- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #6064 üzenetére
Ezt meg én nem tudtam, köszi a tippet!
Pakoltam rá driverből, de nem változott semmit. Viszont itt is előjött az, ami már régebben is, hogy esőben elkezd villódzni mindenféle háromszög alak, elég idegesítő. Aztán aludtam egyet és elállt az eső, de előjött az előbb éjszaka esőben is, valami driver gond lehet, csak azt nem tudom mi. Van egy régebbi driverem, talán azzal kéne megpróbálni.
Ja az ol zenéje tényleg gyilkos, már a menüben összekulázod magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő