- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #11975 üzenetére
Jobb híján az Oblivion Lost 3.1 elég stabil. Az alap SOC befejezése után a történet tovább folytatódik más pályákon, ám elég hosszú és unalmas az út odáig, mivel a mod szinte semmit se változtat az alapjáték részen, kivéve a sok respawnt és a megnövelt nehézségi szintet. De én épp most kijutottam a szarkofágból az alapjáték végén és szívesen adok egy mentést, hogy ne kellejen végigjátszani a SOC alapsztoriját. AKIT ÉRDEKEL INNEN LE LEHET TÖLTENI. Ez a napokban megjelent OL 3.1-hez van, semmiféle javítás nélkül. Az előző OL 3.0 verzióval nem megy! Az alapjáték SOC 1.0005 angol. Az elrejtett cuccok GPS markerekkel vannak megjelölve, a Bárnál van még két zsákbban minden finomság, érdemes visszamenni értük. Innen a folytatás nekem is új, nem tudom mi következik. Remélem megérte végigverekednem magam idáig
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest