Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Én most pont ott vagyok, vagyis a falu megvédve, és majd éjjel kell támadni valamit, addig meg állatkákat kell írtanom az út menti csalitosban.
Jó lenne már valami javítós ember (persze jó eséllyel nem futja majd rá), mert lassan már inkább eldobálom amit összeszedtem, tele az inventory.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest