- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Misi 007 #4671 üzenetére
Nem tudom, hogy van e egyáltalán patch-elve mivel a bátyám gépén játszogatok vele. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos verzió.
(#4672) genndy: Én kinyírtam azt a csürhét, de még nem lettek az ellenségeim... csak afelé hajlok egyenlőre. Pedig két ilyen fosztogató bandát is felszámoltam mert útban voltak. (ugyebár hiába adtam meg magam)
-
-
Shajt
csendes tag
válasz
Misi 007 #4324 üzenetére
Igen igen ezaz!
ugyanez! jöttek jöttek se lőszerem se életcsomag... elborult az agyam és bementem a bázisra és megöltem mindenkit...
aztán ujratermelődtek de ez már másik sztori...xD elkezdtem a főszálat mondván hogy majd egyszer csak megjön az utánpótlás.Valójában az "svd" puska miatt meg az exceleton páncél miatt vagyok szabadságis.
-
rétisün
veterán
válasz
Misi 007 #4318 üzenetére
passz, én nem álltam be sehová
viszont lehet, hogy nem is kell különösebben csinálni semmit. az első részben többször előfordult, ahogy átértem valamelyik területre, jött a feladat, védd ezt, biztosítsd azt. az elején még odarohantam, lövöldöztem, aztán már nem foglalkoztam ilyenekkel. ennek ellenére a játék valamiért teljesítettnek vette a feladatot, és kaptam a "vedd fel a jutalmadat" üzeneteket.
-
rétisün
veterán
válasz
Misi 007 #4296 üzenetére
igen, a vége, vagy inkább csak az utolsó pálya elég durva, pedig én csak stalker fokozaton játszottam.....a legfurább az volt, amikor már a földön lőttem strelokot, egy monolitos se foglalkozott velem, pedig voltak még jó páran. addig meg olyan távolságokról is meglőttek, amihez nekem távcsöves kellett.
-
balintka
addikt
válasz
Misi 007 #4296 üzenetére
Én is végigvittem, érdekes a vége, a videó. Gondolom, mert a Shadow of Chernobil előzménye. Ez most h vág össze akkor? A Heg, aki a játékos túléli a kisugárzást? Most ő az akit a SoC elején teherautóra raknak és leesik róla?
Én már régóta trainerrel játszom, ezt nem tudnám anélkül végigvinni.
-
rétisün
veterán
-
dodopek
addikt
válasz
Misi 007 #4285 üzenetére
Hát,nekem adott.Belinkelni már nem tudom,hogy pontosan mit mondott,mert ujrakezdtem az ingoványból.Majd meglátjuk, hogy mi lesz,ha ujra odaérek.De nem sietek annyira,mert látom, hogy még mennyi minden van ingoványban,úgyhogy barangolok még egy darabig.
Rétisün! Odaver rendesen az a térkép!
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest