Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Stalker javított angol
Viszonylag jó angol. -
chegauvara
csendes tag
Köszönöm a választ. Amit írtál a PCI Express-ről az szöget ütött a fejemben, sajnos most az az érzésem, hogy nekem PCI Express 1.0-ám van, a gyártó honlapján a csak annyi van, hogy PCI-E x16 és nincsen verziószám (gondolom a 2.0-nak ott kellene lenni, ha 2-es lenne), szóval akkor ezt benyeltem, vehetek alaplapot. Amúgy egy régebbi, Asrock ALIvedual ESATA alaplapom van. Ha tudsz erről valamit mondani, azt megköszönném. Amúgy 4GB DDR2 800-van a gépbe, win 7 64 bitet használok, és nem használok swap (page) file-t
. Véleményed szerint a 2.0 ás foglalat nagyot lendítene a dolgon, ugye? -
emre
veterán
Ati Tray Tools a progi.
A beállításokat innét lehet ellesni
Illetve a cikk iró honlapján, meg a topik végén vannak a legfrisseb verziók.
Viszont ha már lett telepítve CCC akkor azt le kell szedni elöbb, mert bizonyos funkciók akadnak. Az íráshoz kapcsolódó topik pedig itt van
Nekem a Catalyst Controll Center sose volt szimpatikus, mindig ezt használtam. -
romero28
senior tag
abból a googlis angol meg magyar feliratból nem is csodálom , hogy nem lehet érteni

végre találtam olyan mentést a neten ahol a feltöltője kb ott tartott ahol én , viszont végre nem dob ki az első pályán a gamma bugtrap hibaüzivel

emre:
kimérára fent kell vadászni , estefelé tuti ott lesz -
virkir
veterán
Az rendben van de te is csak kettőt, kettőt írtál most az a kérdés, hogy Jupiterben a kettő lenne a maximum mert annyi megvan és mint másonak nekem is gond a pályákon a közlekedés.
Legalábbis Jupiterből Creek-be vissza nekem is kifagyott Pripyat-ot még nem próbáltam.
Viszont a szerelő megadta feladatnak a 3.-at is. -
Enton
addikt
-
romero28
senior tag
itt keresgélhetsz
oroszul a mapok -
Scholes9
nagyúr
Amikor az 1-es helikopterből elhozom a fekete dobozt és megfejti, h mi van benne vagy vmi ilyesmi, 3 ezerért árulja el, de annyim nem volt és küldiket kell csinálni, vmi cement gyárból hoztam cuccokat azt oda is adtam neki, de ad még küldit, h 3 toolt kell elhozni. ÖÖ lehet egyre gondolunk, de akkor nemtom hogy fogom megszerezni tőle a feketedoboz tartalmát amit megfejtett, nagyon az elején lehet még amiről írok. A helikopter körül taposóaknák voltak elszórva és utána vittem el neki a feketedobozt, lehet így jobban emléxel rá

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Véleményed szerint a 2.0 ás foglalat nagyot lendítene a dolgon, ugye?

....

shield