- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Walter #33287 üzenetére
Nagyon jó, örülök neki!
Hogy teljesen összhangban legyünk, jó volna, ha ugyanaz lenne fölpakolva mindkettőnknél:
én a moddb-ről raktam föl a modot és a hozzá való patchet, és utána Shield gamedata-ját.
Ha a mod-ot és a patch-et már fölraktad (és Shield gamedataját vagy igen, vagy nem), akkor a magyarításhoz a felhő-tárhelyemről kellene letöltened egy zip fájlt. (Jelezd, légy szíves, ha ezzel valami nem oké, mert nem használtam még ilyesmire.) (Ez tartalmazza Shield módosításait is.) Innen:
mega:#fm/q4sniCYT
Tehát, ha a modot és a patchet letöltötted már, akkor a felhőből letöltött gamedata3.zip-et kellene telepítened.
Ezután a játék elejének már magyarul kellene megjelennie. Ha ez nem sikerül.légy szíves jelezd! Ha sikerül, akkor kezdd el a játékot, és jelezd légy szíves a hiányzó fordításokat, illetve a nyilvánvalóan hibás részeket! Bizonyos részek (mesélj valamit stb.) szándékosan nincsenek lefordítva, tehát ezeket ne jelezd, de az ezen kívüli összes, érdemi rész szeretném ha meglenne, tehát légy szíves jelezd, ha hiányt tapasztalsz!
Egyelőre a Katonai raktáraknál tartok, de a történet mindig visszamegy az előző területekre is, tehát nincs minden kész a Vörös erdőben vagy a Bárban sem.
Ha sikerül elindulni, akkor talán érdemes lenne a további jelzéseket magánlevelekben írni, hogy ne terheljük túl a fórumot.
Remélem, lesz türelmed hozzá és élvezni fogod; én egyelőre nagyon szeretem fordítani ezt a modot...
Jó munkát nekünk!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Everest / AIDA64 topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest