- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ej, de mé' dobál ez ki engem?!... feketeképernyő és szevasz... -.-
-
- = Zk = -
félisten
Mesterek, most fejeztem be a SoC OL 2.2-t.... trader moddal...
nincs vmi efféle mod a CS-hoz is?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #4352 üzenetére
1.5.10 elment, majd kiírta, hogy a meghajtók regisztrálva. elméletileg az a baja, hogy másik vinyóra lett telepítve, báár..
5x rinyált, hoyg tegyem be az eredeti lemezt.. há hogy? annyira eredeti, hogy még a blokk is benne van... de elindította
...
meglesem, mit megy az 5770-940BE kombóval -
- = Zk = -
félisten
halihó
feltettem a CS-t, erre hibaüzi, hoyg az első startnál rendszergazdai jogkör kell. nah azt hogyan, mikor semmilyen más felhasználó nincs, csak az enyém, mint admin...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #3843 üzenetére
...örök álomba szenderültél?
....
-
- = Zk = -
félisten
küldikről:
kívánságteljesítő+a "hang" álltali...számszerint nemtudom, melyiknél mennyi vanHa minden igaz, 4+3 az arány
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3811 üzenetére
jah hát igen
ebben igazad van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3809 üzenetére
az utsó pecs ugytudom sok bugot kijavított....
vagy tévedek? -
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3807 üzenetére
más videón nézni, és más a WASD szindróma
-
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #3802 üzenetére
bazki
visszalehetett volna nézni...hogyez nem jutot eszembe -
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3797 üzenetére
pff
nemrossz gondolat.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3795 üzenetére
következtetésem szerint konyec neki.....
de nemtom, a SoC fórumban nem-e tudnak róla valamitde a másik anomália számomra, az az, hogy amikor a SoC-ban (az intro videóban) egy stalker odavisz szodorovics "asztalára", az a faszi ki?.. Ez régóta bassza a csőrőmet
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3793 üzenetére
a CS a SoC előzménye
valamint nekemis a CS vége az, hogy kivetítősdi!....eztán jön a SoC..a SoC-ban strelok voltál, csak ez utólag derült ki szépen. a CS-ben Heg, a zsoldos voltál. Te üldözted Strelokot, de hogy milesz/lett vele azt nemtudom.
az én elméletem ez a cslekményszálraa CoP tudtommal független lesz e két sztoritól, vagy tévedek?
-
- = Zk = -
félisten
micsoda taktikák, csak lesek!
-
- = Zk = -
félisten
van egy feljáró, ne hogy már ne
nem leesni kell, hanem megtalálni a lejárót. hamár leestél, egy füldkupacon kell felmászni.
ha jólemlékszem deszkák takarják.....
addig beszéltek, míg visszafordulok Limanszkbólapropó! azt a jobb felsősarokban levő VGA infó kiírtást honnan vadásztad cimbora
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3762 üzenetére
lelehet menni oda, oldalról. a barlangban keresd meg a lejáratot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3757 üzenetére
te a TFW-ra gondolsz?
azzal énis copokátmek szemétdombra, és csak pirosat látok a térképen
hurá....
emre: őőő, hol az a barlang?
kép volna esetleg?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3755 üzenetére
megoldódott..
köszi a gyors reagálásotokat -
- = Zk = -
félisten
zavarban vagyok.....évekig félreinformálva éltem?
egy vége van a CS-nek?.....mert tudtommal 1 alternatíva van, bmi is történik strelokkal...
hallottam vmi kívánságteljesítőrőlde az a SoC-ban volt, tudtommal..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3168 üzenetére
passz. jókérdés.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3166 üzenetére
Win7 X64-re feltettem a SoC-t, és szépen fut.
mostjön a CS.
szidorovics bejáratánál nekem mindig is volt anomália. ugyértem az OL-ban. alapból perszehogy nincs...de ezaz elfoglalósdi nekem új.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3159 üzenetére
megköszönném
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3157 üzenetére
hmm...
akkor nagyon nem vágom eztaz "Ecseripiacos" sztorit....
épp most készülök visszamenni Lebegyevhez, hogy elfoglaljuk a hidat...hmm.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3155 üzenetére
melyik moddal nyomod, ha szabad kérdezni ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3152 üzenetére
nekem nem a barátom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3150 üzenetére
jéé. nemis tudtam, hogy ipon letesztelte
-
- = Zk = -
félisten
ennek szívből örülök
#3136) romero28: a járművek vezethetőseg egy kissebbfajta hekkeléssel érhető el. tudtommal. igen az alvásigény bekerült, de ezt az egybefüggő területet, nemértem, nálad mit takar...
valamint ajánlom figyelmetekbe a Picasa galériámat, ahol csináltam pár képet a Stalkerekről.
[link]Picasa Webalbum...
a legszembetűnöbb változás, az a grafikai részen látható. aztán a játékélményen is csiszoltak nem keveset.... és lehetne sorolni, mi változik az OL moddal.
aki valaha próbálta, és szereti a sztalkert, annak kötelező! kipróbálni... -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3133 üzenetére
jaah. és az 5: Total Faction War. de ezzel még én speciel nem nyomtam...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ez az amikor elhagyod a kordont, ugye?
alagútból lépsz ki. előtted keresztbe egy kidőlt fa, valamint szidorovics közli veled, hogy őrültség volt odamenned, és hogy a katonaságtol egy stalker csakis egy golyót kaphat. ha ezaz, akkor netégy semmit. ugyértem ne hadakozz velük, majd később
amit én tettem: sprintben kikerültem a baloldalon lévő keritést és elfutotam balra... ahol tudtam fedezéket kerestem. pár másodpercre csak...és futottam tovább...
de vigyázz, mert lesz egy kis szakasz ami roppant sugárdózisos...túllehet élni.
ha rádszól szidorovics, hogy gratuláljon amiért megléptél a hadsereg elől, szól hogy nézz be hozzá...és a sztori folytatódik
remélem segitségem érthető volt. próbáltam előszedni legjobb írástudásomat -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3106 üzenetére
hát az előfordul...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3103 üzenetére
SoC 2009 Complete mod-ot nézted/próbáltad már?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3101 üzenetére
félig meddig igen. mert van pl hogy a mellékküldi nehezebb, mint azt reméled. pl kispuskával bloodsuckerek ellen, necces lehet.
de figyi...tégy belátásod szerint. ha megkedveled a játékot, ugyis ujrajátszod majd. más taktikákkal stb. ezt garantálom...mi pont ezt csináljuk. sokadjára játszuk... -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3099 üzenetére
én a pendrájvgyűjtést későbbre hagytam a következő végigjátszásra. előszőr a játékkal (kell) ismerkedni sztem....
(#3098) Kareszovics: üdv a Táborban. de egyetértek Fórumtársammal, kispisztollyal nemárt elmenekülni.
ebben a játékban nem szégyen az, ha később mész vissza jobb fegyverrel
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3088 üzenetére
ebben nagyon igazad van...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3086 üzenetére
ebben nemnagyon értek egyet veled.
amikor megvettem a VGA-t, egyedül driverben maradt alul. ez mára elég észrevehetően kompenzálódott.
persze az egymag többmag szndrómába egyetértek. de sztem ez ennél a vga-nál nem annyira észrevehető...már nem.1680ra mindenhova elég sztem...(csak a moncsimnak hála, előjöt ta FULLHD, és ahoz viszont már kevéske)én leginkább amivel copok, az alaplap érzésem szerint. ehéten kiderül, kia ludas
megyünk iponba, ahol remélhetőleg sikerül letesztelni egy 4870 X2, és egy 3870 X2-vel. állítólag van rakin....de hahiszed hanem, a kövi karim egy egymagos 4890 lesz remélhetőleg.
vagy ha drasztikusan leesik a 4870 X2 ára... ~85k.
bocsánat a topic offolásáért!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sir Robin #3084 üzenetére
köszönöm, h együttérzel velem
igen szétbasz, eléggé egy érzékeny a rendszerem...ha minden jólmegy, csütörtökön megint megyek iponba, és átnézzük újra. kedves srácok. logáutot is irtam róluk
ha picivel előbb debütál a 4890-es, már rég vettem volna
de sztem itt az alaplap, lesz a hunyó..... -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3082 üzenetére
hát nalam csak 1 FPS-t rontott mindenhol...
SoC-nál meg sajna eléggé játszhatatlan lett a játék, mivel a VGA-m kekeckedik. ez azt takarja, hogy néha ha kedve van, durván beszaggat. ezt annak tudom be, hogy jelenleg butább az X2-m mint egy sima 3870 -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3080 üzenetére
elméletileg a controllal 1! FPS-sel kevesebbet mértem. hm.. érdekes....
valszeg eza progi procit zabáló játékoknál válik be. -
- = Zk = -
félisten
válasz
R1200GS #3063 üzenetére
amíg mind2 gpu üzemelt rendesen, 1920ba tudtam tolni, kevés kompromisszummal. de amóta a win letiltotta az egyik gpu-t, kénytelen voltam 1680ra levenni, és nagyon sok kompromisszum...
amúgy használom a CPU CONTROL nevezetü progit, így ha elinditom a játékot, kapásbol eztis alányomom, és dolgozik mind a 4 mag. nekem így nem szaggat...kipróbálom, felrántom a procimat énis..3,3 GHz tán mutat valami javulást 3,0-ról!(fpst nemtudok nézni, mivel a fraps anno tönkrevágta a rendszeremet, azóta nem használom. a rivatunerest meg vmiért nem használom... )
-
- = Zk = -
félisten
sztem a következő végigjátszásnál figyelembe veszem. mivel most hagytam el Erdészt, semmi kedvem odáig visszacammogni. mint mondottam, majd a kövi végigjátszásnál
én ott bukhattam el, hogy nem mentem vissza az alagút után.persze nem arra amerről jöttem, hiszen azt víz borítja! majd ha segitettem átkelni a hídon Lebegyevéknek, akkor visszamegyek. igyis ugyis elkell költeni 50.000 rubelt valahová.köszönöm.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sir Robin #3057 üzenetére
van egy frakció, amielyik nem hajlandó sehogy befogadni. csak azon zsibbad, hogy teljesítenem kell nekik.. még ilyet...
mitcsináljak, vezessek le egy ikerszülést a táborukban?ha jólemlékszem, akkor az az egyik küldi, mikor vinnem kell skúlót egy csapatnak, de kivégzik őket mire odaérek. melyért a felelős az ottani tábornok volt. aki későb belszökik, énmeg utánna, és a sztori talán már ismerős....
aki tuddja a frakció nevét, és hogy mit kell nekik tenni, hallgatom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3054 üzenetére
ha visszarakod a 32bitet, akkor is ujra kel lkezdened szvsz....
odadnám szívesen az én elmentésemet, de én Trader_Mod-dal nyomom. ütközés lenne.amit meg a többiek javasoltak, ahhoz nemtudok mit hozzászolni. próba cseresznye.....
-
- = Zk = -
félisten
Stalker mappám a Picasa-n!
csemegézz(folyamatosan csinálok képeket)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
VinoRosso #3024 üzenetére
kösznöm az információt. és ha bejön amit mondtál, akkor fájó pont az életemben, de a CoP sztem akárki akármit mond, kárpótólni fog.
látom, ebben is jobban informált vagy, mint én. xRay Engine1.6. hát kiváncsi leszek rá. én a Clear Sky-ban sem csalódtam! Egy percet sem! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3001 üzenetére
hátez hmm....! pasz. próbáld meg a 08-as driverrel. hátha.
gondolom VGA driver a legfrissebb van fent. -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #2999 üzenetére
hm. erről nem hallottam. én feltettem. DX10.1-ben hibátlanúl végigdöcög a játék.
mitértünk bizonyos ok alatt?azt amire a MODERÁTOROK karmolnak?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #2997 üzenetére
eredeti játék?
nekem az 1.508 van fent. azzal próbáltad amúgy? -
- = Zk = -
félisten
hoppá:
új stalker ezév őszén? -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #2981 üzenetére
nemszóltam...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
muxi-muxi #2970 üzenetére
nekem az SVDm 2 a kedvencem. ezért is turbóztam fel maximálisra
nem húzom le erdész urat, felesleges trader modnál. Lebegyev bázisánál azonnal beszerezhető minden. én 1db! anomáliával kerestem degeszre magam rubellel.kb 500k volt indulásnál, csak a banditák kifosztottak ugyebár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest