- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Nappal is amikor meghallom a nád zörgését, már automatikusan futni kezdek be a nád közé, mert oda nem jön utánam a vadkan. Shift-re van állítva a futás, szinte mindig rajta van a kisujjam.
Dhampir megnéztem egy Amnesia gameply-t, nem rossz. Jó a Necrovizion is.
A Clear Skyban a képződményeket mindig, csak az anomálából kell kiküzdeni? Nem lehet csak úgy találni? Valamit nem jó csináltam, mert a leírásban amit múltkor linkeltél, kellett volna kapnom valamilyen páncélt, de nem kaptam. Lehet, hogy az volt a gond, hogy a végére értem oda a Géptelep felszabadításának.
-
dodopek
addikt
FO3 már megvolt az összes DLC-vel. Engem is lekötött, de azóta egyszer bepróbáltam, és valahogy kiábrándítóan kicsi volt a térkép.Persze lehet, hogy csak azért, mert olyan küldetéseket kaptam az elején, amikkel első alkalommal csak a játék felénél találkoztam...
Lehet, hogy majd kipróbálom dx 9ben, de akkor mi a fenének van 11es kártyám, és miért öltem egy valag pénzt a gépbe??
Te sem tudsz aludni?
-
dodopek
addikt
Meglehet. Akárhogyis, kész szégyen, hogy amíg a konfigom elég a CoP SGM HD ready majdnem fullos kihajtásához dx11ben, addig a CS ugyanilyen felbontáson DX10ben 15-20fps-t produkál. Pedig ez még csak az alapjáték. Szóval lehet, hogy inkább hagyom a fenébe, és kipróbálok valami újat. Rég szemezek pl a witcher 2vel...
-
M@trixfan
addikt
Ez de meredek szó szerint!
Teljesen vágom a ballisztikát a játékban, imádom a golyós sniper-eket a játékban. Fantasztikus "trickshot-okat" lehet bevinni. A Gauss-t nem is használom, csak mint közeli shotgun-t pl. Chimera ellen
Érdemes kipróbálni COP-ban ezt az AK-s megfigyelésemet döglött mutánsokon. Zatonban egyes lövésekkel távcsővel látható, hogy az AK egyszerűen nem visz el egy bizonyos távolságon túlra, pedig a bullet drop nem nagy kimaxolva pontosságra. Másik fegyverre váltva látható a becsapódás.
-
M@trixfan
addikt
Értem. A hasznos láthatóság korlátjába én is belefutottam alap COP-ban. Mondjuk már nem emlékszem, lehet, hogy csak az AK47 nem visz el egy bizonyosnál tovább. Távcsővel maximum pontosságra fejlesztve egyszerűen hiába nem volt bullet drop, nem volt sebzés. Mintha kifingana a lőszer
-
erikke17
őstag
Habár igaz lehet csak köhögősre sikerült ez a része játéknak.. Bár ilyen sűrűn azért nem fagyott..
+ még egy lapáttal is rátesz lehet a mod.. Még az jutott eszembe megpróbálom grafikát lejjebb venni.. Hátha határt súrolja a motor..
Az mondjuk biztos hogy bugosabb mint SoCH.. És rengeteget is swappol futás közben néha olyanokat akad pedig van RAM.. -
erikke17
őstag
Semmi más.. Az egész úgy kezdődött, hogy visszajövök sötétvölgyből a feladat érjem utol Agyart, bemegyek az ajtón robbanás fosztogatók beszélnek majd lebegyev beszél rádión kracch kifagy. Átirtam gamedata mappát ne működjön mod, tovább is ment mentettem visszairtam gamedata mappát ment, mennék át agropromba főszálat viszem megint kifagy ugyan ezzel, holnap teszek még egy próbát mod nélkül ha nem megy csokizok rá.. Nekiállok COP-nak csak mégis kiváncsi lettem volna mi történt SHOC előtt..
-
erikke17
őstag
Ha fsgame.ltx fájlban átállitom gamedata mappát true-ra akkor ugyebár látható lesz, azaz el tudom érni a actor.ltx fájlt amiben át kéne irni a max_walk_weight értéket 50-ről pl 200-ra
Vagy nagyon rosszul tudom?
A linkelt mod nem abban az esetben kell hogyha nem akarok actor.ltx-ben matatni?
Mellesleg az normális, hogy már sötétvölgyben járok kb. 4 nap telt el játékban de még kitörés nem volt? -
erikke17
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest