Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Kordon közepén van a leomlott híd ahol az alap stalkerben katonák vannak CSben meg stalkerek. Ha oda mész akkor az egyiktől megtudod kérdezni hogy mi a fene van a híd tetején valami anomália ami a szemetet dobják. Na abba bele kell menned, ugranod és az át teleportál a halott katonához akitől elveszed a PDA és oda adod a alagútban lévőnek.
-
Vladi
nagyúr
Normális. Attól, hogy van pár szabadságos barátod, még nem vagy klántag.
Amikor átmész, akkor egyszerűen "igazoltatnak". Meg kell állni, eltenni a fegyvert és
várni, hogy a pofa közelebb jöjjön. Utána mondja is, hogy mostmár mehetsz.(#4370) Akos96:
nagyon sok küldetést kell nekik csinálni. Nem 1-2. Utána majd felajánlja. De van egy térkép, ami részletezi.
-
rétisün
veterán
"ahol nehéz megérteni a sztorit, ha nem sorban játszod." nem a sztoriban keverem a dolgokat, a három játék küldetései, karakterei keverednek. a sztori se tiszta egészen, de anélkül is egész jól eljátszogattam

én nem léptem be egyik frakcióhoz sem, ezügyben nem tudok segíteni.
-
rétisün
veterán
erre már így nem emlékszem

főleg, hogy februárban értem a végére, akkor azonnal nekiugrottam még egyszer a SoC-nak....a clear sky előtt a pripjatyot játszottam végig, eléggé keverednek a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák

- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest