- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
danati #16193 üzenetére
Ismert hiba.Nem tudom milyen megvilágításban játszol, de állítsd vissza teljes dinamikus, vagy dinamikus megvilágításba.Mindegy melyik, a lényeg, hogy dx9, és dinamikus legyen.Ha így elindul(és eljut a menűig, akkor tudsz játszani). Ahogy kiértél Undergoundból, visszaállíthatod.
-
emre
veterán
Egy csomó hozzászólásom van a témában, böngésszed őket.
De a lényeg, hogy a magyarítás configs\ui mappáját ne másold be a játékba.
Most esetleg azt lehet csinálni hogy a mod configs\ui mappáját mégegyszer rámásolod.mod: kb a lap közepétől egy jó darabig csak ezzel a buggal foglalkozok
-
-
Májsztró
addikt
Arra gondoltam igen.
Egyébként nem látom értelmét a sörétesnek , vagy csak szimplán nálam szar
User error kizárva
Megöltem a kimérákat , ezért a Vadász nekem adta a sörétesét. Na , abba szereztem a legjobb töltényekből. És valahogy megint lett egy kiméra (
, no mindegy is
) és azt alig tudtam vele megölni. Szerintem Desert Eagle-lel pont ugyan addig tartott volna ... Szóval nálam a sörétes felejtős.
Apropó , valami jó pajzsot hol lehet szerezni ? Mert most a SEVA-ból válogathatok , meg a komplett felszerelésből amit Pripyat-ba a katonák adtak.
-
emre
veterán
Nem kívánom ismételni magam
Az ez utáni pár hsz-em ezzel foglalkozik.
mod: kibővítem kicsit.
A monolitosok állandó jelleggel feltünnek a zónában, sokkal nagyobb a nyüzsgés, szinte mindig történik valami. A szolgálatosokkal a menedéken kívül fasirtba kerültem, miután átadtam a rejtekhely információkat a freedomnak. Még eléggé az elején vagyok, az összes scat intót sem szedtem még össze. Sajnos hét közben nincs időm,meg kicsit fáradt is vagyok a játékhoz.De sajnos valami gebasz van, mert most meg nagyobb lövöldözés közben kifagy megint.
Szerintem a rev1-es magyarítást nem bírja a mod. -
caizzz
senior tag
A pontos számukat nem tudom, de ha mindenkinél vettél fel missziót, és a PDA-ban már nincs semmi, akkor végeztél. Elvileg kapnod kellett volna valami achievementet ha kijátszottad.
Hun'reeth: Freedom pártiként odadtam Lokinak Morgan PDA-ját, meg a hűtőtornyosat is.
Rohadék szolgálat tehet egy szívességet.
-
emre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged