- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #21286 üzenetére
Igen. A 3D-s modell tárolja. Írtam is, hogy nem tudom megnyitni, ezért nekem maradt a keresgélős módszer.
Egyébként, ha nem másolod át a bőr fájlt de minden más jó, akkor még a játék elfogadja a módot, betölti, látszik a fegyver, csak éppen nem lesznek színei hanem teljesen sötétkék/lila lesz.
Az Enottal vigyázz. Ha jól tudom, akkor SGM alapú mód. Ha igen akkor a hud miatt néhány paramétert (pl sebzés) kiszedtek minden fegyverfájlból (w_xyz.ltx) és átrakták egy másik fájlba, továbbá az összes ilyen fájlt hivatkozással indítják az adott paraméterekre. Azt hiszem w_sections.ltx a neve.
Helyileg ez is a gamedata\configs\weapons mappában van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest