- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Mondjuk nem sok értelme van belépni sehová mert mint említetted úgyis visszatermeli őket.
Az is poén hogy úgy termeli vissza a népet hogy egy légtérben vígan megmaradnak pl a szolgálatosok és a szabadságiak anélkül hogy ölnék egymást.
Én még mindig a fosztogatókhoz próbálnék belépni de nem tudok mert akármit csinálok kicsinálják Jógát idő előtt.
Már adja a bolhapiac kiirtása küldetést és mikor azt megcsinálom már csak a hulláját találom meg szinte mindig ugyanott a síneken...
Csak tudnám hogy minek annak az idiótának kint mászkálni!
Próbálkoztam már jóval régebbi mentések betöltésével is de az eredmény mindig ugyanaz...
Pedig az lenne a komoly kihívás masteren ha mindenki ellenség lenne. -
Misi 007
őstag
Fura mert nálam mindig kicsinálták a fosztogatók az embereim ha felül várakoztam.
Egyébként sikerült de masteren komoly feladat volt mert csak jöttek és jöttek a szolgálatos teleport osztagok.
Egy ideig vártam mondván majd megunja de csak nem hagyott fel a teleportálással és mivel a lőszerem is fogytában volt így rendületlenül törtem előrefelé.
A bázis bejáratához érve megunta a teleportálást és onnantól kezdve már csak a gépkarabélyos srácokkal kell vigyázni... -
Misi 007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest