- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
rétisün #5166 üzenetére
Ott van az, csak túl mélyre spawnolta a játék vagy bug miatt nem jön fel. Volt olyan hogy nekem sem volt ott ahol a detektor mutatta, majd travel után mikor újra arra jártam nem volt ott (biztos valamelyik stalker kilapátolta), egy harmadik alkalommal meg megint ott volt és elő is bukkant
-
-
PeL
addikt
válasz
#90933760 #5074 üzenetére
Jó azért ennyire ne vegyük komolyan a realitás részét
Csak pl. a súlyhatárnak is van szerepe a játék élvezeti értékében, akár hiszitek akár nem. Tegyük fel hogy barangolsz valamerre és teleszedted magad mindenféle limlommal. Ekkor ugye el kell bandukolni valamelyik vendorhoz eladni a cuccost. Lehet hogy ezt tizedik alkalommal már nem szívesen teszi meg az ember, de eközben is jöhetnek váratlan események. Belefutsz egy mutáns hordába vagy egy random csoportosulásba olyan frakcióból aki ártalmas az egészségre. Vagy esetleg ami velem is szokott történni: Futás közben a céltől nem messze belelépek egy anomáliába ami megöl és kezdhetem elölről a futkorászást
Máris nem ugyanaz a monotonitás mert mindig jöhet váratlan dolog
Számomra ez nem frusztráció vagy monotonitás hanem egy plusz faktor ami növeli a játékidőt és a beleélést
De tudom hogy nem vagyunk egyformák. De ha már a Zóna azt hirdeti magáról hogy mennyire könyörtelen és mennyire nehéz ott az élet akkor már be is tartom a szabályokat hogy ezt a játék át is tudja adni számomra és nem keresem a kiskapukat hogy megkönnyítsem így vagy úgy a magam dolgait. Szeretem a kihívásokat
És persze ezután továbbra is azt mondom hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, nem azért írtam le a szempontomat hogy térítsem az embereket.
-
PeL
addikt
Most találtam CS-hez egy mod packot, akit érdekel zúzza le:
http://www.moddb.com/mods/cs-remix/downloads/stalker-clear-sky-mod-pack-2012
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir #4686 üzenetére
Régi újságok amúgy sokkal jobbak voltak. Van egy 1999-es PC Guru újságom meg vagy 4 szám 2000-ből. Össze sem lehet hasonlítani a mai dizájnnal. A régi sokkal letisztultabb, átláthatóbb, olvashatóbb volt. És ugyanez van a Gamestarral is, ott is sokkal jobban tetszett a régi dizájn.
-
PeL
addikt
Be lehet ott ugrani valahogy. Én odagörgettem a hordókat és azokról ugrottam fel valahogy a párkányra. De ha nem megy sehogy akkor át kell írni az actor.ltx-ben a "jump_speed"-et magasabb értékre, kísérletezz
A fájlt itt találod: "játék mappa\gamedata\config\creatures\actor.ltx"
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #4630 üzenetére
Nem igazán
Amúgy már leírtam egy másik helyen a véleményem a DX9 kontra DX10-DX11-ről:
A Crysis 3-on buktam ki amiatt hogy only DX11-es kártyákkal fog futni, DX10 és DX9 kártyákkal el sem fog indulni. És akkor írtam ezt a postot azon a helyen:
7770-et már 32.000-ért lehet már amúgy kapni, Gigabyte változatban. Ipon-nál. És amúgy erről beszélek, hogy rákényszerítenek úgy a cserére, váltásra hogy neked valójában nincs is rá szükséged mert neked elég az is ami van. Az egész DX10 meg DX11 szerintem egy nagy parasztvakítás, érdemi látványbeli különbség nincs DX10 és DX9 között, ugyanúgy ahogy DX11 és DX10 között sem, ha mégis lenne úgysem azt fogod figyelni hogy másképp fodrozódik a víz DX11-ben, vagy kifinomultabbak az árnyékok. Mozgóképen még picit látni a különbséget, állóképen meg észre sem veszel semmit. Ellenben DX9-ről ha felváltasz DX11-re a plusz effektek amik mint írtam alig dobnak a látványon elvisznek egy csomó erőforrást a kártyáktól tök feleslegesen. Megint a Crysis 1. részét kell felhoznom példának, nézzétek meg hogy 2007-es játék, mégis szinte alig marad el látványban bármelyik mai játéktól, főleg ha ultra high-ba teszed. Vicc amit a HW gyártók és a szoftverfejlesztők manapság művelnek a vásárlókkal.
-
PeL
addikt
válasz
M@trixfan #4616 üzenetére
Igazából szerintem a CS-nek volt a legjobb grafja, meg elég gyors is a motorja, kezeli a faction warokat, ráadásul ugyanúgy tud DX11-et. Nyilván azért gyors mert a pályák nagyobbak a CoP-ban de szerintem mivel 150 vagy 200 méterre az AI ott is átmegy offlineba (nem látszanak a mobok és NPC-k) így ennek nem sok haszna van, nem látsz messzebb gyakorlatilag mint CS-ben, csak a nagyobb pályákból adódóan sokkal több offline AI-t kell számolnia a CPU-nak, és mivel a CoP is egy magra van optimalizálva ez meg is látszik rajta, akad
CS-ben a kisebb pályák miatt nem jön elő ez a gond
-
PeL
addikt
válasz
Psychopeti #4608 üzenetére
Jobb gomb az ikonon és futtatás rendszergazdaként
-
PeL
addikt
válasz
erikke17 #4589 üzenetére
Attól nem jelenik meg a fájlstruktúra ha átírod az fsgame.ltx-et, ahhoz kell egy extractor is ami kicsomagolja a játék database fájljait miután átírtad a fenti fájlt.
Database extractort itt találsz pl.: https://rapidshare.com/files/920110202/extractor.7z
Kirakod a játék mappájába majd elindítod, megadod neki az elérési útvonalakat, hagyod lefutni és utána kedvedre turkálhatsz a fájlokban.
-
PeL
addikt
válasz
erikke17 #4581 üzenetére
Nem tudom nektek mi van a gépetekkel, de nekem Win7 64-biten tökéletesen megy mind az angol mind a magyar verzió, feltelepítem és futtatom simán 1.5.10-re patchelve...
Pár napja végigtoltam OGSM 1.8CE -vel, kb 2 CTD volt az egész végigjátszás alatt, ami igen szép teljesítmény modtól
-
PeL
addikt
válasz
Ace Ventura #4564 üzenetére
Én törttet használtam (angol verzió) 1.5.10-es patchel, OGSE moddal és nekem is ment hibátlanul
-
PeL
addikt
válasz
RetepNyaraB #4547 üzenetére
elég az 1.5.10-est feltenni, benne vannak az előzők. Ha úgy sem indul próbáld a kompatibilitást WinXP-re rakni, bár úgy gondolom ha a SHOC megy Win7 x64 alatt akkor a Clear Skynak is mennie kéne
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #4542 üzenetére
Ezek nem tudom milyen problémák amikkel ti küzdtök én anno 1 vagy 2 CTD-t leszámítva végig tudtam vinni a játékot egy 3100+ Sempron + 1GB RAM + 64MB-os!!! Radeon 9500-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged