Hirdetés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Üdvözletem!
Eddig egy TP-link Archer C9-et használtam, de a jelek szerint betegeskedik, így vettem egy új, immár Archer A9 routert.
A C9-ből kiexportáltam a beállításokat, és próbáltam importálni az A9-be, de elindul a folyamat, végigmegy a csík, újraindul, és alapértelmezett beállításokkal indul ismét (quick setup)
Hogyan lehet elérni, hogy sikeresen átvigyem a C9-ről az A9-re az összes port forward és egyéb hálózati beállítást? Elég fájdalmas lenne kézzel átmásolni mindent.
Valakinek van erre tippje? Elég gáz lenne, ha egy gyártó modelljei közt nem lenne kompatibilis a beállítások (persze ami megvan mindkét routeren, de szolgáltatásilag kb azonos a két router)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste