Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Megvan...

" Éppen indultam kifelé a hajóroncsból az új fegyveremmel, amikor Bütyök szólított meg. Azt állította, hogy ez az Ő fegyvere, és azonnal adjam vissza neki. (Itt fontos dolog, hogyha az új fegyverünk a hátizsákban van akkor Bütyök nem látja és nem is szólit meg, tehát mindenképpen valamelyik fegyver invertory-ba tegyük bele!) Természetesen nem adtam oda, mégiscsak 20000 rubelt fizettem érte, inkább visszamentem Fürgéhez és kérdőre vontam, hogy lopott fegyvert adott el nekem. Megkérdezte, hogy ki állítja ezt, elmondtam neki. Elmesélte, hogy ez a stalker mostanában így próbál becsapni mindenkit. Ő tisztességes kereskedő és nem orgazda, ezt bárkitől megkérdezhetem. Így is tettem, de a hajó régi lakói mind Fürge állítását igazolták, tehát Bütyök hazudott nekem, ideje őt kérdőre vonnom. Nem találtam a Szkadovszkon, Szakáll úgy hallotta, hogy a kikötői darukhoz ment, elindultam hát utána. Odaérve nagy meglepetés várt, banditák vettek körbe és a fegyveremet követelték. Azt állították, hogy Bütyök küldönce vagyok és a fegyvert jöttem leszállítani nekik. Kemény harc kezdődött, amiben a banditák maradtak alul. Az egyiknél találtam egy PDA-t, amiben megtudtam, hogy Szultán emberei voltak és Bütyök őket is rászedte."
Idézve:http://users.atw.hu/caprine/STALKER3.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield