Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szia!
Nyugodtan frissítsd ha gondolod, az ASUS routereket nem lehet így elcseszni, mert ha "félremenne" a flashelés, EZZEL a módszerrel akkor is életre lehet kelteni a routert! Egy ideig nekem is volt ilyen routerem, DD-WRT-vel használtam, és bár nem volt rajta nagy terhelés, mert csak másodlagos pozícióban volt switch módban, de ott remekül tette a dolgát, elégedett voltam vele. Tehát, hajrá, nyugodtan frissítsd az fw-t, ne félj tőle, de ettől függetlenül én is azt mondom, amit a fentebb szóló krealon fórumtárs, nem biztos, hogy a szoftvercsere meg fogja oldani ezt a problémát, mert ez már HW hiba is lehet!
Amúgy kondicseréhez is van segítség ITT, a negyedik hozzászólásban!
-
krealon
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Van egy ilyen routerem.
Az a baj vele, hogy egy idő után nem tudom elérni, hiába írom be az alapértelmezett átjárót nem hozza be, csak akkor ha kihúzom, majd újra bedugom. Ekkor megint jó egy időre.
Esetleg FW-t kéne frissíteni? A gyári van rajta 2.0.0.4.
A honlapon van ennél újabb. Nem merem frissíteni, mert ezzel el lehet cseszni rendesen a routert. ha valami baj történik, igaz?
-
-
duduati
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen ilyet láttam én is, de egyik sincs kipipálva :S
-
duduati
aktív tag
válasz
duduati
üzenetére
Haveréknál is volt ilyesmi gond már. Ott ha routerből jött a net, akkor barom lassú volt. Egy oldal kb 3 perc mire bejött. Ott is volt firmware, reset, minden, de nem lett jobb. 2 havernál volt ugyan ez. Megcseréltük a routerüket, és azóta is jó minden
Előtte meg jó votl egy évig minden, elkezdte minden nélkül ezt, és csak a router csere oldotta meg.Asszem nem Tp link lesz a köv routerem. Sok problem volt velük errefele..
-
-
duduati
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
floodprotect -et hol találom? Csak mert a routert átnéztem, és nincs benne ilyen beállítás.
Amúgy wr534g a router -
duduati
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
NEm hanem huawei. Az a fura vele, hogy most is sima modem gép kapcsolat van, és így tökéletes. De amint a routert is közékötöm ezt csinálja. Torrentezni szoktam, de a reset kilövi nem?
-
-
duduati
aktív tag
Ha mindenki!
Olyan problémám van, hogy van egy ADSL netem, és van hozzá egy Tp link routerem. A net megy, majd gondol egyet és elmegy. Várok egy pár percet akkor visszajön, de talán úgy gyorsabb ha kihúzom a 220-ból, majd vissza. Ekkor megy a net tovább, majd valamikor 5 perc, valamikor 15 és megint kezdi. Reseteltem a routert, kapott újabb firmwaret, de ugyan ez. Ezután kipróbáltam úgy hogy router nélkül, csak modemmel, úgy tökéletes minden. Áthoztam a másik szobából egy másik Tp link router, az meg nem is akar csatlakozni a nethez. Nincs net vele. Reset, firmware frissítés itt is megvolt, de semmi. Több géppel is próbáltam, de semmi, és még a wifin is elmegy a net, nem csak a kábellel.
Van valakinek bármi ötlete? Én kezdem feladni...
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lecseréltem Tomato firmware-re de ugyan az vagyis nem hajlandó működni a net, az ARP hibaüzit így is dobta igaz csak egyszer ugrott fel. Mind1 kuka a router úgy is régi darab már.
-
TheProb
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha ezen leírást és képeket nézem, akkor nálam a WAN kábel végén "B"-s kötés van. Csak érdekes h azon hsz-ben amit te linkeltél azt írja a srác h az "A" a nyerő, másik fórumtársunk meg azt írta h a "B"-s a jó, most akkor megint találjam ki h kinek van igaza.
-
-
TheProb
veterán
-
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelenleg DD WRT firmware van a routeren, ha szerinted jobb a Tomato akkor megpróbálom.
-
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Természetesen elérem a router menüjét máshogy nem is tudtam volna beállítani az én netemet. Próbáltam a vírusírtó letiltását is de ugyan az vagyis nincs internet kapcsolat plusz a Win7 hibakereső DNS kiszolgáló hibát ír.
(#10078) f_sanyee: természetesen ezt is próbáltam többször is de ugyan az, gyanús a dologban hogy a gép ahol probléma volt a Win is összefosta magát csak rendszer-visszaállítással lett jó. Internet van mert a Cabelmodem a router nélkül is löki a netet.
-
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A router egy másik gépre volt kötve ami összefosta magát (részleteket nem tudok), a hiba az volt hogy nem volt wifi és villog minden led a routeren. Reset után meggyógyult nálam de az alábbi hibaüzit dobja az eset és nincs net. Lehet hogy megadta magát a router?

-
LACENTO
csendes tag
Sziasztok.
Volna 1 kis gondom a D-link 615 routerrel.A jobb szélén van egy internet kapcsolat kontroll lámpa ami jelenleg pirosan világít zöld helyett. Sajnos wifi az van,de magára a netre nem lehet rajta keresztül kapcsolódni.
A többi funkció működik( pc.+a kontrol lámpák is.)
Kérnék valami tanácsot,hol keressem a hibát.
-
Szia!
Egész véletlenül nem lehetséges, hogy van egy vírusos gép a Linksys hálózatán? Az ARP mérgezés erre utal... Vagy csak szimplán paranoiás az ESET szoftver! Amúgy a routerbe nem tud vírus telepedni, vagy ha valamiképpen mégis sikerül neki, az még a reboot-ot sem éli túl, nem, hogy a reset-et, mert a router filerendszere nem írható, így nem tudja magát sehova menteni!
Az ARP mérgezés röviden valami olyasmi, amikor egy vírusos gép magát hazudja internet átjárónak, és ha a hálózaton lévő többi gép ezt elhiszi, az nem sok jóval kecsegtet...

-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy olyan gondom hogy egyszer csak nem volt hajlandó működni a Linksys WRT54g router. Le reseteltem és beállítás után ezt a hibaüzit dobja a Smart Security.

A hibaellenőrzés DNS kiszolgálóra panaszkodik. Mi lehet a gond?
Most másik routerről írok. -
toydog55555
csendes tag
válasz
toydog55555
üzenetére
Közben megoldódott. Full reset mindkét routeren, TP-linket DMZ-be be és port ellenőrzők szerint nem engedi ki, gyakorlatilag meg igen.
-
benceecneb
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát igen így működik, csak sajnos a port forwardingot manuálisan kell beállítani.
-
Szia!
D-Link DSL-360R T1, az új, fekete színű verzió! Erre felteszed a dchard féle firmware-t, és behangolhatod a vonalat, hogy ne szakadjon! Persze a siker nyilván nem 100%-os, de ha a Te oldaladról meg lehet oldani a problémát, akkor ezzel a párossal meg fogod tudni oldani, és nem mellesleg dchard is nagyon segítőkész a firmware-ről szóló topikban! Ha ezzel nem megy, akkor csak a T-Home tudja megoldani! Szóval a fentebb említett típus az olcsóbb, de ugyanolyan jó megoldás, de ha sok pénzed van, akkor vehetsz DSL-321B-t is! A kettő közt gyakorlatilag annyi a különbség, hogy az előbbire nem tudsz visszatenni gyári firmware-t, ha egyszer lecserélted, mert a gyárit sehonnan sem lehet letölteni! Beszerezni is csak T-pont-ban tudod, mert egyéb kereskedelmi forgalomban nincs!
-
dr600
tag
szevasztok adott 1 Netgear WNR 2000 V2 és egy D-link dir 360T nos állandóan megszakad a net.A modem kb 1-1.5 éves lehet az előtt 360 r volt ugyan ezzel a problémával tuti hogy modem gond van mer a modem ha magában összekötöm akkor is ezt produkálja kérdésem vegyek 1 másik ugyan ilyet vagy mondjatok ettől jobb modemet
szolg: t-home 15/1Mb/s
-
válasz
benceecneb
üzenetére
Szia!
Első megoldás...
Az IP-ket hagyhatod így, de a Netgear-ben a DHCP szervert kapcsold ki, hogy az elsődleges TP-LINK ossza az IP-ket, és a TP-LINK felől bejövő kábelt a Netgear LAN portjába dugd!Második megoldás...
TP-LINK marad így, de a kábelt a Netgear WAN portjába dugod, és a beállításokban add meg ezeket...WAN
IP: 192.168.1.3
Maszk: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
DNS: 192.168.1.1LAN IP: 192.168.2.1
A második esetben a két routerre kötött eszközök külön alhálózatban lesznek, és nem fogják egymást látni! Ilyen esetben a port forward...
TP-LINK-ben 192.168.1.3 címre, és a Netgear-ben az eszköz címére!
-
benceecneb
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem kap ip címet a telefonom(SG Galaxy 3) amikor wifin szeretnék csatlakozni a routerre(Netgear WPN824v2). A felállás a következő: adsl modemre rá van kötve egy TP-LINK 741n, ami 192.168.1.100-199-ig ad ki ip címeket, erre csatlakozik wifin egy TP-LINK 5210g, aminek statikus 192.168.1.2 az ip-je, és erre csatlakozik vezetékesen a Netgear(192.168.1.3) a lan1-es portján. Próbáltam beállítani, hogy a netgear is osszon ki 192.168.1.4-10-ig ip-t, de így se megy. Természetesen ha a wan portjába dugom a Netgearnek akkor működik az ip kiosztás, csak akkor meg a port forwarding nem működik. Tudnátok segíteni?
Üdv: Bence
-
toydog55555
csendes tag
Sziasztok!
Egy TP-Link WR740N-t kötöttem a thome-féle ZTE ZXV10 H201L-re. Net van,de portokat még így sem engedi ki, FTP elakad a LIST parancsnál. Virtual Server részben a portok bent vannak. DMZ nem változtat semmit. Port triggeringnél nem nyitja ki a portot, de a sebesség leesik 2mbit/s környékére. A ZTE-t a többek által leírt módon állítottam be, de nem jó. DHCP kikapcsolva, PPPoE-Passtrough bekapcsolva, de se static IP-vel, se a router-féle PPPoE-vel nem engedi ki a portokat. Utorrentet kiengedi UPNP-n és az a port nyitva is marad, de mást nem enged ki.
Mit lehet csinálni ezzel? -
Ilyeneket fogsz látni benne elvileg...
1 0000:System: The device initialization succeeded.
2 0003: PPPoE: Automatically dialing on demand.
3 0003: PPPoE: Sending PADI.
4 0005: PPPoE: Sending PADI.
5 0008: PPPoE: Sending PADI.
6 0012: PPPoE: Sending PADI.
7 0012: PPPOE: request timeout.
8 0014: PPPoE: Automatically dialing on demand.
9 0014: PPPoE: Sending PADI.
10 0016: PPPoE: Sending PADI.
11 0019: PPPoE: Sending PADI.
12 0023: PPPoE: Sending PADI.
13 0023: PPPOE: request timeout.
14 0024: PPPoE: Automatically dialing on demand.
15 0025: PPPoE: Sending PADI.
16 0027: PPPoE: Sending PADI.
17 0030: PPPoE: Sending PADI.Ebből modem (vagy router) csere lesz! Ez a kettő nem fér össze!
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem,a logban mit kell majd keresnem???
vasárnap leszek arra ujra!
Dea kérdéskör akkor is érdekes, mert a 1043ND-mfelmegy a netre ezzela modemmel, és a dlinkDI-604es routerem is mindekettőn gyári firmware van
ez még akkor is lehet modem gond??
na meg persze a modem router nélkül felcsatlakozik simán
ez akkor is modem gond??
De dlink 360R a modem -
Szia!
A TP-LINK routerek bizonyos példányai + D-Link DSL-360R modem párosokkal szokott ilyen gond lenni... Véletlenül nem ilyen modemed van? Ez főként akkor fordul elő, ha a modem már kicsit gyengélkedik, ezt a TP-LINK nagyon nem tolerálja!
Log:
System Tools -> LogDe ez csak ott és akkor működik, ahol próbálkozol csatlakozni, mert áramtalanítás után elvész a tartalma!
-
hun005a
tag
Adott egy D-Link router modemmel egybeépített,egészen pontosan DSL-2740.
A bekapcsolás után a dsl szinkron led elkezd villogni annak ellenére hogy nincs beledugva a telefonvonal.Ez valami sajátossága a cuccnak vagy valami nem kerek?Mert ha jól tudom csak akkor kezd el villogni ha a vonalat érzékeli.Legalábbis a régebbi tipusoknál így volt.
Tulajdonképpen ez nem lenne baj csak sajnos semmilyen beállítással nem szinkronizál.
Találkozott már valaki hasonló jószággal?
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas nagy problémám!
Az egyik kedves ismerősöm most váltott szolgáltatót, T-Home lettDSL start csomag,és ezzelaza gond, hogy ami routerükvanaz nem csatlakozik fel anetre, rendesen beállítva a PPPOE felhasználónév és jelszó is connect-nél se a connect on demand se az automatikus, se a manuális connect-elsem hajlandófelmennia netre connecting... és vissza alapra megint connecting...és vissza
A fur aazaz egészben hogy DLINK DI-604 routerrel felmegy
és egy 1043ND routerrel is csatlakozika netre
De a régi routerükkel ami egy TP-LINK 541g azzal nem
vettek egy másikat is az egy 741ND azzal sem
Már kínomban felhívtam a T-home szuperszerviz szolgáltatását, és azt mondták,hogy így meg úgy csináljam,persze hálózati rendszergazdaként ez nem okoz gondot hogy egy routert belőjek a netre, de a szuperszervizes kolléga lépésről lépésre tanácsai után is semmi a eredmény!
MOndtamneki, hogy nem várhatja el hogy vegyen mindenki 1043ND-t ha wifis netet akar magának,erre azt mondta hogy egy kisebb routerrel is simán mennie kell! de ez az hogy nem megy! mi lehet itt a prücök??? komolyanminden vélemény érdekel, mert megőrülök, hogy egy szar dsl-t nem tudok megosztani! várom mielőbbi válaszaitokat!Üdv.
r3s -
SG3rg0
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia, én ezt a beállítást találtam a neten
http://www.youtube.com/watch?v=b0vYnNrlqfM
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
ADSL internetem van, a modemem és a router egy készülékben van. ( TD-8840 )
Az a gondom hogy erre a modem + router-re most rádugtam még egy routert a wifi miatt, a kapcsolat rendben is van, de nincs internet wifi alatt.
Tudnátok valami tanácsot adni hogy a 2. routert hogyan kell beállítanom? -
McCoy20
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oks. Köszi még1szer

-
válasz
McCoy20
üzenetére
Szerintem nyugodtan mondhatod, mert végül is semmi rosszat nem csináltál, ha csak nem áramszünet, vagy egyéb olyan okból szakadt meg a frissítés, ami nem róható fel a gyártónak! De, ha tartasz tőle, akkor mondd azt, hogy használtad, működött, aztán egyszer csak elment a net, nézted a routert, és akkor már csak a power világított rajta, és azóta se kép, se hang!
-
McCoy20
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi az infókat

Reméllem, hogy gariban megoldják mert a soroskábelezésbe nem akarok belefolyni.
Ez a gyári fw lett volna amit rá akartam tenni, mert a kábelmodemmel nem volt hajlandó rendesen együttműködni, holott a kábelmondemnek kutya baja se volt.
Tanács: Mondjam, hogy fw frissítés közben szált el? Mert bent az üzletben meg ki lett előtte próbálva, és ott okés volt. Máskérdése hogy ott más fajta net van miegymás...
-
válasz
McCoy20
üzenetére
Szia!
1. Visszaviszed garanciába, és 95%, hogy kicserélik! Eddig nem tudok olyanról, akinek ne cserélték volna, pedig a legtöbben moddolt fw-vel vágják haza a TP-LINK-eket.
2. Szétszeded, mókolsz rá soros kábelt, és feléleszted magadnak! Ezt akár, egy már nem használt Nokia DKU-5, vagy CA-42 kábelből is lehet csinálni!
-
McCoy20
tag
Üdv All!
Lenne egy olyan problémám hogy egy TP-Link WR741ND v4.20-as router firmware frissítés közben "leoffolta magát".
Azóta csak a power LED világít, semmire se reagál (hard resetre se). Tuti kinyomta magából a firmwaret csutkára...
Mit lehet ilyenkor vele kezdeni?
Előre is köszi a tanácsokat.

-
danvrecs
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi, akkor veszek egy újat.
-
válasz
danvrecs
üzenetére
Ez már egy nagyon öreg router, ha jól látom az utolsó firmware is hozzá 2007-es. Érdes lenne venni egy Lite N-es router-t helyette, hosszú távon biztosan megéri. Ha most esetleg el is sikerül hárítani a hibát akkor sem garantált a hosszú távú működés sőt szinte biztos, hogy pár hónap múlva ismét előjöhet ha addig teljesen meg nem döglik.
-
danvrecs
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SMC WBR14T-G routerem és UPC 25 megás netem. Wifin keresztül lassú a net, olyan 4 megát mér (néha annyira belassul hogy meg is hal teljesen). Ha a modemet a gépre kötöm közvetlen, akkor jön a 25. WirelessMon progiban néztem, hogy a channel elég terhelt, ezért átraktam egy üresre, de így se jobb. Viszont a progi a jelerősséget 50%osnak mutatja, akkor is ha közvetlen a router mellett vagyok. Reset meg firmware update volt, egyik sem használt. Létezik erre a problémára valami megoldás vagy cseréljek routert?
Előre is köszi a válaszokat.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy TP-Link WR841ND (legfrissebb fw)+DIGI Net (40/20) kombób. Nincs egy hetes egyik se, viszont pár napja feltűnt h furcsán mindenhol baromi lassú a feltöltésem. Csináltam 1 sebesség mérést a digi-s mérőoldalon és hát a 20mbit helyett csak 100-200kbyte/s-el dobálja felfelé az adatokat! Ez baromi nagy különbség. Ha csinálok 1 router restartot akkor 1-2 percig megvan a teljes sávszél de aztán visszaesik maradandóan. Ált. 2gép használja a netet az enyémen torrentezés is megy rendesen. Először arra gyanakodtam, hogy itt is az utorrent UPnP-vel megöli a routert vagy egyéb módon túlterheli, de még ha csak be sincs kapcsolba ez a gép akkor is ugyan így fent áll ez a jelenség. Nemtom számít-e, de a torrentes gépen fix ip van beállítva.
Tudna esetleg vki vmi okosat mondani erre a jelenségre, mert már szétbaltáz az ideg...

-
Speeedfire
félisten
Köszi mindkettőtöknek. Hát, úgy néz ki, hogy nem dns gond lesz. Valószínűleg a router a ludas, amit nem csodálok, mert egy gagyi wifis smc....
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Google -> http://74.125.228.120
PH -> http://92.61.114.124
origo -> http://195.228.240.145
port.hu -> http://195.56.65.77/
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ezek public dns-ek, probald ezekkel, de ha ezekre nem megy a ping, akkor nem dns gond van.
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
8.8.8.8
8.8.4.4 -
Speeedfire
félisten
Kis router gond van. Illetve szerintm az.
P2p megy, de semmilyen webhely nem jön be. Pingelem a google dns szervereit, de azokra semmi válasz. Lehet le van tiltva a ping rá, nem tudom. Esetleg 1-2 weblap ip-t kérhetnék? Valami nagyobb oldalakét?
Telóról vagyok, aztán nem szívesen gugliznék.
Esetleg ez lehet szolgáltató hiba is?
Mivel a p2p megy elsőre dns hibára gondoltam... -
Dominic1
csendes tag
Sziasztok, még tavaly vettem egy TP-Link WR740N routert, hazahoztam, beálítottam és működött rendesen, de kb 1 hónapja elkezdte dobálni az internetet, de csak wifin, fél óránként, óránként. Újraindítás segít, de nem azért vettem hogy újraindítgassam. Próbáltam firmware frissítést, de nem segített. Ez széria hiba lenne? és cserélik? vagy megoldható az hogy visszaviszem a boltba, ráfizetek és adnak egy jobb fajta routert?
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Akkor arra DD-WRT megy fel! De ne kapkodd el, először próbálkozz a kapcsolatszám csökkentésével, ne az fw cserével kezd!
A Gargoyle nem támogatja, a LuCI-s OpenWrt-t meg nem tudom.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
7-es.
Szerk.: Pontosabban 7.2-es.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Krissz5435
üzenetére
max 50 kapcsolat boven sok.
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Milyen verziójú 841ND?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ohó, hogy nem valószínű, hogy bajom lesz ha másik firmware-t teszek rá? Akkor jöhet. Melyik firmwaret érdemes rátennem? DD vagy open?
Egyébként csak a gari miatt nem akartam alternatív firmwaret rátenni, de ebben az esetben simán ráteszem. Egyébként nincs valami ilyesfajta alternatíva usb stickhez is?(driverre gondoltam)
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Gari...? Szerinted a 1043-as topikban a sok OpenWrt felhasználó mind bukta a garit? Á, dehogy! Sőt, még miután hazavágták a routert, simán gariztatják, és tudomásom szerint eddig minden esetben simán cserélték, senkinek nem kötöttek bele a moddolás miatt! Persze nem erőszak, ez mindenképpen a Te döntésed kell legyen, így nem is erőltetem! Az újabb gyári fw-vel ugyanez lesz a helyzet!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak ugye a másik nem gyártói firmware miatt ugrana a gari is. Majd megpróbálom hogy ráteszek egy gyári frissebb firmware-t, hogy azzal mit csinál.
Egyébként nem csak ez torrentezik, de a másik gép(laptop) az most nincs bekapcsolva már jó pár napja. Leveszem 150-re, majd meglátjuk.
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
A max kapcsolatszámot próbáld meg levenni 200-ra, 25-ös nethez még az is bőven sok, és lehet segít rajta valamit... Csak ez az egy gép torrentezik WiFi-n?
Lehet elég lenne egy firmware csere is, mondjuk egy OpenWrt-re, vagy DD-WRT-re! Azok azért lényegesen stabilabb szoftverek...
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Max kapcsolatszám: 500
Max peerek torrentenként: 20
Feltöltési helyek torrentenként: 10
Max aktív torrent: 100
Aktív letöltések max száma: 15Szerinted milyen routert kéne vennem, ami kibírná wifin a torrentezést 25/5ös nethez?
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Mennyi a maximális kapcsolatszám a kliensben?
Mondjuk nagyon nem fogom védeni a TP-LINK-et, mert személy szerint ki nem állhatom a típust!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A floodprotect nincs bekapcsolva a kliensek pedig úgy vannak beállítva, hogy ajánlott(amit ő ajánl) -10/20%-kal kevesebb. Ezért nem értem, hogy mi lehet.
Szerk.: Ja és legtöbbször lelassul a net, majd elmegy aztán mintha misem történt volna visszajön.
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Nem csak letiltja a netkapcsolatot a floodprotect a túl sok szál miatt? A torrentkliensek be vannak állítva normálisan, vagy húzzák 1000 szálon a cuccot?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A vicc, hogy alig 3 hónapos volt a router és csak a wifi része szarakodik. Az előző router(741ND) ugyan ilyen problémával került javításra, ahol megmondták, hogy ja a wifije szar. Ezért vettem ezt(841ND), de nem tudom akkor mit kéne vennem. A két lanos + 4 wifis gép sok lehet neki?
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
A kinyírás nem igazán lehet közvetlen következménye ennek! Ha meghalt a router, akkor annak más problémája is volt, nem csak szimplán a sok kapcsolat miatt történt, és nem is az eltérő szabványok egyidejű használata miatt! Bár kétségtelen, hogy a torrent nem WiFi-re való, de egy "egészséges" router esetén legrosszabb esetben is esetleg lefagyást okozhat, de meg nem öli a routert! Ha Neked mégis megölte, akkor annak a routernek már amúgy sem sok volt hátra, és lehet a jövő héten meghalt volna torrent nélkül is!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És az intenzív torrent wifin kinyírhatja a wifi részét?
-
válasz
Krissz5435
üzenetére
Nem!
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Az megölhet egy routert, hogy b-s, g-s és n-es eszköz egyszerre intenzíven van használva? -
Sundesz
addikt
válasz
Penndragon
üzenetére
Köszi. T-Home és ZTE ZXV10 H201L a router.
-
Penndragon
tag
válasz
Penndragon
üzenetére
Hibás volt a csere kábel is most úgy nézz ki tökéletesen megy a drága...

-
Penndragon
tag
válasz
Sundesz
üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Ha használsz valamilyen torrent klienst akkor a szálakat csökkents le. Esetleg a router FW-t frissítsd.Fix IP és Vírus irtás is szokott segíteni a gondon.... ha ezek nem használnak akkor még agyalok mi lehet, de nem ártan egy pontos Router típus és egy szolgáltató név....

-
Sundesz
addikt
Ide is beírom:
Sziasztok!
Nekem az internetemmel lenne gondom: mostanában elég sűrűn megszakad és ledob a router. Ilyen esetben újracsatlakozni sem bírok a routerra, mert a Win az útválasztó hibájára hivatkozik. Ilyenkor egy router be -kikapcs gyorsan megoldja a problémát és van is utána net, de azért mégis idegesítő napjában 5x eljátszani ezt. Nem tudja valaki, hogy ez minek az oka lehet? Egyébként régebben nem csinált ilyet, kb. egy hete van a probléma, amikor nagyobb esőzések voltak felénk.
Köszi.
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17
üzenetére
modem kicserélve és tökéletesen megy thx a segítséget.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
OK, azzal szerintem menni fog!
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont ilyen modemem van de van még vagy 5 fajta megpróbálom azokkal.Van egy ilyen is.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Pedig a routerben mást nem tudsz tenni!
A TP-LINK routerek közt elég gyakran előfordul, hogy nem férnek össze a DSL modemmel, és egy olyan olyan példánnyal, ami a PC-vel, vagy más routerrel még simán megy, azok nem hajlandóak működni. Ez leginkább a régi típusú DSL-360R-nél szokott előfordulni, főleg ha az már egy kicsit fárad is, ilyen esetben csak a modem vagy a router cseréje fog segíteni.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jaja néha felcsatlakozik de nagyon lassú a net annyira hogy még a speedteszt sem megy le.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Jaa.... Kora este még gyárit akartál feltenni!

Setup - Basic Setup - Wan Setup
Connection Type PPPoE
Username
Passwordmás itt sem kell!
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem most a dd-wrt van fent vagy mi a neve.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
invitel.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Milyen neted van?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom ha úgy hagyom ahogy a router állítja be sehogy sincs net.Ha átteszem pppoe-ra és kitöltöm a nevet meg a jelszót akkor connecting type -ra azt írja hogy tiltva és nem tudom mit kéne csinálni.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Szerintem pedig nem kell más...
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ÁÁÁ örök hálám sikerült feltenni már csak a netet kéne valahogy belőni mert azt írja hogy kapcsolat bontva.pppoe-re állítva név jelszó beírva és nem csatlakozik mit kell még állítani?
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Fix IP beállítását ITT találod!
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nálam szerintem az ip-vel gond hogy mondtad fix ip-t hogy kell beállítani?
-
válasz
perfegor17
üzenetére
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
tudsz csinálni egy képet a progiról hogy nálad hogy nézz ki beállítva mert nálam ezt írja wget: can't connect to remote host (192.168.1.2): Connection refused
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Előtte meg jó votl egy évig minden, elkezdte minden nélkül ezt, és csak a router csere oldotta meg.

r3s