- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
fent van a complete mod, átvittem az utolsó küldetést.. és visszarakott a játék limanszkba.. mintha befejezés után mehetnék amerre látok..
csakhogy az épitkezésnél nem tudok tovább menni mert fel kéne ugornom az állványra de oda nem lehet.. tehát meg vagyok kötve.. hogy lehet visszajutni más pályarészekre? vagy pedig valami jump mod kellene hogy átugorjam azt a részt -
Gaben1
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
átjutottam a kordonba.. eddig különösen nagy áttörést nem tapasztaltam..

talán a textúrák kidogozottabbak lettek, és ami szembetűnő hogy az ellenség nagyon taktikusan harcol ellenem, elbújnak, kihajolnak , bekerítenek stb
viszont azt tudom hogy a kordonban van egy küldetés amikor leütnek és elveszek minden cuccomat és pénzemet...
hogy lehet ezt kiküszöbölni? az ok a cuccaimat kipakolom egy ládába a küldetés előtt, de a pénz? -
Gaben1
tag
Üdv
Miért nem indul el win 7 64 bit alatt a játék?
azt írja ki hogy:
Hiányos jogkör: a rpogram első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned.
már próbáltam futtatni rendszergazdaként arra is ugyanezt csinálta..
érdekes XP-vel jó volt..
miért kell állandóan bütykölgetni a win7 el valamit hogy fusson egy játék? :/ -
Gaben1
tag
hali megnéztem milyen verzió (természetesen eredeti) 1.5.0.4 es ,probálkoztam megnézni a zöld pontokat is de senki nem mond semmit uj küldetést se adnak csak mellékküldetések vannak ha kiirtok egy csoport banditát és elmegyek máshova akkor mire leérek a mocsár közepére megint visszatelepednek
ugyhogy a fő küldetést se tudom vinni ugyemiután megöltem mindenkit már nincs kit kinyirnide a nyil még oda mutat
-
Gaben1
tag
hali én nemrég kezdtem el a clear sky-t.a lényeg a következő ugye megkaptam a küldetést hogy nyírjak ki mindenkit az autóparkolóban és várjam meg a segítséget, nos mindenki halott
de senki nem jön .a gps meg továbbra is oda mutat ilyenkor mit tegyek? letöltöttem a végigjátszást és abban se találtam ilyen feladatot
a másik hogy nyilván meg kell tisztítani a mocsarat a banditáktól csak az a baj hogy 4x!! ismétlem 4x belelövök néhány emberbe és semmi baja nem lesz csak maximum megsebesül (ami szerintem nagyon gáz egy shotgun lövésnél) tehát hogy lehetne hatásosan fellépni ellenük?
létszíves segítsen valaki!
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

újra kellett tennem a játékot, patch elni és csak a RELOADED mod ot tettem fel magában, illetve poénból átírtam kicsit az ugrás nagyságát , így a fák tetejére is felpattanok