Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Medvelászló
üzenetére
Az emeletre fel, jobbra be, ott egyenesen, és van egy nagy "ablak" a falon ahonnét ki lehet lépni a csövekre, aztán a gerendákon óvatosan végigsétálni...
Ideális pozició csipázáshoz..
Senki nem néz a feje fölé, viszont frankó hangtompító kell, mert nagyon szaladni sem lehet sehova.
Majd teszek fel képeket este ha máshogy nem megy. -
emre
veterán
Továbbra is teccik az INFERNO mod
Egy kis élménybeszámoló:Nem tudom kinek mi a bejövős, de ultra brutál mennyiségű zombi, snork, kutya stb tud meglepni teljesen valószínűtlen helyeken. Viszont kevesebb sebzés elég a kilövésükhoz.
Ez főleg a vérszívókra és a snorkokra vonatkozik. A zombik továbbra is keljfeljancsit jáccanak.
A vintar az svd-ket megszégyenítően pontos, csak ultra távolságra kell jobb csúzli.
A barban megjelentek a zsoldos szabad csapatok, és néha csak heveny közelharc után lehet lejutni a csaposhoz. A bar elötti utat már nem csak a kutyák állják el, ill. támadják, hanem mindenféle förmedvény.A zombik tök érdekes dolgokat tudnak produkálni. Pl. X18 után felmentem a tetőgerendákra hogy kedvemre katonákra vadásszak. Tudjátok itt mondja a füledre Sidorovics, hogy menekülj a déli úton, mert körülvettek a katonák....
Na én nem futottam el hanem felmásztam a bejárat feletti gerendákra mire odaértek a katonák. Szerintem jól is tettem, mert nem sokkal utána megjelent 1-2 törp, toppantós akármi, meg néhány helyi zombi. Csak azt nem tudom hogy jöttek fel utánam, mert egyszer csak ott termett mellettem. (képen csak kinagyítva látható) Győztem levadászni mindet, de addigra már a katonák többségét ezek elintézték.
-
Medvelászló
senior tag
Csak 500-ra írtam át a korlátot,a többit a ruha adja
Szerintem még így is reális,igen jó kiképzést kapott a Stalker-em
Nálam nem billeg a megjelöltSkeleton:nem tom h.indul-e peccs nélkül én még nem próbáltam,magyarítás ügyben nézd vissza a topic-ot,asszem még Lauda linkelt 1-et régebben
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Magyarosítást honnan lehet letölteni az OL 2.2-höz
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
És ha 1.5-ös patch nélkül rakom fel akkor el sem indul???Mert akkor már tudom miértn nem indul előtte.
Medvelászló: maximum game.

-
-
skeleton91
tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Kössz.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
skeleton91
üzenetére
Ajánlatos!
-
skeleton91
tag
Hi az OL 2.2-höz szülkéges az 1.5-ös patch?
-
emre
veterán
Nekem eddig nagyon bejövős a cucc.
Főleg a random frakcióharc. Már a kordonban megbolygattam kicsit a katonákat, erre egyből megtámadták a Sidorovicsnál levő tábort. Meg a mutánsok is sokkal aktívabbak.Ami nem teccik, a fényviszonyok abszolut nincsenek kiegyensúlyozva.
Beleértve a fehér villanásokat, de úgy egyébként is adott területen és napszakon belül is össze-vissza homályosodik és élesedik a kép. Viszont az esővbebn itt tényleg nem lehet rendesen látni. Nem csak csöpörög, hanem szakad lefele a víz.Kis segítség ismét.
Az abc kit nevű dobozkát mire lehet használni?
Sajnos a magyarításnak köszönhetően az angol megnevezések eltüntek az inferno spec cuccai mellől, így most csak találgatni tudok.
Esetleg valaki screeneket tudna küldeni ezekről.....
Köszönöm!
De az is lehet, hogy telepítem angolul is, és majd azon átnézegetem a dolgokat.
Ja, kipróbáltam az OL 2.2-ben levő actor.ltx fájlt beépíteni az infernoba, mivel ott nem billeg a karakter, de sanjos nem ettől függ a dolog. A game ment rendesen, de a marked_one továbbra is kóvályog. Tehát nem az actor.ltx-ben kell keresni a megoldást.
-
Korosztil
csendes tag
Vége a bulinak leülnék gamelni de valahogy nem találok el semmit sem...
Ez a jó kis ukrán vodka
-
válasz
Medvelászló
üzenetére
Jol birod akkor. Engem mar 10 per utan kiidegelt, abb is hagytam. A graf amugy nagyon szep, de ez a villogas total tonkreteszi szvsz, nem lehet ezt vlahogy kivenni belole?

Ol 2.2-t meg en se nyomtam vegig, lehet rakattanok arra, mondjuk a 2009 mod is brutalis.

-
Medvelászló
senior tag
Dehogynem,főleg akkor idegesít mikor az ellent gyakom ezerrel és akkor villanik.Soxor azt képzelem h.portfolió készül a karakteremől
Benne leszek a PLAYSTALKER-ben v.boy-ban?
félmeztelenül véresen és golyószaggattan,és még az is idegesít mikor akkora köd van nem látom a fegyómat sem,de az ellen már jó messziről leszed.pffffffffff-no kommentAsszem nekilátok újból az OL2.2-nek transmutolni és újból felveszem a harcot a kitörésekkel és a gránát záporral
Alapjában véve maga az elgondolás nem rossz -
válasz
Medvelászló
üzenetére
A Te szemed nem folyik ki a feher bevillanasoktol?
-
Medvelászló
senior tag
Nálam magyarítás nélkül elkezdett kilépegetni bug reporttal,törlés és újratelepítés után tökéletesen működik,kivéve voronyin admirálisnál amikor akarok vele dumálni,ott is kilép és nem tudom megcsinálni a küldiket amiket adna.Nem nagy baj,ezért bosszúból beálltam katonának és kinyírtam minden stalkert és egyebet a kordontól útban a bárig.Most már csak barangolok,asszem végeztem a gémmel

-
emre
veterán
válasz
Medvelászló
üzenetére
Sokadik próbálkozásra a Stalkerhun14-es nevezetű, telepíthető Shoc magyarítással többé-kevésbé működik a dolog. Remélem stabil marad a game, most raktam föl kb. negyedszer. mert mindig volt valami gond. (nem a rendszerrel, hanem elpiszkálgattam)
Innét kaptam vérszemet readmi.ltx abc inferno:
To play with your original game language, rename
"localization (YOUR_LANG).ltx" to localization.ltx
Én így csináltam:
1_game
2_paccs
3_inferno
4_stalkerhun
Az inferno localization.ltx fájlaival nem foglalkozam
A Stalkerhun-t a game mappájába telepítettem (csak a gyökérbe, a gamedata mappát meg sem mutattam a telepítőnek, úgy tűnik megtalálta az útvonlat.
Mindegyik telepítés után restart, az elején csak laza egymásután pakoltam a dolgokat, de nem szerette.
A billegést még nem sikerült megoldanom, mivel egy métert nem haladtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Medvelászló
senior tag
Abc inferno
Szerintem nincs hozzá magyarítás vagy csak én nem tudok róla
Más:
-ami nagyon nem tetszik az az arti használata fegyóként,semmi szükség rá,és a kitörések is bénák lettek,simán túl lehet élni őket a szabadban,mindössze 2x találkoztam a játék folyamán,és nem dobálnak gránátot rám az ellenségek.Ja és egyetlen 1 kontrollerrel találkoztam,azzal is Jantarban miután visszaverekedtem magam az erőműből
Ezeket leszámítva igen jól sikerült a gém.Valaki nem tudná betenni az OL2.2-be a Nanosuitot,ill a sisak effekteket??
-
emre
veterán
és tudja és tudja.....

mondjuk villódzik és imbolyog rendesen.
majd átnézem az actor.ltx-et hátha le lehet redukálni a marked_one amplitúdóját az erősen ittasból, mondjuk olyan enyhén másnapos jellegűre.már kérdeztem, de hátha azóta lett fejle,mény az ügyben: inferno magyarítással hogy álltok?
-
-
skeleton91
tag
Hi ezt az oldalt nézzétek.
[link] -
C4mp3r
addikt
Nem menekül
[link] -
Medvelászló
senior tag
Sikerült beszerválnom egy nanosuit-ot,szerintem elég jó az [L:/dl/upc/2009-07/25/153095_t6lovmdq3pwzdtw4_ss_rendszergazda_07-25-09_01-56-39_l08_yantar_3.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/25/153095_t6lovmdq3pwzdtw4_ss_rendszergazda_07-25-09_01-56-39_l08_yantar_3.thumb.jpg]
[/IMG][/L]artifact gyüjteménnyel!Viszont nem értem mit jelent a sisakban a SYSTEM ONLINE 100%
Íme a kép: -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
skeleton91
üzenetére
Próbálj meg valamit az EAX környékén állítgatni, esetleg ki-bekapcsolni.
-
skeleton91
tag
Hi lenne egy problémám feletettem az 1.4-es patchet és utánna elkezdett baszakodni a hang
pl: ha szembefordulok egy stalkerrel amikor beszél akkor nem hallok semmit belőle de ha olalra fordulok akkor pedig tisztán hallom, ugyan ez van a lövéseknél meg úgy általában minden hangnál.Ha van valami ötletetek akkor osszátok meg velem. -
Korosztil
csendes tag
Az Oblivion 2.2-ben miért nincs minigun? Lőszer van hozzá a bárban, de maga a fegyver nem kapható :S
Valamilyen fájlt nem kell átirni?
-
válasz
skeleton91
üzenetére
Nalam semmi mod nincs bent, de valami file biztos atirodik, regebben is volt hasonlo, de pl az alapjatekkal es a 2009-as moddal illetve az ol moddal soha.

-
válasz
Medvelászló
üzenetére
En se, valami filet kene visszairni, amit azt szabalyozza, hogy jaraskor mekkora "amlitudoval" billegjen a sztaker.

-
válasz
Medvelászló
üzenetére
Nem, mert mear sidorovich utan billeg, bar lehet pertut ittak aze....

-
Oksi, koszi mindkettotoknek!

Elobb feltettem es jarasnal billeg jobbra-balra az user, regen is talalkoztam mar vele, nem tudjatok mitol lehet?

-
-
válasz
Medvelászló
üzenetére
Aha, akkor en is atirom majd 500-ra, ki kene probalnom. Ennek a tortenete ugyanaz, mint az alap game-e?

-
Medvelászló
senior tag
-
válasz
Medvelászló
üzenetére

Jo nehez lehet a mod, ha ennyi cuccal maszkalsz. Vagy csak keszulsz a legrosszabbra?

-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Füstgránát?
Az meik szinü? a Piros?
Z betüvel válts a gránátok között és ott megleled.
Sztem azért nem megy nekem az OL 2.2 és 2.1 magyaritás, mert az alap játék nekem Eredeti Orosz, és ezért le kell töltenem az angol változatot...
Hú de utálom én ezt az egészet.... -
válasz
Medvelászló
üzenetére
Eleg kellemes sulyhatarod van.

-
Anubiss
tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Milyen az a radioaktív FN 2000? Erősebb, vagy ugyanolyan mint a többi csak sugárzik...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Medvelászló
üzenetére
Nos az én gépem a sima garfikát is csak közepes-low beállításokkal viszi, szóval nem az ultra grafika lenne a fő szempont. Inkább a játék hangulata, élvezete érdekelne, mert ha jobb, mint az OL akkor átváltok.
-
Medvelászló
senior tag
Érdemes kipróbálni,ha nagyon jó hangokra és állati jó grafikára vágysz.Ma sikerült szert tennem 1 radioaktív FN 2000-re v.FT nem tom"
Kapsz kis kedvcsinálót
Én Masteron nyomom,és nagyon izgalmas,pörgős,szép és a hangok azok egyenesen vérfagyasztóak.Rengetek zombi,alvajáró,monszta és egyéb házi kedvencnek nem mondható állat tör az életedre!

-
C4mp3r
addikt
ABC Inferno-ról mi a vélemény?
-
Medvelászló
senior tag
Abc inferno
Hogyan kell használni a füstgránátot,nyomkodok mindent de nem használható?!!!!
-
CsíkosMókus
aktív tag
Meglátjuk. Kicsit mai(bb) szintre felhozhatnák már a grafikát.
-
Korosztil
csendes tag
Apropó letöltöttem az Oblivion Lost 2009-et, de 7zippel nem lehet kibontani, mert egy rc1 tipusu fájl, és nem tudok vele semmit csinálni. Segitségeteket kérném.
Köszi előre is -
Korosztil
csendes tag
[link]

B.U.É.K. S.T.A.L.K.E.R.

-
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Örülök, hogy tetszik neked a mod

-
Medvelászló
senior tag
Na végre sikerült átvergődnöm a vad vidékig,keményen megizzasztottak a zombik és egyebek.Masteron nyomom
csak kapkodom a fejem h. merről jönnek és mennyien vannak a rohadékok na és a hangok,iszonyatosan vérfagyasztó brrrr.. kiráz a hideg.

ABC mod -
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
nekem ien nem volt, nem a tüzes genyát kell lőni, hanem azt a kopogó szellem szerü vibráló fény/tüz jelenséget. Az elpusztul, jön a videó és felveszed a dokumentumokat, gondolom X18-ban vagy
Nekem még mindig nem kompatibilis a OL 2.2 és a magyaritás együtt, ha unistallálom a magyaritást megy a game :S -
Medvelászló
senior tag
Lejutottam a laborba ahol valami tüzes genyák támadnak rám és nem tom mit kell csinálni,ráadásul használom az artit fegyókénk és bug reportal kilép a gém
kezd kiakadni a geiger számlálóm

Abc inferno-ról van szó
-
Korosztil
csendes tag
Sikerült telepitenem az OL 2.2-t, magyarositottam is, de amint tölti az uj játékot a szinkronizálásnál kifagy. Miért van ez? segitsetek plz
-
Vladi
nagyúr
válasz
Medvelászló
üzenetére
A saját könyvátradból linkeked őket? Akkor nem is fog menni.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Korosztil
üzenetére
Abc inferno
Húúúú ómájgád,épp hogy sikerült átvergődnöm agropromból a szeméttelepre,rohadt sok az ellen.
nagyon jól sikerültek a hangok,főleg az átlátszó repűlő mizéké.Épp a bárban biznyicelek,ami nagyon meglepett az a Trs 301-es távcsöve,nagyon szép lett,ő lett a kedvenc fegyóm LOL
A sisak effektek sem lettek rosszak,amikor betöri az üveget a golyó
Sajna nem tudom felrakni a képet a rosseb egye megy
[L:/dl/u
pc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-27-39_l05_bar.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-27-39_l05_bar.thumb.jpg]
[/IMG][/L][L:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-32-07_l05_bar.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-32-07_l05_bar.thumb.jpg]
[/IMG][/L] -
válasz
P2000WRC
üzenetére
Ennek semmi köze az oprendszerhez (XP vs Vista), de még ahhoz sem, hogy hány bites az oprendszer. A 32 bites programok alapból 2 giga ramot látnak a memóriából, ezért a telepítő is annyit ír ki, hiába van több a gépben. De ettől még maga a játék láthat - és használhat - többet, ha úgy van megírva.
-
gabber01
addikt
Hello ALL!
Kéne egy kis segítség, konkrétan abban hogy melyik modot válasszam: Oblivion Lost vs Rebalanced? Egyszerűen nem tudok dönteni, annyi időm meg nincs hogy mindegyikkel játsszak, meg hogy elolvassam ezt a röpke 6k hozzászólást itt.
Szal várom a véleményeket, pro és kontra pls. 
-
P2000WRC
tag
Ez az, hogy az XP meg a Vista is látja a valós fizikai RAM-ot, csak a játék nem.

Sgergi: Az a legnagyobb gondom, hogy egy csomót belefeccöltem a gépbe, és szinte semmivel se fut jobban a játék, és azt hittem, hogy ez az oka...de valszeg nem.
-
sgergi
veterán
válasz
Korosztil
üzenetére
Semmi köze ahhoz, hogy vista vagy xp van-e a gépen, hanem az számít, hogy 64 bites-e a windows.
#6418 P2000WRC: 2 dolog jut eszembe: Az a 2 giga nem a követelmény, amennyi kell hozzá? A másik, hogy a win alapértelmezés szerint 2 Gb ramot tud kiosztani egy programnak. Egyébként 2 gigával is tökéletesen fut, így nem hiszem, hogy bármi gond lenne. -
P2000WRC
tag
Üdv
Valaki nem tudja, mitől van az, hogy a játék telepítésnél csak 2 Giga RAM-ot lát?
Az asztali gépben 4 giga van, ott is csak 2-t lát, aztán próbáltam a laptopon is, ami 3 gigás, és abból is csak 2-t... -
jakobinus
tag
Sziasztok.
Eredeti játékot vennék, de sehol nem találok. Ha tud valaki beszerzési forrást, kérem küldjön egy pü-t.
Köszönöm. -
emre
veterán
Az inferno mod-ot tudta valaki magyarosítani?

-
emre
veterán
Súlyt így lehet átírni:
Mindekettőben át kell és újraindítás szükséges.system.ltx:
max_weight = 500 (tetszés szerint)actor.ltx:
max_walk_weight = 500 (tetszés szerint) -
Korosztil
csendes tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Az a ruhától függ mennyit birsz cipelni. Amire emlékszek: Nano Suite 210 kg.
De exoskeleton ruhákkal akár 300 kg-ot is birsz
-
Korosztil
csendes tag
Örülök neki, hogy rendesen müködik

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Benne leszek a PLAYSTALKER-ben v.boy-ban?
Alapjában véve maga az elgondolás nem rossz

A sisak effektek sem lettek rosszak,amikor betöri az üveget a golyó
shield