Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Misi 007
üzenetére
Nem tudom, hogy van e egyáltalán patch-elve mivel a bátyám gépén játszogatok vele. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos verzió.
(#4672) genndy: Én kinyírtam azt a csürhét, de még nem lettek az ellenségeim... csak afelé hajlok egyenlőre. Pedig két ilyen fosztogató bandát is felszámoltam mert útban voltak. (ugyebár hiába adtam meg magam)
-
-
Shajt
csendes tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Igen igen ezaz!
ugyanez! jöttek jöttek se lőszerem se életcsomag... elborult az agyam és bementem a bázisra és megöltem mindenkit...
aztán ujratermelődtek de ez már másik sztori...xD elkezdtem a főszálat mondván hogy majd egyszer csak megjön az utánpótlás.Valójában az "svd" puska miatt meg az exceleton páncél miatt vagyok szabadságis. -
rétisün
veterán
válasz
Misi 007
üzenetére
passz, én nem álltam be sehová

viszont lehet, hogy nem is kell különösebben csinálni semmit. az első részben többször előfordult, ahogy átértem valamelyik területre, jött a feladat, védd ezt, biztosítsd azt. az elején még odarohantam, lövöldöztem, aztán már nem foglalkoztam ilyenekkel. ennek ellenére a játék valamiért teljesítettnek vette a feladatot, és kaptam a "vedd fel a jutalmadat" üzeneteket.
-
rétisün
veterán
válasz
Misi 007
üzenetére
igen, a vége, vagy inkább csak az utolsó pálya elég durva, pedig én csak stalker fokozaton játszottam.....a legfurább az volt, amikor már a földön lőttem strelokot, egy monolitos se foglalkozott velem, pedig voltak még jó páran. addig meg olyan távolságokról is meglőttek, amihez nekem távcsöves kellett.
-
balintka
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
Én is végigvittem, érdekes a vége, a videó. Gondolom, mert a Shadow of Chernobil előzménye. Ez most h vág össze akkor? A Heg, aki a játékos túléli a kisugárzást? Most ő az akit a SoC elején teherautóra raknak és leesik róla?
Én már régóta trainerrel játszom, ezt nem tudnám anélkül végigvinni.
-
rétisün
veterán
-
dodopek
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
Hát,nekem adott.Belinkelni már nem tudom,hogy pontosan mit mondott,mert ujrakezdtem az ingoványból.Majd meglátjuk, hogy mi lesz,ha ujra odaérek.De nem sietek annyira,mert látom, hogy még mennyi minden van ingoványban,úgyhogy barangolok még egy darabig.

Rétisün! Odaver rendesen az a térkép!

Új hozzászólás Aktív témák

- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ugyanez! jöttek jöttek se lőszerem se életcsomag... elborult az agyam és bementem a bázisra és megöltem mindenkit...