- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.H.
újonc
válasz
sagajr78
üzenetére
Én speciel kiirtottam Fox-nál a SIN-eseket (fox túlélte).
És a játék kiíra hogy ne menjek le a bányába mert nem bírják az arcom, és kérjek segítséget vagy a dutytól vagy a csapostól. Beálltam a dutyba (kedvenc frakcióm) és miután csináltam nekik egy csomó küldit és tiszteletbeli tag lettem segítettek kiirtani a Sineket. Úgyhogy nem akad el az ember csak gürizni kell kicsit amíg kisímítod. -
vhw
addikt
válasz
sagajr78
üzenetére
"...még csak véletlenül sem tünteti fel ellenségnek a kérdéses frakció embereit akik fogva tartják Fox-ot"
Ez utólag változott? Én a megjelenés napjától játszottam, így ezen elég hamar túljutottam, masszívan pirosan szedve jelentek meg a neveik a célkereszt alatt (a közismert banditaruha csak ráadás). Ha ez azóta változott akkor no problem, de ha nem akkor ez sokaknál instant ok, hogy előbb lőjjenek. (jó-jó mondhat sidorovich, amit akar, nem egyszer előfordult már Stalker játékban, hogy közben hirtelen változik a terv, a bugok is közmondásosak - és ha pirossal jelenik meg valaki, azt nem szokták véletlennek venni az emberek)
-
bacika
csendes tag
válasz
sagajr78
üzenetére
Ez mind szép és jó amit leírtál, de én beszéltem az emberekkel, elengedték Fox-ot, aztán kinyírtam őket, beléptem a dutyba, aztán mentem a barlangba, lőttek rám, de megúsztam, haladt tovább a történet, most ép a dokihoz megyek már az ingoványban, lehet vannak következmények, de minden megoldható
vagy csak nekem jött össze valami csoda miatt, esetleg a zona akarta így
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vagy csak nekem jött össze valami csoda miatt, esetleg a zona akarta így