- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsudzsu7
csendes tag
Segítsetek légyszi! Az X10-es laborban hol találom a kódot az ajtóhoz? Tegnap óta rohangálok le-föl, de csak egy hullát találtam akinél nincs semmilyen kód.
-
dzsudzsu7
csendes tag
Az X10-es laborban hol találom a kódot az ajtóhoz?Már vagy egy órája bóklászom, de semmi.
-
dzsudzsu7
csendes tag
Skacok!
Valaki megtalálta a legendary stash-t amiről a banditaruhás arc beszélt a bárban?A térkép egyik fele megvan a remetétől(59 van ráírva egy lapra) a másik fele egy katonánál lesz elvileg Countryside közelében.
Emlékeztek az Oázis artifactra?Na ez is tuti olyan quest
-
dzsudzsu7
csendes tag
válasz
Balathruin #2909 üzenetére
Lehet fejleszteni, a hivatalos peccsel biztosan.
Valami fix Swampra?Engem is kivág a dokinál
-
dzsudzsu7
csendes tag
Valaki megtalálta a titkos kereskedőt Dead City-ben?Veles azt mondta, hogy majd jelentkeznek Pda-n és mondanak koordinátát ha közel érek.Eddig semmi pedig már mennék vissza Yantarba.
-
dzsudzsu7
csendes tag
válasz
miklos3391 #2780 üzenetére
Én el se mentem Velestől a motyóm nélkül.Vele szemben van egy láda, egy polcon, ott lesz mindened
-
dzsudzsu7
csendes tag
Nem ad valami küldetést Petrenko ezredes mikor visszavisszük az x18-as doksikat neki?Kinyírtam a Sin ürgét az ajtónál ha az számít.
-
dzsudzsu7
csendes tag
Sziasztok!
Az x-18-as laborban vagyok, a 3. doksit keresem(az alagútban,létrával kell felmenni érte), de nincs se az asztalon se máshol, de még az alagútban sem. Valami konzolparancs esetleg amivel az inventoryba tehetem?Kizárt, hogy előlröl kezdjem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest