- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #11599 üzenetére
Nálam ott volt, viszont nem látszott. A végigjátszásban tisztán látszik, amint ott hever a törmelék szélén, már elég messziről látható. Szerintem ez verzió hiba, mint ahogy az is, amikor a csaj elküld a Halott Városban egyezkedni a tolvajokkal. Na, itt a térképen ő megjelöli a feltehető helyüket, de nálam nem jelent meg az a bizonyos kör alakú jelölés, ami pld. a végigjátszásban ott van, és a szöveg szerint is ott kellene lennie. Órákig kutattam utánuk a lakásokban, aztán megnéztem ezt is a YT-on, s hát nem is a városban kell keresni őket. Szóval ezek az apró dolgok teszik tönkre az élményt, pedig a sztori jónak tűnik és ha egy kicsit komolyabb feladatokkal sózzák meg, hatalmas játék lehetett volna. De ezek a küldetések nem igazán sztalkeresek, inkább egy Doomra emlékeztetnek, ahol halomra gyilkoljuk a szörnyeket. Oda az kell, de ide egy kicsit zónásabb fő akció kellene, mert szerintem a Stalkerben a mutánsok csak mellékszereplők és nem körülöttük forog a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest