Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
kösz a felvilágosítást, vagy 1 éve próbálkoztam trainerrel
hát pech...
godmod-ot meg nem használtam soha. csak trader_mod. ezvolt a max e téren.sajna nemtudom megmondani, milyen pöcs kell hozzá. nem XP alatt gépelek....
nemtudom te hogyvagy vele, de nekem stalkerezni, mindig az esti órákban van kedvem, időm. és csodálkozom, ha azon veszem észre magam, hogy kikell lépni, mert a játékban IS besötétedett. és a szívinfarktus nagyon alattomos tud lenni....

az osonásról emg annyit, h egyetértek. félig. amig megnem szerzem az adott fegyveremre a távcsövet, és hangtompítót. ezek alpnak tekinthetők nálam. enélkül nem buli a buli.

szerk: kedvenc ruha+fegyver?:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hát pech...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield