- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #40698 üzenetére
Sziasztok!
Idő közben kipróbáltam több kábellel, és több különböző portot is, de időnként elő-elő jön ez a port kiakadás.
Azon is gondolkozom, hogy lehetséges, hogy nem a router portja, hanem a laptopom LAN portja adja meg magát egy rövid időre a rámenő erős forgalomtól? (Mondjuk egy gigabites portnak nem kellene, hogy betegyen egy ~50 mbit/s-es stream).
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #40698 üzenetére
Köszi! Megnézem majd egy másik kábellel.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #40607 üzenetére
Nekem egy táblázatban voltak 1-10-ig, az ezresek, százasok, stb. Újabban elkényelmesedtem és az autolinket szoktam kérni email címre.
-
fekpet
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #40595 üzenetére
koax a tv (UPC-->Vodafone), és mediacard van benne, szóval nincs iptv.
Próbáltam úgy is a routert, hogy kihúztam a tv UTP kábelét, de akkor is 'kiakadt' a router egy idő után.
Még esetleg a robotporszívó lehet, másra már nem nagyon tudok gondolni.
-
fekpet
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #40589 üzenetére
szerintem nem kapcsoltam be extra funkció. annyit csináltam csak, hogy 'alapban' ugyanaz a neve az 5 GHz és 2.4G Hz sávnak és én átneveztem őket, hogy különbözőek legyenek.
illetve acces point módban van a router.
azt nem tudom, hol kell megnézni, hogy mi van bekapcsolva azok közül amiket írtál.WiFi:
van 4 laptop, 4 telefon, 1 robotporszívó, 1 chromecast, 1 okos tv,a chromecast és az okos tv a vodafone compal modemhez kapcsolódnak vezeték nélkül. a többi eszköz kapcsolódhat az asus routerhez.
van még 1 félig okos tv, ez vezetékkel kapcsolódik az asus routerhez - WiFi-n nem is tudna.
Na közben megint 'kiakadt', pedig csak egyedül vagyok itthon, szóval max 1 telefon kapcsolódik. elvileg csak én laptopozom. a robot élő még illetve a félig okos tv is megy.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #40591 üzenetére
Nincs ilyen routerem, nem tudom működésközben ellenőrizni, de az fw-t megnyitva benne a busybox és a link is a top parancsnak.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #40589 üzenetére
Engedélyezni kell az ssh-t és a top paranccsal meg lehet nézni.
-
fekpet
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #40587 üzenetére
tudtommal nincs torrentezés.
a hibát nem tudom mihez kötni, az fw elvileg márciusi, de nem tudom mikor került fel rá. -
Memora
senior tag
válasz
Intruder2k5 #40568 üzenetére
Bocs, nem tudom, milyen adatot lehet publikusan megadni, itt (vagy valamelyik másik hasonló topicban) is meg lett róva valaki, hogy olyan adatot adott meg, amivel megtalálhatóvá és támadhatóvá teszi a rendszerét.
-
Memora
senior tag
válasz
Intruder2k5 #40561 üzenetére
Itt az általános-nál az ipv6-ra azt írja, nincs internetkapcsolat (ipv4-nél van), ill: kapcsolat állapota - engedélyezve.
Részletek: (nem tudom, melyik adatot írhatom be publikusan)
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag: (nincs érték)
Leírás: Realtek PCIe GBE Family Controller
Fizikai cím: **-**-**-**-**-** (számok, betűk)
DHCP-kompatibilis: Nem
IPv4-cím: ***.***.*.** (IP cím, én állítottam be régen, a modem címe +0)
IPv4 alhálózati maszk: ***.***.***.* (3x ugyanaz +0)
IPv4 alapértelmezett átjáró: ***.***.*.* (ez a modem címe)
IPv4 DNS-kiszolgálók: ***.**.***.**, ***.**.***.**
IPv4 WINS-kiszolgáló: (nincs érték)
A NetBIOS a TCP/IP felett engedélyezve: Igen
Kapcsolati szintű IPv6-cím: ****::****:****:****:*******
IPv6 alapértelmezett átjáró:
IPv6 DNS-kiszolgáló:Néztem az ipconfig /all paranccsal is, ugyanezek az adatok. A DHCP-kompatibilitás nem igen kellene, hogy legyen?
Most véletlenül ránéztem a feladatkezelőben a szolgáltatásokra, egy csomó minden le van állva, aminek (talán) köze van a webes kapcsolatokhoz is a leírás alapján. Majd teszek fel egy képet a listáról.
-
Memora
senior tag
válasz
Intruder2k5 #40559 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni?
Ez az esetleg: Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok > helyi kapcsolat > tulajdonságok > Tcp/ipv4, Tcp/ipv6 > tulajdonságok?
Itt van IP, alhálózati maszk, alapértelmezett átjáró és DNS kiszolgálócímek a Tcp/ipv4-nél, a Tcp/ipv6 viszont üres (+ van még itt egy speciális gomb is, IP beállítások, DNS és WINS fülekkel).
Ha jó helyen nézem, akkor hogyan tudom megállapítani, hogy az itt lévő adatok megfelelőek e? -
Bandit21
addikt
válasz
Intruder2k5 #40540 üzenetére
802.11n only módban jó lett... gyárilag b/g/n mixed-ben volt.
Van még b/g de azt nem próbáltam.
Frissítés megvolt. Ez a mode dolog alapvető és benéztem, hogy eleve nem "n" ben volt?
A gsmarena szerint a redmi 7a b/g/n megy és nyilván az összes itthoni újabb telefon is.
Miért lehet, hogy a router csak n-ben ad netet nekik? -
Bandit21
addikt
válasz
Intruder2k5 #40527 üzenetére
Nem működik továbbra se. Az lg tv topicban írtak alapján már majdnem szét szedtem a tv-t.
De zavart, hogy nemcsak a tv nem lát wifi-t de a lányom régi redmi 7a-ja se.
Ezért lelőttem az 5ghz wifi-t és nézegetem a 2.4-et, amit jó ideje csak a tv és a redmi 7a lát.Hát kiderült, hogy úgy tűnik nem megy rohadtul a 2.4 ghz-es wifi és akkor nem a tv és nem a telefon a rossz.
A telefonom látja, csatlakozik, de utána kiírja, hogy nem ad netet.
Vagy eleve eldobja, nem is látja.
Aztán újra látja, kiíjra, hogy "mentve" de a wifi jel sincs ott az állapotsoron.próbáltam channel 1-11
próbáltam width auto helyett 20 és 40 mhz is.
próbáltam WPA2-PSK és AES helyett WPA-PSK/WPA2-PSK és TKIP/AES beállítást is.
Átneveztem 3 betűre az ssid-t.
Egyedül a mode-al nem játszottam.Nekem xiaomi mi 11 lite 5g van, annak sose volt wifi gondja, de nagyon úgy tűnik a router 2,4 ghz-e nem jó / nincs jól beállítva.
Ami azért érdekes mert tükör megoldással megy az 5 ghz és azzal semmi baj.
Mi lehet a megoldás?
-
Bandit21
addikt
válasz
A tv -n nem segített viszont ha a tv menü ben a idő -t automata ről manuális ra állítom akkor megy a wifi...
-
Bandit21
addikt
válasz
Köszönöm délután megnézem.
-
Bandit21
addikt
válasz
Intruder2k5 #40525 üzenetére
Köszi mivel a desktop ott maradt 0% nal eszembe jutott hogy a telefon app al belépek. Ott újra tudtam indítani és bár frissítés nem volt de legalább para sincs
Nem tudom mi van vele de lányom régi redmi a7 telefonja és a 6 éves LG okos tv néha el veszti a wifi jelet és csak router ki be kapcs után jön vissza
Aztán gondoltam mi van ha a frissítés után jobb lesz, de abból meg ez lett. -
strikt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #40522 üzenetére
köszönöm
-
jpisti
senior tag
válasz
Intruder2k5 #40186 üzenetére
Kevésbé hozzáértőként valószínűleg velem van a baj, de nekem nem ment. Most megpróbáltam ismét és működik a dolog. Eddig az SSD-n lévő partíciót tudtam beállítani meghajtóként, most meg csak a partíción lévő könyvtárakat. Nem tudom, hogy érthető voltam-e...
Az SSD-n van egy sda1 nevű partíció, eddig beállítottam, hogy mondjuk a "Z" meghajtó a "\\192.168.0.4\sda1" útvonalon elérhető és ment minden.
Most: a partíciót külön nem látom, csak a rajta lévő könyvtárakat, és azokat külön-külön tudnám mountolni.
Végül is ha nem megy másként, akkor létrehozok egy bármilyen könyvtárat a partíció gyökérkönyvtárában és abba bele teszek mindent, azután azt mountolom hálózati meghajtóként. -
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #40131 üzenetére
-
lanszelot
addikt
válasz
Intruder2k5 #40113 üzenetére
Így már látják az eszközök az 5GHz-t, és a ping is jó lett, de most a sebesség 100Mbps -re lecsökkent.
Vezetéken a routerből kijön a max.
Hub wifi -ből kijön a max
router wifi 5GHz be van korlátozva 100Mbps -re, de miért? -
lanszelot
addikt
válasz
Intruder2k5 #40093 üzenetére
Kivettem auto -ról, és beállítottam 192.168.4.100 kezdő értéket.
És mint kiderült: először Save, azután Apply kell, így mentem a beállításokat.
Így sikerült
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek -
palocgyemant
újonc
válasz
Intruder2k5 #40088 üzenetére
Köszönöm ott is van. Amikor pedig megérkezik az új router ugyanott vissza modemmé.
Hálásan köszönöm Uram !Imco Neked is köszönöm a választ.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #40041 üzenetére
Az egészben csak az a furcsa, hogy Faterkam fórumtárs szerint telefonról bejön az oldal. Most akkor van szolgáltatás, vagy nincs?
@Faterkam
Következetes a működés? Gépről most is 503-at dob, telefonról meg használható a site? -
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #40041 üzenetére
Ezt: Link:
-
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #40034 üzenetére
-
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #40032 üzenetére
Nem hiszem, nem nagyon rémlik, szerintem regisztrációm sincs oda. Mobilnettel simán megy, de az ugye nem a nagy gép. Nem lehet ezt valahogy letesztelni mi miatt?
Router ki-bekapcs, és megnézem, akkor más lesz az IP-m nem? de kizárt, a tiltás szerintem
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #40025 üzenetére
Köszi, átrakom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #40022 üzenetére
Bocs, wlan akart lenni.
-
tha_answer
őstag
válasz
Intruder2k5 #39946 üzenetére
reset utan ofkoz alapra all a gyari firmware beallitasa, de a gui mint latod nem all helyre, es ami a manualban van azok a beallitasi lehetosegek sem ugranak fel. (wpa2 siman)
mint latjatok csak es kizarolag vagy wpa2-psk vagy semmi mas.GE: mert megtehetjuk?
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39892 üzenetére
De az más probléma volt. Akkor nem értem el. Most elérem. Akkor mi lenne jó?
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39887 üzenetére
De reset után vagy nem kéne wifinek lenni vagy nem lakattal nem? Ennyi erővel ha be is jön a login, azon nem jutok át.
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39882 üzenetére
Nem tudom, honnan kéne tudnom.
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39882 üzenetére
Honnan tudjam?
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39880 üzenetére
De közben már LAN-on is próbáltam.
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #39877 üzenetére
Ha a működő routeremre tettem 103 volt a DHCP listában. Szóval felismerte, de van egy másik routerem is amit akkor se érek el azon a címen se amit ott ír. Meg van egy másik, amit tegnap próbáltam, az 1.1 volt, és routeren keresztül se az 1.1-en, se a DHCP-s címen nem értem el. De most így belegondolva közvetlenül a gépre nem a WAN-on kellett volna, azt mindjárt megpróbálom akkor másik csatlakozóval, de később úgyis a működőre kötném, ezért jó lenne, ha azon keresztül is elérném. Kipróbáltam úgy se jó. De amúgy nem értem, hogy nézzem meg, hogy min kéne megnéznem, hogy min kéne megpróbálnom. Ha nem tudok csatlakozni a router menüjéhez, akkor hogy nézzem meg, hogy milyen címen kéne megpróbálnom csatlakozni hozzá?
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39840 üzenetére
Én nem értek hozzá csak nem értettem ezt a különbséget ennyi. De ha ez normális akkor az én elhiszem. Ami írsz sem értem igazán .😀 De így nem is foglalkozom vele mert akkor rendben van .
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39836 üzenetére
Nekem az ax 10 50% ön megy akkor is ha semmi nincs rajt. Én értem persze azért van hogy használjuk csak azt nem értem hogy 3%. CPU használat mellett 90% os memória használat fura. Nagyon nincsenek egyensúlyban .
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39834 üzenetére
Jól van. Köszi . Csak fura volt mert archer ax 10 nél nincs ilyen .
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39832 üzenetére
Nem nagyon értem most akkor minden fasza vagy kellene valami állítani.?
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39830 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39828 üzenetére
Ehhez pc kell szóval jelenleg nem tudom megnézni. De köszi az infót. De fura ha egy eszköz van csatlakozva akkor is 90%
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39826 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39824 üzenetére
Uj legalábbis én ott állítgattam
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39822 üzenetére
Parancsolsz?xD
-
phoenix1989
őstag
válasz
Intruder2k5 #39820 üzenetére
29 a max. De alapból a routerben belépve folyton ugrál az is hogy mennyi eszköz van rajta. Hol 3 hol 6 hol 2 mutat.
-
snake1977
őstag
válasz
Intruder2k5 #39767 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerrel jártam.
-
snake1977
őstag
válasz
Intruder2k5 #39767 üzenetére
Köszönöm, én beirtam a teljes nevét ugy nem dobja fel a v5 verziót.
Most már csak repeater módba kell valahogy belőjem. Ezeréve volt egy linksys ap-m, azon használtam ddwrt firmwaret, azóta se volt rá szükségem. -
snake1977
őstag
válasz
Intruder2k5 #39765 üzenetére
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #39742 üzenetére
Utána nézek, köszi.
DD-WRT az mehet rá már néztem. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #39740 üzenetére
Igen kettővel is. Az egyik amit az ONT-hez adtak.
Lehet a router halt meg?Utóbbi időben többször eldobálta a WIFI-t, de úgy, hogy csak újraindítás után csatlakoztak az eszközök.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #39736 üzenetére
Egy ZTE F618 ami Bridge módban van.
Diginél minden rendben, ha közvetlen az ONT-be LAN1-be dugom a PC-t és betárcsázok, akkor egyböl megy.Routerrel nem akarja valahogy, reseteltem is már, újra megadtam az adatokat, mint felhasználó név, jelszó.
FTTB volt elötte, ezt cserélték optikára.Eddig jól ment, nem is értem mi a fene baja lett.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #39734 üzenetére
Szia, sajna nem értek hozzá.
[kép] -
Termi16
őstag
válasz
Intruder2k5 #39670 üzenetére
Köszi, valszeg ez lesz, csak sajnos így nap közben nem tudom megoldani, majd munkaidő után.
woodworm:
Először is full logikátlan VPN-nek hívni azt a részét a dolognak, de mindegy, ettől függetlenül oda írtam be az adatokat, de nem csatlakozott egyszerűen a nethez Padavanon keresztül. Gyári szoftverrel azonnal. Nem volt AP módban, bár úgy is próbáltam.Nem, nem volt időm segítséget kérni, azonnal kellett a net munkához, ezért is írtam most, hogy már van net, hogy majd este megpróbáljak szórakozni vele.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #39498 üzenetére
Remek! Akkor nem kell a gyári firm tudására hagyatkozni.
-
Levi123
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39436 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, én rontottam el, mert egyből beállítottam a jelszót és alapból hagytam minden beállítást amit felajánlott.. Most, hogy írtad próbálgatni kezdtem..
A lényeg a wifi módnál volt, nem csatlakozik ha az ax változatot is kiválasztom, valószínű ennek a gépnek elavult a wifi kártyája ehhez. Ahogy átállítottam a 2.4 GHz-es hálózatot b/g/n--re és az 5 GHz-et a/n/ac módra jó lett. Ha az ax van beállítva az az eszköz nem működik.Köszönöm még 1x!
-
hegizoli
újonc
válasz
Intruder2k5 #39350 üzenetére
Mértem már és 137 Mbit/s jön úgy.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39352 üzenetére
Nekem úgy tűnt a kérdéseiből, hogy nem csak a WiFi-vel van gondja(új routert optikai csatlakozóval venne, és a tv gondolom eleve utp-vél csatlakozik a szolgáltatói eszközhöz).
-
Tompika777
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39350 üzenetére
Telekom optikánál az optikai csatlakozás csak a szolgáltatói eszközbe mehet, azt saját készülékkel nem tudod leváltani. Természetesen használhatsz saját routert mögé kötve minden további nélkül.
A legjobb pppoe passtrough-t beállítanod a saját routernek, a tv lan kábeleit a szolgáltatói eszközbe hagyva. Amúgy ez ügyben a Telekom otthoni szolgáltatások topikban részletesen tudnak segíteni,sőt a topik összefoglalóban leírás is van.
[link] -
hegizoli
újonc
válasz
Intruder2k5 #39348 üzenetére
Szia! Van-e arra lehetőség,hogy szabadon lehessen a netet használni a fent megadott routerrel. Mert ugye megnéztem és a elosztásnál a TV-nek van a legtöbb.Amit a legtöbbet használok a laptopot azon csak 20Mbit van a 150-ből. A router nem enged változtatást csak a Ghz-et ,2,4 vagy 5 Ghz.Arra is gondoltam,hogy teszek másik routert a T-com-os mellé de csak 54mbit-es van jelenleg. Lehet-e olyat,hogy veszek egy új routert ami optikai bemenettel rendelkezik és megoldja a fent említett problémát. Még annyit,hogy a laptopot átvittem a szomszédba és ott a sebessség teszt 327 Mbit/s -ot mutatott.
Előre is köszönöm a javaslatokat. -
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #39315 üzenetére
+1: A CAT6 kábel, csatlakozó nem az igazi.
-
janosi_
friss újonc
válasz
Intruder2k5 #39011 üzenetére
Ok. Köszi a választ.
-
janosi_
friss újonc
válasz
Intruder2k5 #39009 üzenetére
Pinging 192.168.1.4 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.1.2: Destination host unreachable.
Ping statistics for 192.168.1.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), -
janosi_
friss újonc
válasz
Intruder2k5 #39005 üzenetére
Lehet hogy ez a probléma oka. Írtam a Diginek, de a válaszba nem írták konkrétan hogy az ő routerük a gond. "Otthoni felhasználásra alkalmas beállítások" Egy wifis nyomtató nem extra. Ha lenne más mód nem szeretnék két routert üzemeltetni.
-
balinlin
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39005 üzenetére
Nekem a digi emberei javasolták, hogy jobban járok ha saját routernél maradok.
Így is lett, ONT ment bridge módba. -
tknof1871
őstag
válasz
Intruder2k5 #38930 üzenetére
Üdv! Innen OFF.
Elnézést kérek ha offenzivnek, tolakodónak tűnök! Műszaki analfabéta vagyok de minden műszaki dolog érdekes a szememben.
Csak az Asus RT-N56U vagy minden router alkalmatlan, hogy utólag plug and play antennát adjunk hozzá? Se USB-n se LAN porton nem lehet?Tudom, vannak repeaterek a lefedettség javítására. De nekem (laikusként) praktikusnak tűnik, hogy egy routerhez utólag lehessen antennákat hozzáadni. A routerben már eleve benne van minden alapvető, pl ami a titkosításhoz kell. Üres USB vagy LAN port szinte mindenki routerén lennie kell. LAN nem tápellátásra való. Talán a router nem tud USB-n elég teljesítményt leadni? A kiegészítő antennának lehetne tápegysége egy telefontöltő.
Ha az utóbbi áll fenn, minden routerből hiányzik a képesség utólag antennákat hozzáadni, annak mi az oka?
Régen ismertem egy amatőr rádióst, megmutatta milyen. Egy hordozható Yaesu VHF/UHF rádióba be lehetett dugni egy antennát ami talán egy zsebben is elfér, de akár egy hatalmas toronyra telepített fix antennát is. Utóbbi esetben komoly erősítőn keresztül. Kilowattokról volt szó. Azzal már a fél világot el lehetett érni. -
EvilNside
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38803 üzenetére
Hú ezt tetszik! 1000% hogy leírtad, vagy leírta már valaki, hogyan kell ezt felflashelni erre a routerre, de most hirtelen nem tudom, hogy hol keressem, megtennéd hogy ha kézközelben lenne ez a tudás belinkeled? Van bármi olyan featureről tudomásod, amit ez nem tud, de a gyári tudott, és fájhat a hiánya? Köszi!
-
Sleed
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38793 üzenetére
Szia!
Van rá más módszer hogy hálózat szinten blokkoljam? Nem szeretném minden eszközön egyesével. -
Nekomajin
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38772 üzenetére
Erre én is gondoltam, de vagy három tekercs biztos kéne, hogy ne süssön át rajta. Brutálisan világít ez a cucc. Ha az előtérben lenne, simán elmenne éjszakai fénynek.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #38676 üzenetére
Ez jol hangzik. Es a szolgaltato tudja a felhasznalonevet is? Mert az is kerdes.
Ha megvan a user+pass, akkor a routernel a pppoe-t kell kitolteni vsgy a windowsban kell beallitani uj kapcsolatkent? Vagy mindketto?
-
Termi16
őstag
válasz
Intruder2k5 #38586 üzenetére
IP-vel teljesen jó, és ha kiveszem a lan-ról a DNS-t, akkor úgy is jó.
Esetleg a Digis topikban is rákérdezek, hogy másnak is akadozik-e -
válasz
Intruder2k5 #38550 üzenetére
Az elsőt nem találom, a többi úgy volt.
olyat találtam, hogy wan connection type ez automatic ip-n van, de itt nincs olyan lehetőség, hogy on demand. -
válasz
Intruder2k5 #38548 üzenetére
Úgy néz ki igen. Bár simán lehet, hogy csak szerencse.
-
válasz
Intruder2k5 #38541 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #38541 üzenetére
Az a baj már nem a cisco van és be kellene jelentkezni hozzá.
-
válasz
Intruder2k5 #38539 üzenetére
Így jó, köszi
tesztelem
-
válasz
Intruder2k5 #38537 üzenetére
Így meg nem csatlakozik, azt írja a hibaelhárító, hogy az ethernet nem rendelkezik érvényes ip-konfigurációval.
-
válasz
Intruder2k5 #38525 üzenetére
Akkor be volt húzva jól, mert kézzel már nem tudtam rajta húzni.
-
alec.cs
tag
válasz
Intruder2k5 #38495 üzenetére
@Intruder2k5
"Huawei Service válasza az, hogy "B535 does not support Bridge mode". Ergo mindenképp fog routolni a Huawei"
A Bridge (Híd) módot lehet állítani a Huawei routeren. Próbálgattam is, de sajnos nem jött össze.Tudnál írni konkrétabban?
A Huawei-ből kimenő kábelt hova dugjam a TP-Link routeren (WAN vagy LAN)?
Ha beállítom a Bridge módot. akkor a TP-Link routeren az internet hozzáférési (WAN) menüpontban mit válasszak, illetve mit írjak?
Ha a másik módszert alkalmazom és másodlagos eszköznek állítom be a TP-Link routert, akkor hova mit írjak, hova mit dugjak (kábel)?
@tjsz
"a kintről jövő távoli eléréshez"
Ez mobilnet-en nem fog menni.
Miért nem fog menni?
Leírnád bővebben?@Tompika777
Lehet tévedek, de a TP link-et csak ap módban fogod tudni használni.
Miért?
Egy kicsit részletesebben ki tudnád fejteni?- - - -
A PPPoE internet hozzáféréssel nincs gond!
Azzal megy, illetve annak a beállítása nem jelent problémát.Sajnos, mobilnetes router beállítással még nem foglalkoztam, így nincs tapasztalatom vele.
Jó lenne, ha be tudnám majd állítani úgy, hogy a Huawei router adja csak az internetet és a TP-Link router legyen a fő eszköz mindenhez.
Várnám a válaszaitokat.
Köszönöm. -
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #38474 üzenetére
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38470 üzenetére
Nem is kellett részletesebb leírás! Minden problémát megoldott! Köszönöm a segítséget!
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38470 üzenetére
Köszi! Ezt kipróbálom! Csak keresek egy szájbarágósabb leírást!
-
féldekás
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38398 üzenetére
Igen, automatic ip volt.
A varázslóból kilépve, bejutottam a rendes menübe, aztán csináltam a resetet, és már nem is jött fel a varázsló, így sikerült a csatlakozás.
Mégegyszer köszönöm srácok!
Éppen frissítem a firmware-t. -
SutPet
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38329 üzenetére
Hát akkor megy az elektronikai hulladékba...
-
SutPet
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38327 üzenetére
Próbáltam de sajna ugyan az. bekapcsolom felvillan majdnem az összes led majd kialszik mind és semmi nem történik. Kikapcsolom akkor a wan led villan egyet és ennyi.
Annyi volt még hogy 1* sikerült elérni azt hogy a wan led pirosra váltott de ennyi -
scofield657
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38243 üzenetére
Szia. Gépről a routert gond nélkül elérem, wifi is van, kábel netről van szó és Győr melletti kis falu. Szolgáltatói eszköz egy modem és úgy van modem - router összekötve. Szinte már minden laptop eszköz tesztelve, de egyszerűen nem jövök rá hogy mi okozza.
-
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38252 üzenetére
Háát, én ezt nem bolygatnám inkább. Végül is elvagyok enélkül,csak szerettem volna ha a fotelból tudom kezelni a pendrive tartalmát és nem kell kihúzgálni.
-
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38250 üzenetére
Ez az üzenet: [kép]
Mindez Wi-Fi-n megy,ha ez számít. -
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38245 üzenetére
Kipróbáltam,de nem látom a pendrive tartalmát.
A menü nekem ilyen: [kép] -
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38247 üzenetére
Még egyszer köszönöm a válaszaidat.
-
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38245 üzenetére
Köszönöm szépen,este kipróbálom.
Van még valami: neten távolról,hogyan tudom elérni ezt a router-t és a pendrive-ot? -
seger
addikt
válasz
Intruder2k5 #38233 üzenetére
Arra gondoltam!
-
Grg
tag
válasz
Intruder2k5 #38108 üzenetére
A szolgáltató a kínált sebességre nem tud mindig garanciát vállalni. Az azonban nem jogszerű, ha olyan adatsebességet kínál az előfizetőjének, amely az adott előfizetőnél sohasem érhető el.
Ez nagyon szépen hangzik, leírva...
Költői kérdés, de mit lehet tenni ha pl. mint nálam, az elérhető valós sebesség 13/1, a Telekom 30/5-ös csomagot ad, de azt sosem tudja biztosítani mert az ADSL itt nem tud többet mint a 13/1? Nyilván nem fog a T egyedi árat ajánlani nekem, mint ahogy újravezetékezni sem fog... -
Julot
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38096 üzenetére
Viszonylag komolynak mondható öregedő gépem van. Asus Maximus lap, i5 7600k, 16 GB RAM, Nvme SSD, RX580 és egy Msi Mortar max lap Ryzen 3 3200G 8 GB RAM. Win10 64 bit mindkét gépen.
Mindkettővel mértem hasonló eredménnyel, de eddig csak böngészőkből mértem, Mozilla, Chrome és megpróbáltam az Edge.-t is, itt sem volt számottevő különbség
A parancssoros mérést kipróbálom, köszönöm!
...ami időközben meg is történt, gyakorlatilag változatlan:
Mondjuk érdekes, mert elindul 770-780 körül és határozottan visszaesik 550 körüli értékre mintha valami bekorlátozná...
-
K-man$
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38026 üzenetére
Saját hálózatról pl. a yougetsignal.com open port ellenőrzőjét használom, de mobilnetről is próbáltam az elérést, úgy sem működött. Kivéve a router admin felületének távoli elérése.
Asus router NAT passthrough-t lehet engedélyezni PPoE-en. De az sem változtatot semmit. -
K-man$
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38024 üzenetére
De ha nem a NAS-ra, hanem a PC-re nyitom meg a portot, akkor az miért nem működik? Annak nem sok köze van a NAS tűzfalához. Kikapcsolatm a NAS tűzfalát, ugyanúgy nem láthatóak a portok kintről.
-
K-man$
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38022 üzenetére
Az működik! Akkor aNAS tűzfala lehet a hunyó?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #37945 üzenetére
Köszi. Írtam oda is. Feltettem a gargoyle-t, az felment gond nélkül és egyelőre jól üzemel, (kopp kopp kopp).
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #37868 üzenetére
Erről hogy tudom eredetire visszaállítani?
-
zsoca67
tag
válasz
Intruder2k5 #37923 üzenetére
Köszönöm! Igy már működik.
-
Viktoár
addikt
válasz
Intruder2k5 #37920 üzenetére
Köszi, az eladó megpróbál utánakérdezni a kollegánál mi a belépő kód. Ha nem jár sikerrel megpróbálom amit írtál, nem tűnik annyira bonyolultnak. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest