- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
válasz
Sati1984 #39563 üzenetére
ezt azért csak nem tette meg:"Ha a ZTE publikus IP címét beírja egy böngészőbe, akkor a ZTE bejelentkező ablakot kell kapnia."
ha nem azt kapja, akkor szinte biztos hogy bridge módban van az ONT.Ha Ön bizton állítja, hogy nincs bridge módban, akkor bekapcsolt állapotban egy hosszú reset.(beállítások elvesznek)
"Futtattam a NETscant, 192.168.1.0 ----- 192.168.1.255" de én nem ezt tanácsoltam!
mi van ha másik alhálózatban van az ONT, és nem az 1 esben?
m_kovacs -
m_kovacs
tag
válasz
Sati1984 #39560 üzenetére
de még mindig nem tette meg, hogy a NETscan, vagy a WNetWatcher program kimeneti listáját megnézze, hogy szerepel-e benne a router, és milyen címen.
Ha a ZTE publikus IP címét beírja egy böngészőbe, akkor a ZTE bejelentkező ablakot kell kapnia.
Saját publikus IP lekérdezése pl:https://hu.wizcase.com/tools/whats-my-ip/m_kovacs
-
m_kovacs
tag
válasz
Sati1984 #39558 üzenetére
Kár, hogy úgy kell kihúzni Önből a pontos információkat.
A cmd-ipconfig /all kimenetében -ha jól van configolva a router-(ONT) a default gateway a router ip címe. Ott most mit lát?
Ha semmilyen módon nincs meg a router(ONT) címe, és pingelni sincs mit, akkor valószínűleg az ONT bridge módban van szerintem.
m_kovacs -
-
mezis
félisten
válasz
Sati1984 #39550 üzenetére
- UTP kábellel de előtte WNetWatcher.
-
mezis
félisten
válasz
Sati1984 #37606 üzenetére
Azt a PC-t egy Live Linux-al indítanám. Ha előjön a hiba, akkor hw, ha hosszabb használat alatt sem jelentkezik, akkor újra a Win, de hagyj kb 30GB-ot egy Linux-nak.
-
mezis
félisten
válasz
Sati1984 #37491 üzenetére
Még a PC-ken, egyéb klienseken kísérletezhetsz az IPv6 letiltásával.
? PC-k "tiszták" nincs valami vírus, illetve egyet - egyet kapcsolj le (vagy húzd ki az UTP kábelt) és figyelj, hogy akkor is jelentkezik a hiba.
Egyébként ÜFSZ: cseréljék a routerüket, mert a 64-es tipp nem jött be.
-
mezis
félisten
válasz
Sati1984 #37488 üzenetére
Általában be lehet állítani a routeren MAC address-hez (PC) fix IP címeket.
Általában.
Konkrétan mi a routered pontos típusa, hw. verziója ?
A router a szolgáltatóé ?Én inkább a router DHCP tartományát szűkíteném pl. 192.168.1.65 - 192.168.1.99-re és akkor már ...164 végű sem lesz benne, mert legközelebb esetleg az ÜFSZ ezt fogja hibának jelölni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest