Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy nem tud a tv az internetre csatlakozni de csak wifisen kábelen működik. Elkezdi keresni a a wifi hálózatot és be villan valami mintha találna valamit de ki is ugrik a keresésből. Mi lehet a probléma?
-
biker
nagyúr
válasz
woodworm
üzenetére
Sajna most írta a support ugyanezt, 2 perce

Miért nem tudnak egy rohadt xml filet csinálni? Miért valami .bin filet ment le?
Olyanokkal miért ne lehetne megoldani, hogy ssid name>password, dhcp on/off, port forward, fix ip, stb
Azért 4 kamera, nas, femtocella, nyomtató, 7 kliens, 2+2 hálózat (2,4-5gHz vendég + éles) el fog tartani egy darabig mindent átpötyögni kézzel
-
biker
nagyúr
Üdvözletem!
Eddig egy TP-link Archer C9-et használtam, de a jelek szerint betegeskedik, így vettem egy új, immár Archer A9 routert.
A C9-ből kiexportáltam a beállításokat, és próbáltam importálni az A9-be, de elindul a folyamat, végigmegy a csík, újraindul, és alapértelmezett beállításokkal indul ismét (quick setup)
Hogyan lehet elérni, hogy sikeresen átvigyem a C9-ről az A9-re az összes port forward és egyéb hálózati beállítást? Elég fájdalmas lenne kézzel átmásolni mindent.
Valakinek van erre tippje? Elég gáz lenne, ha egy gyártó modelljei közt nem lenne kompatibilis a beállítások (persze ami megvan mindkét routeren, de szolgáltatásilag kb azonos a két router) -
válasz
JkAndi
üzenetére
Szia!
Tudunk, de azt úgysem fogod tudni használni, mert a Telekom nem fogja felregisztrálni a hálózatára. Ott csak olyan modemet tudsz használni, amit a szolgáltató ad. Router választásban pedig itt tudnak segíteni: Milyen routert? Már ha venni szeretnél, mert ugye a kérdést, problémát nem írtad le.
-
JkAndi
újonc
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan modemet ami egyben WiFi router is? Telekomos neten van, 100/10-es sebességű. -
fntastic
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem teljesen ertem mit jelent ez. Hol tudom ezt megnezni? A MacBook-on Network Utility-ben 11 Mbit/s-t ir Link Speed-nel, ez nem tudom hogy az e.
-
Csolt
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
Csolt
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kipróbáltam már mindent is, a konklúzió:
1. Live Linux
Elindítottam a gépet a legújabb Linux Mint-tel, a tapasztalat ugyanaz, a letöltési sebesség kevesebb, mint 1 Mbps, a feltöltési körülbelül annyi (ez utóbbi normális).2. Hotspot-ok
Kipróbáltam a mobilnetem megosztásával, és egyaránt 10-10 Mbps sebességet mért le- és feltöltésre.
Megosztottam az itthoni wifi-t a laptopommal, és úgy is jobb eredményt kaptam, 4 Mbps le és 1 Mbps fel.Tehát: asztali gép + TP Linkt hálókártya + wifi a router-ből = lassú net, ha a képletben bármit megváltoztatok, akkor jön a rendes sebesség. Nem értem egyszerűen. Még arra gondoltam, hogy veszek egy 5G-s USB-s routert, de mielőtt pénzt költenék megvárom, hátha valaki tudna segíteni.
Köszönöm!
-
-
fntastic
aktív tag
Sziasztok! Van egy ASUS RT-AC65P router-em (alapbeallitasokon, PPPoE van beallitva es wifi jelszavak) es nem sikerul 300 Mbit fele menni 5Ghz-n, ket eszkozrol probaltam, egy iPhone 8-rol es egy MacBook Pro (15-inch, 2016)-rol. Van otletek hogy mi lehet a problema? Ethernet-en megvan az 500 Mbit, a router mellol merem, nincs masik 5Ghz halozat amit latnak az eszkozok.
-
-
Csolt
tag
T-Online (10Mbps/1 Mbps)
Hálókártya: TP-Link TL-WN781ND
Ma újratelepítettem a Win10-et, még mindig fennáll a probléma.
Rácsatlakoztattam a gépet a mobil hotspotra, és a fel- és letöltési sebesség egyaránt 10 Mbps körül volt. (Nem hinném, hogy a kártyával lenne gond.)
Kikapcsolt tűzfallal se megy, emiatt gondolok Windows-os hibára, de ötletem sincs mit próbáljak még ki.
-
Csolt
tag
Sziasztok!
Egy internetes probléma ütötte fel a fejét, ebben szeretném kérni a segítségeteket. Lehet, sok lesz az információ, amit itt megosztok, de úgy gondolom szükséges lehet minden részlet a probléma megoldására.
Múlthét közepéig semmi gond nem volt az internettel, de egyik napról a másikra egy eszközön elkezdett akadozni a wifi. A többi, wifin keresztül csatlakozó eszközzel (laptop, telefon, PS) nem volt gond.
Addig egy kb. 10 éves TP Link (TL-WR340GD) routert használtam, ami már egy ideje gyanús volt, mert korábban is akadozott vele a net. Emiatt csináltam rajta egy reset-et, újra beállítottam és megjavult az addig hibás eszköz, újra volt net. Úgy voltam vele, hogy ha rossz a router, bármikor tönkremehet, így vettem egy ASUS RT-AC1200 routert, amit ma beüzemeltem. Minden jól működik, de a korábbi hiba előjött. Az asztali számítógépen (ami vezetéknélküli hálókártyával csatlakozik a wifire) ismét akadozik az internet.Hogy kiszűrjem a hibákat, az alábbiakat végeztem el:
1. A hálókártyát átraktam egy másik számítógépbe, az gond nélkül csaltakozott a netre, a sebességgel nem volt gond.
2. A hibás gépet kábellel csatlakoztattam az ASUS router-re, így gond nélkül van net (azért nem kábelt használok, mert a router a földszinten van, a gép az emeleten)
3. Visszaraktam a kártyát a gépbe, letöltöttem a modell és verzió szerinti, hivatalos TP Link-es drivert, így is akadozik a net.
4. Átraktam egy másik PCIe csatlakozóba a kártyát, úgy sem működik.
(5.) Egy hibát nem tudok kiszűrni: lehetséges, hogy egyszerre ment volna tönkre az alaplap mindkét PCIe csatlakozója?A sebességmérő tesztet a Speedtest-tel (by Ookla) végeztem.
Korábbi (normál) mérési eredmények:
~30 ms, le: 9 Mbps, fel: 1 Mbps
Most:
~30 ms, le: 0,8 Mbps, fel: 1 Mbps
Érdekesség, hogy a komment írása alatt a Windows Update gond nélkül töltött ~7 Mbps-mal. Ha lefuttattam a tesztet, ismét alacsony volt a letöltési sebesség.Kérlek titeket segítsetek, mert már nem tudok mit kezdeni ezzel. Ha még bármi információra szükségetek van, kérdezzetek.
Köszönöm,
Csolt -
csmt
újonc
Sziasztok!
Új net szolgáltató(Invitel) új router-t adott(Alcatel Lucent i-240-g) melyre optikai kábelen érkezik a net. A problémám, hogy hiába van beállítva a Lan-nál a router mód, mégis csak az egyes porton van net. Nincs tv, telefon semmi, csak a net. Wifin kiosztja az IP-ket több készüléknek is. Esetleg van valakinek tippje vagy tapasztalata, hogy mit csinálhatok rosszul? Lehet, hogy a szolgáltató korlátozza a routert?
Köszi
-
MeroM
senior tag
úgy néz ki megoldódott!
vissza raktam a 2015 ös biost, Verzió 3.0.0.4.376.3754 és működik minden ahogy kell.
-
MeroM
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
MeroM
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
MeroM
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem talalok olyat h nt0 beallitas
-
-
MeroM
senior tag
Ehhez a részéhez nem értek, amíg upc modem volt nem volt probléma amióta telekom modem van nem akar működni.
Most ugy van h telekom kodem aminek gyatra a wifije kabelen elmegy egy tplink rooterhez es azt szeretném jelerőssítéssel tovább osztani. A dátumra azért gyanakszom mert ugye windows alatt se működik az internet meg külömböző programok ha nincs beállítva a dátum idő -
mezis
félisten
Én hazai ntp szerver címet szoktam megadni még a Windowsnak is.
Itt próbálkoztál:
-
MeroM
senior tag
MeroM
senior tag
Sziasztok! Hátha kapok itt segítséget.
Adott egy asus rtn12+ router ami eddig normal modban ment mert a wifi erősítős mod nem akart üzemelni. Most kicsit utánna néztem és lehet amiatt nem megy mert a router rendszerideje 2015 öt mutat? Szeretném használni kábel nélkül jelerősítő modban van rá lehetőség valahol a dátumot állítani -
szabopeter21
csendes tag
Hello, kertváros 17 ker., "csendes" környék, egy oldalról a szomszéd épület 5m (ez van a legmesszebb tőlem) a többi háromról 10+m, épület 30as tégla+15cm grafitos szigetelés, belül 10cm válaszfal, földszint és emelet között betongerendás födém. Viszont én az emeleten ülök ablaktól 1m-re, a router pedig a párkányon, szóval ő kilát és a gépig meg 1 méternyi levegőt kéne leküzdeni.
Érdekesség még, hogy az egyik bevásárlóközpontban lévő telenorban egy segítőkész kolléga behozta, a saját azonos típusú routerét mert arra jutottunk, hogy hátha kérdés nélkül lefrissítette magát a router (mivel tőlem sohase kérdezte, mégis "naprakész", szóval vagy automatán lemegy vagy sose frissült és két éve ugyanaz) és az új fw ilyen jól sikerült. De mivel az övé sim nélkül pihen fél éve , így lehet korábbi fw-n van. Próba: sim be, boot, csatlakozik és sebesség ugyanúgy lassú 1MB/s alatt mint az enyémen, admin felületén nézve a fw verzió azonos. Ugyanott, ugyanúgy, ugyanakkor a kolléga telenor 4g-ről iphone hotspot módban: 4MB/s tud ugyanaz a sok seed-es torrent. Ilyenkor mi van? Mind a ketten néztünk mint hal a szatyorban...A gépem és amit lát itt az ablak mellett:
Card Type: AirPort Extreme (0x14E4, 0x8C)
Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (5.10.131.36.16)
MAC Address: 00:1f:5b:c5:12:98
Locale: ETSI
Country Code: HU
Supported PHY Modes: 802.11 a/b/g/n
Supported Channels: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140
Wake On Wireless: Supported
Status: Connected
Current Network Information:
HUAWEI-E5D9:
PHY Mode: 802.11n
BSSID: 54:b1:21:e1:e5:d9
Channel: 8
Country Code: HU
Network Type: Infrastructure
Security: WPA2 Personal
Signal / Noise: -51 dBm / -90 dBm
Transmit Rate: 130
MCS Index: 15
Other Local Wi-Fi Networks:
8b6a74:
BSSID: e0:69:95:39:34:dd
Channel: 1
Security: WPA/WPA2 Personal
Signal / Noise: -87 dBm / -88 dBm
K32-5:
BSSID: 0c:80:63:94:c2:0e
Channel: 5,+1
Country Code: DE
Signal / Noise: -86 dBm / -88 dBm
Telekom-053cd0:
BSSID: 28:9e:fc:05:3c:d6
Channel: 1
Signal / Noise: -86 dBm / -88 dBm
Telekom-061ad8:
BSSID: 28:9e:fc:06:1a:de
Channel: 11
Signal / Noise: -86 dBm / -87 dBm
Telekom-b4e508:
BSSID: 98:1e:19:b4:e5:0e
Channel: 6
Signal / Noise: -86 dBm / -92 dBm
dlink:
BSSID: a0:f3:c1:d4:41:fa
Channel: 4,+1
Signal / Noise: -89 dBm / -90 dBm -
jegenye77
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Egy Mercusys AC12 router lett üzembe helyezve és azóta a steam en a játékok nem indulnak.
Nem tud csatlakozni.
Más minden működik.
Mi lehet a probléma?
Esetleg valami beállítás nem jó a routeren? -
mezis
félisten
válasz
szabopeter21
üzenetére
Üdv, Valami hasonlót az éteredről, szomszédokról.
-
szabopeter21
csendes tag
Hello, szeretnék egy kis segítséget kérni mert kifogytam az ötletekből. Rövid leszek:
-huawei e5577 mifi fw: 21.316.01.01.77 telenor, hűség + gari nov végén lejárt, probléma dec közepén jött elő, karcmentes gép
-2.4ghz öreg eszközök miatt, csatornaválasztás automatán
-a router és a szgép közötti wifi kapcsolat ebessége 1MB/s alatt van valós letöltési szituban, 1file szerverről vagy torrent sok seed-el az mindegy, sőt a mindkettő megy akkor is beosztják a lassú tempót
-usb-n saját driverét a rendszerbe dobva már vezetékes a kapcsolat, ugyanaz a letöltés 4+MB/s, miközben a bejövő 4g ugyanaz
- huawei/telenor nem akarnak ezzel foglalkozni azt sem tudják eldönteni honnan jön az új telenor brandingben tocsogó webui-s fw
-tesztlaptop munkahelyi wifin olyan mint ezen usb-n közel azonos jel / zaj arányt mutatva, tehát nem ott a baj
képek: [kép] [kép]
Segítséget előre is köszönöm
Péter -
Cold5
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
mezis-nek is:
Új routerrel:
WAN-ba dugva és Automatikus IP-re rakva még mindig: nincs internet. Az ön kapcsolata nem privát.Az eredeti eszköz egy Netgear WRN1000 V4. Ezzel megy minden. Van vezetéken és Wi-Fi-n is NET.
Így néz ki, a Netgear backend felülete:
Ez pedig az ASUS mikor beteszem a NETGEAR helyére:
Mit tudok még tenni:?
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Nem router probléma, hanem switch. Remélem azért még belefér a topicba.
A probléma a következő. Adott egy Zyxel GS2210-8 switch. Be volt állítva rajta egy jelszó, majd rá lett frissítve egy configgal, ami csak a hálózati címét állította volna át. Frissítés rendben lefutott, az óta se a default, se a beállított jelszóval nem enged be a menüjébe.
Ezért próbálnám soros porton gyárira visszaállítani, de nem kommunikál vele a putty. Mellékeltem egy képet, hogy milyen USB-RS232 átalakítóval próbáltam.
Milyen kábellel működne? Van esetleg egy lábkiosztásotok erre, vagy színtillesztő kell hozzá? Az általam próbált átalakító is szintillesztős.Köszi előre is a segítséget!
Üdv:
spgabor -
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. A telekom routere frissített a háttérben szó nélkül, kapott szép új szoftvert. Most már a DHCP leasing működik faszásan, viszont port forwardolni nem tudok normálisan. Egy adott portot csak egy IP-re enged. Ha ugyanazt a portot másik IP-nél is forwardolni akarom, akkor már nem engedi, mert kiírja, hogy használja egy másik szabály. Erre van valami megoldás esetleg?
-
gyáliSanyi
őstag
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Igaz, hogy TP-Linkkel, de én is így jártam. Nálam a megoldás: Haladó beállítások-Rendszer paraméterek-Duplex, és itt "1000Mbps full duplex" kiválasztása az "auto negotation" helyett. Azóta jó a sebessége.
Lehet nálad is valami hasonló lesz. -
ddoki
csendes tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szia !
Csak egy ötlet. QoS be van kapcsolva ? Ha igen, és nem használod kapcsold ki. -
gyáliSanyi
őstag
NAT: Autó (A net forgalmat a processzor dolgozza fel.)
Jumbp Frame: letiltvaSzerk: Nat: Letiltva - ugyan az a sebesség maradt.
Azért azt hittem volna, hogy egy 6 éves 1043 routernél többet fog tudni, de inkább csak egy lépéssel visszább vett. Ez csak a fele amit tud. Jó azért tegyük hozzá, hogy nekem netezéshez bőven elég a 300Mbps, de ha már a másik tudott 600-at. NA!
Wifi 2,5GHz teszt:
44 le/51Mbps fel
Wifi 5Ghz tesz:
70 le/115 Mbps fel
Ping:4, Jitter: 2 mindkettőnél.
Mindkettőnél 1 méterre a routertől, csak egy eszköz csatlakozik a routerhez. Ezek úgy nagyjából rendbe vannak? Ok teló függő is. -
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A LAN/Switch Control menüpont alatt a NAT-gyorsítás mire van állítva?
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
És amikor megy a letöltés az elérhető legnagyobb sebességgel, akkor a router mit mutat az admin felületen, mekkora a SoC terhelése? A milyen routert topikban mintha azt írták volna korábban, hogy a v2-ben nincs hardveres nat támogatás.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A héten rendeltem! A doboz oldalán és a router alján is V2 szerepel.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Milyen hardver verzió? Sima ASUS RT-AC57U, vagy a v2 változat? Az alján lévő címkén rajta kell lenni...
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
A Wan-ba hibásan írtam be a Felhasználónevet a Digi Pppoe belépéshez. Ezt ki is javítottam, elmentettem majd újraindítás még áramtalanítás is a PC plusz routeren.
Belépve már az új felhasználónév volt, de még mindig a Leválasztás írt ki.Kapott egy 10 másodperces Resetet az Asus router és újracsináltam a kezdő beállításokat.
Ez lényegében csak az admin jelszó megváltoztatása utána meg a Digi felhasználónév és jelszó helyes megadása volt. Itt már automatikusan tudta, hogy Pppoe.Most működik rendesen!
A letöltést most valamiért csak fele sebességen tudja, mint az előző routerrel.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szia!
A log-ban esetleg valami hibaüzenet?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Asus ac57u router beállításával lenne kérdésem.
Az internet státusza: Leválasztva.
Digi net pppoe és digi jelszó bèállítva.
De nincs net valamiért, mi lehet a baj? -
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Következő a probléma:
Dánia tömb lakás, csak egy utp kábel a falból. Ha rádugok egy gépet megy...
Vettem egy AC-65P... összedugom, azt írja az Asus router felülete, hogy van kapcsolat,
DE se wifi se kábelen nincs semmi. Csatlakoztatva a win szerint, de nincs net. Azt írja, hogy az Ön kapcsolata nem privát...Mi lehet a gond?
-
Elims
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm!!

-
Ide kellene?: (ha igen,a másikba hova csatlakoztassam,ugyanoda?)
Igen, ha az új eszközben nincsen dedikált AP mód akkor így kell bekötni.Esetleg tudnál írni olyat ami szintén kezeli a dupla eret?
Vagy az a másodlagos már mindegy lenne hisz úgyis csak wifi továbbításra kellene?
Szolgáltatói eszközt nem lehet kiváltani de a másodlagos eszköz esetén nem is kell RJ-11-es port. -
Elims
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
Akkor itt a beállításokban hiába állítgatnék bármit?
Valószínűleg nem lesz hatása.Vmikor vhol olvastam vmi MHz beállítást,hogy azzal lehet alakítani a hatósugáron.
Esetleg mond ez neked vmit vagy rosszul emlékszem?
Terhelt csatornáról elváltással lehetséges de ha nem terhelt az általad használt akkor nincsen hatása.Ha bekötnék egy másodlagos router-t,azt hova kellene?
A szolgáltatói eszköz egyik LAN portjára. -
Elims
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor itt a beállításokban hiába állítgatnék bármit?
Vmikor vhol olvastam vmi MHz beállítást,hogy azzal lehet alakítani a hatósugáron.
Esetleg mond ez neked vmit vagy rosszul emlékszem?Ha bekötnék egy másodlagos router-t,azt hova kellene?
Telefon vonalon jön be a házba és vmi dupla éren. -
-
Sati1984
tag
Köszi m_kovacs és mezis!
A kábelcsere nem oldotta meg, LAN-kártyacserére nincs hirtelen lehetőség, most egyelőre betettem egy wifi sticket ebbe a gépbe és letiltottam a kábeles kapcsolatot. Ha egy-két hónapon belül nem jön elő a hiba, akkor tényleg csak a kábeles csatlakozással van a gond a gépen.
A linuxos tesztet elteszem későbbre, csak ugye nem tudom, mennyi idő múltán lesz ez konkluzív, ha most is pl. volt egy 20 napos teljesen normális működési szakasz
-
mezis
félisten
válasz
Sati1984
üzenetére
Azt a PC-t egy Live Linux-al indítanám. Ha előjön a hiba, akkor hw, ha hosszabb használat alatt sem jelentkezik, akkor újra a Win, de hagyj kb 30GB-ot egy Linux-nak.
-
Sati1984
tag
Nnnna, most jött elő újra a #37488-ban megénekelt érthetetlen kábeles probléma, de most tudok hozzá adni még egy adalékot.
Röviden összefoglalva: adott a szolgáltatótól (Invitel / DIGI között félúton) kapott ZTE ZXHN H168n router, 3 PC, 2 laptop, 2 mobil, és mindenki vígan netezik, kivéve az egyik PC-t. Ez a PC win10-es és kábelen csatlakozik a routerhez, weboldalak nem vagy csak részben jönnek be, és a hálózati hibaelhárítás azt dobálja, hogy "DNS szolgáltató nem található". Teljesen random jön és megy a probléma (most például 20 napig minden nap jó volt!), néha a huszadik újraindítás után már jó, néha aznapra feladom és nem foglalkozom vele többet. Egyébként most, ahogy ezt írom, az egyik laptopon (ami egyébként windows 7-es) szintén kábeles csatlakozással minden megy.
Amit eddig próbáltam:
- Router áramtalanítása, nem segített
- PC újraindítás, nem segített
- ipconfig /flushdns a windowsban - nem segített
- DNS kiszolgáló kézi átállítása a windowsban - nem segített, néha úgy tűnt, hogy segít, de aztán pár tíz perc múlva megint előjött a teljes vagy részleges kimaradás. Legalább húsz különböző DNS-kiszolgálót próbálgattam, hátha meglelem a szent grált, de semmi
.
- Különböző böngészők - Firefox és Chrome alatt is ugyanez, illetve egyéb programokkal tesztelve, pl. Steam - szintén jön-megy a gond.
- A kábel átdugdosása a router különböző portjaiba - az előbb pont ezt csináltam: megcseréltem a laptop és a PC portját, és a laptopon (pár perc magáhoztérés után) újraindítás nélkül megint megy minden, a PC-n teljesen elment minden, és újraindítás után is csak a hibás állapot állt vissza...
- A router felületén minden normálisnak tűnik számomraMost már nagyon úgy tűnik, hogy mégiscsak a windows-on belül lesz valami gond, szóval lassan offtopik a kérdés, de még egyszer felteszem: tudva mindezt, mit tudok még a router felületén vagy bármi mással megpróbálni, hogy ezt a teljesen random hibát ki tudjam küszöbölni? Én már tényleg az ötleteim legeslegvégén vagyok...
-
mogyoro42
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocsi, csak meló meg család...

Most csináltam egy router resetet, semmit sem állítottam be rajta, minden maradt factory default, csak a router jelszavát állítottam a régire.
.100, .101, és .102 eszközök szépen vissza is csatlakoztak.
Problémás PC csatlakozáskor router logban ez látható:A PC elkéri a jelszót, aztán kiírja, hogy nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz.
-
-
mogyoro42
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Wifin.
Mobil hotspottal gond nélkül működik.
Sajnos találtam már egy esetleírást, ahol egy win10 frissítés után lett ugyanez két gépen is. Ott újra kellett rakni a rendszereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest