- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz Misi 007 #4671 üzenetére
Nem tudom, hogy van e egyáltalán patch-elve mivel a bátyám gépén játszogatok vele. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos verzió.
(#4672) genndy: Én kinyírtam azt a csürhét, de még nem lettek az ellenségeim... csak afelé hajlok egyenlőre. Pedig két ilyen fosztogató bandát is felszámoltam mert útban voltak. (ugyebár hiába adtam meg magam)
-
Ace Ventura
addikt
válasz Misi 007 #4563 üzenetére
Ahogy utánajártam ezen verzió tulajai xopnak vista-n, és win 7-en.Ezért xp-t nem teszek fel
CSak van valami megoldás.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4326 üzenetére
ha jól tudom, azért nem lesz mindenki ellenség ha belépsz a banditákhoz, legfeljebb a szeméttelepen. a másik pályákon már nem.
ezt egyébként én is tervezem, hogy ha elkezdem még egyszer (majd valamikor) beállok jógához, de ahogy írod, ez sem egyszerűwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Shajt
csendes tag
válasz Misi 007 #4324 üzenetére
Igen igen ezaz! ugyanez! jöttek jöttek se lőszerem se életcsomag... elborult az agyam és bementem a bázisra és megöltem mindenkit... aztán ujratermelődtek de ez már másik sztori...xD elkezdtem a főszálat mondván hogy majd egyszer csak megjön az utánpótlás.Valójában az "svd" puska miatt meg az exceleton páncél miatt vagyok szabadságis.
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4318 üzenetére
passz, én nem álltam be sehová
viszont lehet, hogy nem is kell különösebben csinálni semmit. az első részben többször előfordult, ahogy átértem valamelyik területre, jött a feladat, védd ezt, biztosítsd azt. az elején még odarohantam, lövöldöztem, aztán már nem foglalkoztam ilyenekkel. ennek ellenére a játék valamiért teljesítettnek vette a feladatot, és kaptam a "vedd fel a jutalmadat" üzeneteket.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4316 üzenetére
tölts vissza egy régebbi mentést (akár az autosave is jó lehet, amit a játék csinált,amikor beléptél a szeméttelepre) mert az ilyen csatározások mindig máshogy érnek véget, nem fog jóga mindig meghalni
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4296 üzenetére
igen, a vége, vagy inkább csak az utolsó pálya elég durva, pedig én csak stalker fokozaton játszottam.....a legfurább az volt, amikor már a földön lőttem strelokot, egy monolitos se foglalkozott velem, pedig voltak még jó páran. addig meg olyan távolságokról is meglőttek, amihez nekem távcsöves kellett.
-
balintka
addikt
válasz Misi 007 #4296 üzenetére
Én is végigvittem, érdekes a vége, a videó. Gondolom, mert a Shadow of Chernobil előzménye. Ez most h vág össze akkor? A Heg, aki a játékos túléli a kisugárzást? Most ő az akit a SoC elején teherautóra raknak és leesik róla?
Én már régóta trainerrel játszom, ezt nem tudnám anélkül végigvinni.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Misi 007 #4287 üzenetére
valamelyik,a második oszlopban lévő fejlesztést meg kell még csináltatnod. viszont vannak egymást kizáró fejlesztések, tehát előfordulhat, hogy már végrehajtottál egy olyan fejlesztést a második oszlopból, ami miatt ezt a most választottat már nem fogja engedni.
-
dodopek
addikt
válasz Misi 007 #4285 üzenetére
Hát,nekem adott.Belinkelni már nem tudom,hogy pontosan mit mondott,mert ujrakezdtem az ingoványból.Majd meglátjuk, hogy mi lesz,ha ujra odaérek.De nem sietek annyira,mert látom, hogy még mennyi minden van ingoványban,úgyhogy barangolok még egy darabig.
Rétisün! Odaver rendesen az a térkép!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest