- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #6032 üzenetére
Az nem semmi!
Én úgy szórakoztam a soc-cal (a sokadik végigjátszás után), hogy benyomtam a trader modot, meg trainert, hogy minden egyes kattintásra 100000 rubelt csap hozzá a pézemhez. Azzal kezdtem, hogy a sidorovich-nál feltankoltam a legjobb cuccokkal, majd benyomtam a trainert, hogy ne fogyjon a skúló és had szóljon.
Elég kemény cafatolások voltak útközben, no és halhatatlan voltam, de pont ez az egyik probléma a cheateléssel, egy idő után megunod az egészet. Nincs kihívás, csak az értelmetlen öldöklés. Meg is untam hamar, a végigjátszás közben meg szét kuláztam magam a játék minden percében, nagyon élveztem.
Én csak az ol 1.3-at játszottam végig, a 2.0-ba és a 2.2-be csak belekóstoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest