- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex #21290 üzenetére
Erdekes, mert en egy progival - OGF Viewer-el megnyitottam volt az AKMS allomanyt, de nem volt neki bor, vagy pedig a program nem ismerte meg, vagy valamit nem allitottam be.
Amugy egy szikrat belekontarkodtam az equipment DDS-be, mindjart adom a kepet is, csak annyit akarok meg mondani, hogy mindjart kicserelem az altalad adott AKM Ogf-jet az AKMS Ogf-jere, kivancsi vagyok mi fog tortenni,persze atnevezem AKM-re.Kotomicuki nem tudom hogyan vannak neked anyagi gondjaid, mert szep turelmesem ossze lehet szedni a zset, csak tobbszor kell portyazni.Pl Kordonban es a mocsarban kell osszesen 80 ezer, hogy teljesen felfejleszd a valltamaszos fegyvert, es a zsoldos rucit.Ha megerkezel Zatonba, akkor kezdd el vegigcsinalni a jatekbeli alapkuldeteseket, akkor mar kapsz egy kezdotoket.
A kezdo fegyver akar Pripyatyig jo lesz panceltoro loszerrel, vagy valaszd valamelyik fejlettebb valtozatat ha nagyon akarod - AKM es AK 1xx - ezekre megy tavcso is.Mondjuk en Pripyatyban a vegen mar a HK417 vagy mivel maszkaltam, mert a lelott 400 zombi miatt a fegyver sebzese nagyon jo lett, a sebzest jelzo csik feleig ment fel.Vagy hasznalhatod az XM100 vagy mi a fene a neve, XM-8as dobtaras 100 loszeres valtozata, annyit ajanlok, hogy nelkule ne menj le a Pripyatyi laborba
Amikor boven el vagy eresztve a kis erteku haszontalan kepzodmenyekkel, vagjad be gyorsan Kardan dobozaba, 3-al emelkedik az alkatreszek szama.En azt a huncutsagot kovettem el, hogy amikor volt par 100 ezrem, egyszeruen vettem vagy 10-20 kepzodmenyt Szakalltol, es beraktam a dobozba
A szennyviztisztito kipucolasa egybol megdob vagy 100 ezer penzzel, ha eladod a zsoldosok cuccait.
Az elejen kicsit szenvedos lesz, ne is menj oda semmi jo pancellal, a legjobb pancelt kb 50%-ra lotte le 2-3 amerikai geppuskasorozat kozelrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest