-ban, ha rutinból tolod a vanilla SOC élményeid alapján, sokszor fogsz így járni. De éppen ez a jó benne. Azok közül a modok közül, amiben nincsenek új pályák, az OGSE-t tartom a legjobbnak: hű az alapjátékhoz, nem rombolja le a stalker hangulatát (mint sok más "elmebeteg" ruszki mod), hanem kiteljesíti azt.
Mondjuk elég nehéz, van pár húzosabb rész, ahol vért izzadtam, hogy tovább menjek. -
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9260 üzenetére
Ez... a régi (eredeti) sztori része, más tanuló-bevezető küldik voltak anno régen, ezt hozták vissza némelyik modban. Ne rutinból játssz, hanem figyeld, hogy milyen küldiket ad Szidó az elején, csak azután engednek be a kezdők falujába, miután ezeket megcsináltad.
Az elején te vagy az ismeretlen arc, aki egyedüliként élte túl a death truck-ot, és attól félnek, hogy fertőzött vagy, ezért lőnek rád. -
PeL
addikt
válasz
capulet75 #8614 üzenetére
Ha van fent már mod akkor két fájlba kell beletúrni:
gamedata\config\system.ltx:
max_weight = xx <-- Ide azt a számot írd amit átlépve gyorsabban fog fáradni a karakter.
gamedata\config\creatures\actor.ltx:
max_item_mass = xx <-- Ide ugyanazt az értéket írd amit a fentebbihez írtál.
max_walk_weight = xx <-- Ide azt az értéket írd ami fölött mozgásképtelenné válik a karakter (Mindenképp több legyen mint az előző kettő, +10 vagy +20-at dobj rá)Ha nincs fent mod akkor keress valami extractort ami kibontja a db fájlokat a stalkerben és ezt a két fájlt bontasd ki vele hogy módosíthasd majd másold be mint egy modot a stalker mappába
-
-
PeL
addikt
válasz
capulet75 #8453 üzenetére
http://www.moddb.com/mods/stalker-soc-oblivion-lost-2010
Innen szedted le?
Van ott valami patch is, próbáld meg azt is, valamint tedd fel maxra a grafikát ha nincs úgy
Full Dynamic Lightning-ot is beleértve
-
-
Grisam
tag
válasz
capulet75 #7757 üzenetére
Én innen szedtem le az OL2010-est.
http://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl/hsz_7412-7412.html
És arra az exo-ra gondoltam, igen, és valakit meg kellene ölnöm érte Yantarban a térképen lévő infó szerint. Én ott mindenkit lemészároltam többször is, mégsem volt senkinél ott az infó az alap játékban. Az OL2010-ben meg teljesen más minden, mert sokkal több ellenfél jön és némelyik hullához oda sem lehet menni, mert olyan helyen vannak ami már a két pálya közé esik. De mindegy, így is megvan már szinte minden ruhám ami kapható, és fegyverből is begyűjtöttem a legjobbakat persze mindből rengeteg lőszerrel és a Minigun is a táskámban lapul.
-
Grisam
tag
válasz
capulet75 #7745 üzenetére
Az alapban nem megy azt tudom, de nekem az OL 2010van fent és ezzel sem tudom rátenni a gránátvetőt. Igaz nincs is rá szükségem, mert nem használok olyat, meg fegyverből is inkább a GP 27-es van nálam ha jól emlékszem a nevére.
Sokkal jobb a 26-osnál. Lőszerem tömérdek van így azzal sincs gond. Csak érdekelt ez a gránátvető dolog.
Meg ami még idegesít, hogy nem találom, az Fang exo-ja, azt az alapban sem tudtam megtalálni. Itt nem is lenne rá szükségem, csak idegesít, hogy még nem szereztem meg. -
-
Grisam
tag
válasz
capulet75 #7566 üzenetére
Itt van leírva, hol lehet a súlyt átállítani. #7484 Az éjjellátót meg egy másik file-ban tudtam átállítani, ahol a ruhák tulajdonságai vannak felsorolva. Ott lehet a futást is beállítani. Csak át kell írni a False-t True-ra.
Lehet növelni a fegyverek sebzését is, de olyankor az ellenség kezében is erősebbek lesznek azok a fegyverek, így többet ér ritka vagy fejlesztett fegyvereket tuningolni ami nincs másoknak.
Valamint a ruhák tulajdonságait is fel lehet javítani..
-
Grisam
tag
válasz
capulet75 #7561 üzenetére
A minigun-t csak a protoipus exo-val tudod kézbe venni. Az is van a tudósoknál. De abban nem lehet futni és elég vacak a védelme, legalábbis nálam. azt még nem tudtam modolni, mert nem találom.
de a sima szürke exom profi védelemmel van ellátva plusz kék éjjellátó, lehet futni benne, és 1500kilót cipelek.
Kicsit csalok, de már megengedhetem magamnak.
-
robogo81
senior tag
válasz
capulet75 #7549 üzenetére
De azért az is brutális hogy beálhatsz bármelyik frakcióhoz, lehetsz zombi,katona, monolitos.
Csak akkor mindenki le akar lőni,pár hely kivételével.
A bárba be se tudsz menni csak ha kinyírsz mindenkit az úton.
Bár a végén a monolitos rész elég könnyű lehet.
Csak mész,mész elbeszélgetsz mindenkivel(a reaktor árnyékában,alatta felette,benne). -
-
robogo81
senior tag
válasz
capulet75 #7514 üzenetére
Nekem a 2009 a:S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl complett2009 mappában van,ez egy tiszta telepités +pecselés +a mód telepítése után lett átnevezve.
A ol2010 ezután ugyanúgy:új telepítés +javitás,utána a kicsomagold mód tartalma(bin,gamedata mini image,stb.) átmásolása.
Ja és előtte az esetleges régebbi mentések mappa törlése.
Így 2 stalker van fent nekem.Ja a 2009-hez az OL2010 -es indítót használom,azt írják meg van pecselve hogy 3 GB ramnál több memóriát is tudjon használni,eddig nem volt vele bajom.
-
robogo81
senior tag
válasz
capulet75 #7512 üzenetére
Nekem a Complet 2009 és az OL2010 is fent van,1.005 javitással.
A Complet az alapjáték grafikailag feltuningolt, rengeteg hibajavitással,pár extrával(készlet javitás,alvás,teleport,freemód),de az eredeti történettel.
A OL 2010,rengeted exta ,még jobb grafika,több fegyver, több feladat,a legjobban használható módok összessége.
A gépen lehet több stalker is,csak a mappáját át kell nevezni,és mehet fel a következő. -
Akos96
senior tag
válasz
capulet75 #7487 üzenetére
Ha megszerzed a kulcsot/dekódert Pripjatyban, akkor az erőműben előre haladva bal oldalt lesz egy létra, felmész, kinyitod az ajtót a dekóderrel, majd utána végigküzdöd magad a monolitosok közt, ahol lesz egy terem, ahol majd választhatsz, hogy csatlakozol a projekthez vagy sem. Ha csatlakozol, gémóver, ha nem, elkerülsz az erőmű "mögött" levő helyre, ahol portálok segítségével kell előre haladnod, miközben teszel egy sétát a szarkofág tetején is. Ha végeztél, záróanimáció, és happy end.
Én szervóruhában nyomtam végig a pályát, abban nem volt túl nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest